- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
esesçiğim nasılsınben aşılamamı oldum bugün 7 günüm test günüm 1 aralık hayırlısı bakalım sonuçumu yazarım
haydi hayırlısı ile neam :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esesçiğim nasılsınben aşılamamı oldum bugün 7 günüm test günüm 1 aralık hayırlısı bakalım sonuçumu yazarım
Esesim ya dün akşam benden kan geldi gene halbuki temizleme 5 gun oldu 2 dk sürdü kesildi neler oluyo anlamıyorum ya
selam eses cim haala tık yok ikimizdede
nasilsin tedavi goruyomusun
esesim
esesim noolcak bizim bu halimizz.. 7.gün silik 8.gün belirgin 9.gün silik.. nasıl oldu anlamadım testmi bozuk erkenmi yumurtluyorum ben?
Yine bir hamile haberi aldım arkadaşlardan içim cızz etti.. Allah bizlerede nasip etsin inşallah, AMİN!!
esescim ben adet oldum artık beni umutla beklemede yazabilirsin şimdi bunları düşüncek durumda değilim oğlum iş kazası geçirdi inşaattan düştü iki bacağı ve kolu kırık ameliyat olcak bekliyoruz dualrınıza ihtiyacım var
yumurtluyorum sanırımamin insallah cnm ..
bilmiyorumki ..
yumurtluyorum sanırım
esescim ben adet oldum artık beni umutla beklemede yazabilirsin şimdi bunları düşüncek durumda değilim oğlum iş kazası geçirdi inşaattan düştü iki bacağı ve kolu kırık ameliyat olcak bekliyoruz dualrınıza ihtiyacım var
CANIM BNM ÇOK SAĞOL HAYIRLISIYLA İNŞALLAH adetmişim gibi sancı ve bel ağrısı çekiyorum her an olcam gib yaa bi haftadır böyleyim birde adet olcağımda hep mise bulantım fln olurdu midemde bulanıyor adet belirtilerim var iki sonucada hazırım sabırla bekliyorum cnmwooww umarım güzel haberler verirsin bitanem :)
Evet yaptrdim tutmadi canim ilki malesef ..
çok geçmiş olsun Rabbim acil şifa versin canım üzüldümesescim ben adet oldum artık beni umutla beklemede yazabilirsin şimdi bunları düşüncek durumda değilim oğlum iş kazası geçirdi inşaattan düştü iki bacağı ve kolu kırık ameliyat olcak bekliyoruz dualrınıza ihtiyacım var
CANIM BNM ÇOK SAĞOL HAYIRLISIYLA İNŞALLAH adetmişim gibi sancı ve bel ağrısı çekiyorum her an olcam gib yaa bi haftadır böyleyim birde adet olcağımda hep mise bulantım fln olurdu midemde bulanıyor adet belirtilerim var iki sonucada hazırım sabırla bekliyorum cnm
inşallah kuzuuumm.. ben Boluda'yım canım.. Öğle aralarında genelde takılıyorum akşamda eve geçer geçmez ilk işim :)insallah yumoslarımız bebis olur kıscemm :)
nasılsın napıyosun balım,nerdesin sen ?
aminnn cnm ,iyiyim hamdolsun kuzum dükkandayım müşteriler fln öyle ,kaynvaldemlere gidip geliyorum bahçe işlerine yardım için sen neler yapıyosun nasıl gidiyorRabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlısı ile versin kuzum
nasılsın uzun zamandır muhabbet edemedik :)
inşallah kuzuuumm.. ben Boluda'yım canım.. Öğle aralarında genelde takılıyorum akşamda eve geçer geçmez ilk işim :)
Boluda Beypiliç te muhasebeciyim canım.. Neler yaptığıma gelincee 3 aydır deli gibi bebiş peşindyim :) henüz amacımıza ulaşamadık ama esesim eminimm kuzuum bu ay bizim olacak bak gör öyle hissediyorum.. Adım yasemin bu arada 30 yaşındayım 3,5 yıllık evliyim sen neredensin neler yapıyosun canımm
ooh ne güzeelll bende boluda yaşıyorum istanbuldan gelin geldim buraya çalışmasam evde iyice kafayı yerim kocişkomıda delirtirim :)oo cok güzel cnm ya sen daha 3 aydır bekliosn ..
ben 24 yasındayım antalya alanyada yasıyorum buralıyım ..
calısmıyorum da paso geziyorum arkadaslarımla ..
iyiyim hamdolsun kuzum dükkandayım müşteriler fln öyle ,kaynvaldemlere gidip geliyorum bahçe işlerine yardım için sen neler yapıyosun nasıl gidiyor
ooh ne güzeelll bende boluda yaşıyorum istanbuldan gelin geldim buraya çalışmasam evde iyice kafayı yerim kocişkomıda delirtirim :)
evet cnmm eylülde başladık bu 4.cü denememiz. eşim askere gitti şubatta temmuzda geldi artık başlasak şu işe dedik ama bu kez de başarısız girişimlerdeyiz eheueueh şu işi bi çözeydik iyiydi.. Allah yardımcımız olsun yaa kafayı yedim yiyecem