Anladım cnm biraz dikkat etmen lazım demek ama yinede çok kilolu deilsin bnce biraz dikkat edersen ekmeği şekeri kesersen düzeleceğini düşünüyorum inş ii olur cnm çok sıkma canini ..Canimcim bnm boyum 1.59 yaa 48 iidim ve 48 bnm son bikac aya kadar 10 yilik kilomdu nisanliykn 43 tum 46-47 ama 48 in ustune hic cikmamistim.. bn bebisim olsun kackilo olursam oliyim diyemiyorum malzsef kilo takintim var..he hamile olsam aliyim bu kilolari tabi oradi cok cok ayri dogru diyorsun
Canim benim yaaaa..neler diyosun gozlerim doldu aglatican beni...ruyalara takilma psklojimiz iyi degil ondan boyle oluyor gecen gece ruyamda bir ses senin asla cocugun olmicak dedi ve son zamanlarda bebegim oldugunu gordugumde hep ozuru oluyor en son mesela kormus..bugün ve daha önceki günler gördüğüm kötü rüyalrı hayra yormaya çalıştım ama dün görüdğüm rüya herşeyi açıkladı öleceğimi hissediyorum
ve bir arkadaşımda rüyasında beni görmüş onunda rüyası ölüme işaret
annem sbaha karşı uyanmış içi sızlamış aklıana gelmişim korkmuş yavruma bişey olmasın diye dua etmiş
rüyaları alatsam inanın sizde ölüme yorarsınız neyse uzatmak istemiyorum ölümün olduğu şu yalan dünyada canınızı çok sıkmayın bebk meseleside herşey oalcağına varıyor bizim yapabileceğimiz şeyler sınırlı allaha kalmış gerisi
eğer bana bişey olursa kendinize çok iyi bakın ve hakkınızı helal edin hepinizi seviyorum rabbim sizlere hayırlı evlatlar nasipeylesin uzun ömürler versin çok kötüyüm daha fazla yazamıyacağım bu his beni mahfediyor gece eğer hala yaşıyor olursam yazmaya devam edeceğim sevdikelrimden ayrılma korkusu çok kötü
cnm Rabbim bosuna cennetini bizm ayaklarimza sermiyor.dogum nasil yapicaksn tatlim cesaretlen hiic kasma kendini yavrularmz icin hersrye deger ben 9-10 kere vajinal muayene olmusumdur. kisa suren anlik seyler bunlar erkekler asla kadinlar guclu degiller bnceİns. Kotu bir sonuc cikmaz canim. Ne kadar zormus kadin olmak ya. Ben vajinal muayene bile zor yaptirdim oda bir kere. İns. Hsg de de cesaretimi toplarimda olur biter ya.
Slm canim hadi bakalim hayirlisi inslhhhhselam kızlar nasılsınızzzzz...
benımde adetımın 25. günü bugün ve ovulasyon testım çift çizgi kopkoyu çıktı ve hemen değerlendirdik..bu ay prolaktınım yuksek dıe geç yumurtladım..
kızlar test yapmaya devam kesınlıkle testler doğru çıkıyor
bugün ve daha önceki günler gördüğüm kötü rüyalrı hayra yormaya çalıştım ama dün görüdğüm rüya herşeyi açıkladı öleceğimi hissediyorum
ve bir arkadaşımda rüyasında beni görmüş onunda rüyası ölüme işaret
annem sbaha karşı uyanmış içi sızlamış aklıana gelmişim korkmuş yavruma bişey olmasın diye dua etmiş
rüyaları alatsam inanın sizde ölüme yorarsınız neyse uzatmak istemiyorum ölümün olduğu şu yalan dünyada canınızı çok sıkmayın bebk meseleside herşey oalcağına varıyor bizim yapabileceğimiz şeyler sınırlı allaha kalmış gerisi
eğer bana bişey olursa kendinize çok iyi bakın ve hakkınızı helal edin hepinizi seviyorum rabbim sizlere hayırlı evlatlar nasipeylesin uzun ömürler versin çok kötüyüm daha fazla yazamıyacağım bu his beni mahfediyor gece eğer hala yaşıyor olursam yazmaya devam edeceğim sevdikelrimden ayrılma korkusu çok kötü
Slm canim hadi bakalim hayirlisi inslhhhh
tabiki mutlu oluyoruzAy ne kadar güzel ya onun mutluluguyla sizde daha fazla mutlu oluyosunzdur galiba :) ben hep biri olsun ikincisinde çok heyecanlı olmam herhalde diyodum ama yazdıklarınızı okuyunca ben bile heycanlandım smdidenkaç yaşındaydı kızınız
amin canımhayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız...aayyy canımm benimm kardeş çok istiyormuş dmeekki onun mutluluğu da mutlululuğunza mutluluk katıyordur ne güzel maşallahh
Allah razi olsun okudum ben de 2 haftaya belli olacak İNŞALLAH dualarimiz kabul olur...Amin
inss kizlarrrrrrrrrrrrrrrr bende 9 senelik evliyim tüp bebege basladikk suan menopu yumurta gelistirici kulaniyorum ilk lucrinle basladikk ilk denememmm rabbim hepmize bu duyguyu yasatsin insssss pko hastasiyimm dualrinizi bekliyorumm yumurta gelisimim zor benimdeee
Hepimize öyle eminim ama eğer biz katlaniyorsak onlarda katlanmaliiiii
Kuzumm benide ekler misin tahmini bat 27 aralıkkk
arkadaşlar mrb ben yeni katıldım buraya . benide alırmısınız aranıza
bende ıyıyım cnm doktor kont.deyım süt hormonum yuksek cıktı onu dusurmeeye calısıyoruz dusmeden hamıle kalamazmısım offf..
aynen cnm o belırtıler bebegının sana tutunma işaretlerı hıc sıkılma bunlarada şükür...gelır tatlım gelır bakarsın cınsıetınıde ogrenıverırsın..bende şimdi benımkının ögrenıcektım
nbr kuzum nerelerdesın..neeye sevındın yyaa sut hormoum yuksek o yuzden bu ay yumurtlayamıorum onu tedavı edıcez şimdiiiiiiiiiiii dertler bitmiyorrr
bende varımmm :))) ilaca cuma başlıcam canm:)
Bebegm hber veremdm kusur bkma yne olmadı 30aralık yaz tatlm
ben hamileyim canım aşılamam tutmuşvolhat ******************* 29 kasım beklemede
03ediz03 ****************** 30 kasım beklemede
Elaaaam *************** 30 kasım beklemede
selda17 *************** 30 Kasım beklemede
sevdam8 **************** 3 aralık beklemede
nea *********************** 3 aralık beklemede
AYSHE9388 ************** 6 aralık beklemede
vigoroso ******************** 8 aralık beklemede
kanaryamm *************** 8 aralık beklemede
henaras ***************** 8 aralık beklemede
sndz *********************** 9 aralık beklemede
naptınız kısceler