infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

selllaamm kızlarr nasılsınızzz
ben 14 ünde adet olmam gerek ama simdiden ağrılar ve göğüs hassasiyet var neden ki yaa erken mi gelecek :KK14: gerçi bi an önce olacaksam olsamda 2. aşılamaya geçsemm

selam canım iyidir .sen nasılsın.benimde bugün yarın olmam lazım.test negatif çıkmıştı :KK43:((gelsede kurtulsam şu psikolojiden .

sağol canım benim.valla hep duyarım böyle şeyleri ama bana hiç denk gelmez diye düşünüyorum.neyse hayrılısı kısmet.Allah hepimizin yüzünü güldürsün.

amin canımm hiç belli olmaz o Rabbim mucizelerini üzerimizden eksik etmesin inşallah belirtin var mı

amin canımm hiç belli olmaz o Rabbim mucizelerini üzerimizden eksik etmesin inşallah belirtin var mı

bir ona sığınıyoruz zaten.kimseye muhtaç etmeden" ol desin" olsun inşallah.belirti yok canım valla ara ara karın ağrısı var okadar.ne göğüs ağrısı ne akıntı falan hiç birşey yok sadece bekliyorum.sende beklemeydin demi senin ne zaman dı canım

kızlar arnızda yeniyim benide aranıza alın
yeni doktordan geldim 2 ay klomen tedavisi gördüm olmadı. bu ay birşey kullanmadım kistim olmuş doğum kontrol hapı verdi artık klomen değil iğne kullanacağız dedi kızlar benim moralim çok bozuk Allah'ın izniyle hamile kalırım inşallah şuan moralim çok bozukkkk bu pko nasıl bir belaymış ya tek avantajım sanırım kilom olmaması
birde iğne tedavisi nasıl birşey biliyormusunuz

kızlar arnızda yeniyim benide aranıza alın
yeni doktordan geldim 2 ay klomen tedavisi gördüm olmadı. bu ay birşey kullanmadım kistim olmuş doğum kontrol hapı verdi artık klomen değil iğne kullanacağız dedi kızlar benim moralim çok bozuk Allah'ın izniyle hamile kalırım inşallah şuan moralim çok bozukkkk bu pko nasıl bir belaymış ya tek avantajım sanırım kilom olmaması
birde iğne tedavisi nasıl birşey biliyormusunuz

hosgeldin cnm üzülme,zamanı gelince olacak inanmak basarmanın yarısıdırr :KK16::KK16:

X