- 27 Haziran 2014
- 1.226
- 895
bnde istiyorum artık gezmelere çıkmayı yaabolbol misafir alıp.geziyorum cnm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bnde istiyorum artık gezmelere çıkmayı yaabolbol misafir alıp.geziyorum cnm :)
bnde istiyorum artık gezmelere çıkmayı yaa
Tabi doktorun daha ii bilirde Ama üst üste yaptrman doğru mu ki?Evet yaptrdim tutmadi canim ilki malesef ..
Tabi doktorun daha ii bilirde Ama üst üste yaptrman doğru mu ki?
şanslısın kuzucum ama bnde sana yakınım burası da çok güzel ,güllük gülistanlık insana enerji veriyor,evimi temizleyip yatak yorgan havalandırmayı çok seviyorum bnde bu havalardahava güllük gülistanlık ..
alanyada kışın bile denize girio insanlar ..
sanslı hissediyorum kendimi ..
gecen ay asilama oldu sonuc negatifinsallah hamisde kalırız,hayır suanda görmüyorum cnm .. sen görüyor musun ?
gecen ay asilama oldu sonuc negatif
bu ayda rahim filmim cekildi adet olmayi bekliyorum sonra ne tedavisi olucak bilmiyorum senin nasil gidiyo hayat dinlenmeyemi aldin kendini
şanslısın kuzucum ama bnde sana yakınım burası da çok güzel ,güllük gülistanlık insana enerji veriyor,evimi temizleyip yatak yorgan havalandırmayı çok seviyorum bnde bu havalarda
ohh ne güzel miss bnde aynılarını yaptım ama mola olarak dükkana çağırdı eşim akşam beraber keyif yaparız artık yada bn bu tarz bnm zamanına eve gidip keyif yaparım pek kaçırmıyorumdaevet bende temizlik yaptım ..
halılarımı sildim,süpür,sil ..
balkon,wc,yemeklerimide yaptım ..
oturdum mola,kahve molası ..
ohh ne güzel miss bnde aynılarını yaptım ama mola olarak dükkana çağırdı eşim akşam beraber keyif yaparız artık yada bn bu tarz bnm zamanına eve gidip keyif yaparım pek kaçırmıyorumda
BTB favorin kim ?ohh ne güzel miss bnde aynılarını yaptım ama mola olarak dükkana çağırdı eşim akşam beraber keyif yaparız artık yada bn bu tarz bnm zamanına eve gidip keyif yaparım pek kaçırmıyorumda
Slm kizlar Naber az once komsudan geldim yine sacma sapan bebek sorulariyla karsilastim. Benimle evlenenlerin cocugu olmus falan ben hala duruyormusum. Sanki benim elimde bebek olmasi ya offfff
AMİN CANIM BNM MİSAFİRİM GELDİ evime gidip geldim bahaneyle kahve de içtik cnmohh mis kuzum ya Allah daim etsin insallah mutlulugumuzu ..
EZGİ CNM,BNCE TAM HANIMEFENDİ,tarz sahibi bi kadın anne olmasından da etkilenmiş olabilrm , SENİN :) TUĞÇENN TARZINI DA BEĞENİYORDM GTTİBTB favorin kim ?
annişim nasılsın nasıl gidiyorNe kadar dusuncesiz insanlar var yaa kimene neden olmuyor diye sormak ne kazandiriyor onlara acaba insan once bir fikir sorar senmi dusunmuyorsun diye dusunuyorum denildiginde susulur edep onu icab eder ama ne yapican herkese nasip olmuyor boşver Günü geldiginde bebisine kavusacaksin insaallah
ahh cnm anlayışsız insanlar çok maalesef tasası onlaramı kalmış yaa bizim derdimiz bize yeter , çocugu olanlara da Allahın verdiğini unutuyorlar alan da veren de Allah siz ne diyosunuz deyip ağzının payını vermek lazım da işteSlm kizlar Naber az once komsudan geldim yine sacma sapan bebek sorulariyla karsilastim. Benimle evlenenlerin cocugu olmus falan ben hala duruyormusum. Sanki benim elimde bebek olmasi ya offfff
tabiki eklerim cnm ..
sen ne kadardır bebis bekliosn ..
nerden yas kac :)