- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
aminnnn kısçemmm Allah buyuk Allah kimseyi evlat özlemiyle sınamasınnn
aminnnnnnnn edammmmmmmmmmmmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aminnnn kısçemmm Allah buyuk Allah kimseyi evlat özlemiyle sınamasınnn
selllaamm kızlarr nasılsınızzz
ben 14 ünde adet olmam gerek ama simdiden ağrılar ve göğüs hassasiyet var neden ki yaa erken mi gelecek gerçi bi an önce olacaksam olsamda 2. aşılamaya geçsemm
insallahh bizlerinde olcak klomen
Canim benide yaz belki ugur getirir:) tarlusal bugun bitiyor en gec bat 14 Mart:)
inşllh rabbim büyük sesimizi duyuyo zamanı var demek
insallahhhhhhhhhhhhhhhhh, da foto nedir acılmıor gözükmüyo?
selam canım iyidir .sen nasılsın.benimde bugün yarın olmam lazım.test negatif çıkmıştı ((gelsede kurtulsam şu psikolojiden .
nerde foto bilmiyomki
bende iyiyim tatlım sağoll belki geç döllenmedir cnm umudunu yitirmeee
''kün fe yekün , ol der ve oluverir ... ''
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sağol canım benim.valla hep duyarım böyle şeyleri ama bana hiç denk gelmez diye düşünüyorum.neyse hayrılısı kısmet.Allah hepimizin yüzünü güldürsün.
günaydınnnn canımmm
amin canımm hiç belli olmaz o Rabbim mucizelerini üzerimizden eksik etmesin inşallah belirtin var mı
amin canımm hiç belli olmaz o Rabbim mucizelerini üzerimizden eksik etmesin inşallah belirtin var mı
Gunydin tatlimmmmm
kızlar arnızda yeniyim benide aranıza alın
yeni doktordan geldim 2 ay klomen tedavisi gördüm olmadı. bu ay birşey kullanmadım kistim olmuş doğum kontrol hapı verdi artık klomen değil iğne kullanacağız dedi kızlar benim moralim çok bozuk Allah'ın izniyle hamile kalırım inşallah şuan moralim çok bozukkkk bu pko nasıl bir belaymış ya tek avantajım sanırım kilom olmaması
birde iğne tedavisi nasıl birşey biliyormusunuz
hosgeldin cnm üzülme,zamanı gelince olacak inanmak basarmanın yarısıdırr