- 16 Temmuz 2012
- 4.853
- 1.914
selam canım hoşgeldin iyidir senden naber
iyiyim bende tatlımmm..teste devammı çift çizgi çıktımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam canım hoşgeldin iyidir senden naber
dewam kuzum ama hala çıkmadı çift çizgi ya acaba geç mi yumurtluyorumiyiyim bende tatlımmm..teste devammı çift çizgi çıktımı
a.selam cnm hoşgeldin nerelerdesinselam kızlarrr nsılsınızz ne var ne yokkkkkk
dewam kuzum ama hala çıkmadı çift çizgi ya acaba geç mi yumurtluyorum
a.selam cnm hoşgeldin nerelerdesin
16,ci gün bugun kuzum hep silik ikinci çıkıyorkaçıncı gunun tatlım geç yumurtluyor olabılırsın..bende bu ay 25. gun yumurtladım
tabi diyebilirsin canım memnun olurum hemde oğlumda iyi eve çıktı taburcu olduk 3 günde bir pansumana gidicez salı günüde kontrolumuz var cnm ben kendimi çok yorgun hissediyorumhoşbuldum ablammmm ( abla dıyebılırmıyım sana )
bı ıkı gundur dışarda koşturuyordum giremedim..sen nsılsın oğlun nsl
Canım ben aşılama yaptım ama burda para ödemiyoruz herşeyi devlet karşılıyor Allah yardımcınız olsun zaten derdimiz bize yetiyor birde maddi sorunları olanlar ne yapacak burda üç sene Dr gidiyorsan ve çocuk halen yoksa tüpbebek de parasız oluyor işiniz zor gerçekten
çok geçmiş olsun ablacım (bende diyebilirim umarım):) bir an evvel sağlıgna kuvuşur inşaLLHtabi diyabilirsin canım memnun olurum hemde oğlumda iyi eve çıktı taburcu olduk 3 günde bir pansumana gidicez salı günüde kontrolumuz var cnm ben kendimi çok yorgun hissediyorum
kaçıncı gunun tatlım geç yumurtluyor olabılırsın..bende bu ay 25. gun yumurtladım
16,ci gün bugun kuzum hep silik ikinci çıkıyor
Allah razı olsun canım benim tabikide diyebilirsin hepinizden büyüğüm ben bir sürü kız kardeşim var ne mutlu banaçok geçmiş olsun ablacım (bende diyebilirim umarım):) bir an evvel sağlıgna kuvuşur inşaLLH
değerlendiriyoruz kuzum :) haftayada iyi bir doktora gideceğim adetımlede hsg ceklcm büyük ihtimal artık beklemek istemıyorumdevam tatlımmm test yapmaya çift çizgi çıkıck inşallah..o arada boş bırakmayın yıne değerlendırın gunlerı
tabi diyebilirsin canım memnun olurum hemde oğlumda iyi eve çıktı taburcu olduk 3 günde bir pansumana gidicez salı günüde kontrolumuz var cnm ben kendimi çok yorgun hissediyorum
:))) bizimde dertleşebileceğimiz bir ablamız olduuAllah razı olsun canım benim tabikide diyebilirsin hepinizden büyüğüm ben bir sürü kız kardeşim var ne mutlu bana
Slm canim kac gunde bir adet oluyorsunki taa 25 gun yumurtladin.
önceden gönül abla vardı bende ayşe abla olayım:))) bizimde dertleşebileceğimiz bir ablamız olduu
değerlendiriyoruz kuzum :) haftayada iyi bir doktora gideceğim adetımlede hsg ceklcm büyük ihtimal artık beklemek istemıyorum
amin canım aynen ailecek çok yıprandık Rabbim yardımcımız olsun ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar öpüldünüzayyyyy ablacım yorulursun tabı hem ruhen yoruldun üzüldün hemde vucudun yıprandı hastaheene köşelerinde rabbım şifa versın en yakın zmanda ıyılestırsın ınsllahhh
evet inşallah tedaviye gerek kalmadan hamiş kalırım bizimde 19.cu ayımız rabbim bizleri daha fazla bekletmesin inşallahgit tatlım ihmal etme hsg sonrası hamile kaln çok inşallah en yakın zamanda hamıle kalırsın..beklemek çok zor gerçekten 2 ay sonra 4 sene olucak..duvarlar bana ben duavarlara bakıyorum