- 12 Kasım 2014
- 274
- 597
Sende 6 kasımdamı aşılama yaptın kaçıncı deneme paylaşmısın ?amın canım hayırlıısı ınsallah guzel sonuclar alırız aminnn ecmann gunlerde gecmek bılmıyorkı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende 6 kasımdamı aşılama yaptın kaçıncı deneme paylaşmısın ?amın canım hayırlıısı ınsallah guzel sonuclar alırız aminnn ecmann gunlerde gecmek bılmıyorkı
gunlerımız aynı hıc zaman gecmıyor sankı bakalım hayırlısı artık bıran once zaman gecse keske hepımız pozıtıfı gorsek bu hafta hem yengem hem canım arkadasım cansum benı ruyasında gormus hayırlısı artıkmerhaba cnm benimde bat 20 kasım benim öyle kramp şeklinde ağrım yok kasıklarımda hafif bi ağrı var birazda akıntı herkesin değişik oluyo bence bekleyip görcez
canım benım aşılama degıl kılomen +catlatma ıgnesı 4 cu tedavım 2 yıllık evlıyım polıkstlık overlıyım esımın semen testınde hız hareket guzel ama motofolıjı normal % 2 anarmol % 98 eger bu ayda olmazsa bu degerlerle mecburen tub bebek tedavısıne baslıcaz bıraz kendımız toparladıktan sonraSende 6 kasımdamı aşılama yaptın kaçıncı deneme paylaşmısın ?
amin canım inş. herkes olumlu sonuçlar alırgunlerımız aynı hıc zaman gecmıyor sankı bakalım hayırlısı artık bıran once zaman gecse keske hepımız pozıtıfı gorsek bu hafta hem yengem hem canım arkadasım cansum benı ruyasında gormus hayırlısı artık
İnşallah tatlım Yapcam yapcam bide brololi kaynayıp suyunu içcemHm anladım cnm benm ki 12 çıkmıştı galiba .. ii ya sevindim uzulmemene nasip kısmet kuzum napcn meleğin seni daha fazla bekletmeden gelir inş bu ayda yap bnce adaçayı ni
karamsar olma canim ikna eetmeye çalış tartışarak degil ikna ederek bunun eninde sonunda yapilmasi gereken bir islem oldugunu ve gayet normal oldugunu belki tuhsf gelebilir sana de fakat zamanin gectigini gerekirse onunla gitme hastaneye o tahlil icin tek basina gitsin ben mesela hic dusmedim esimin üstüne nasil olacak diye eve geldiginde bile evde bulunmamak en iyisi kendini kotu hissetmesin diye ayrica bunuda anlat ne olursa olsun bunu birlikte aşmanız gerektiğini senin vermen gerekseydi tahlili ve sen istemeseydin o ne düşünürdü bu bir kusur degil hastalik degil hersey allahtan kabulumuzdur de eminim ikna olacaktir Allah yardimcin olsun canim.Sagol canim hast evim yarim saat .. ve bnce bu kdr buyutmesinin sebebi bu sefer yine kendinde birsey cikarsa korkusu.. bilmiyorum napicam sanrm ugrasmicam artik yaptrmiyorsa yaptrmasin
Canım bende tarlusal in 4 günü oldu dum ama damla damla lekelenme şeklinde oluyo kahverengi sende de hiç böyle bişey oldumu
hayırlısı be birsenim ..
insallah anne de oluruz ..
cok bekledik cook ...
İnşaallah beyazzambak94 hepimizin duaları dilekleri kabul olur bebişlerimize kavuşuruz :)mrb. bnde bu ay soğan kürü yaptım 15 gn düzenli olarak ,yumurtlama gnmde de 2 gn maydanoz süt buharna otudum bnm bir tüpüm tıkalı inşallh bu kürlerin faydasını görürüz bakalım...senn içinde hayırlsı olsun ,inşallah akışına bıraktığında olur ama strese git deyi,nce gitmiyor aynı durumu yaşadığımzdan çok ii anlıyorum ..sadce dua ve KURAN bence bizim ilacımız Rabbimize daha bağlı olmaya çalışmak,herşeyin Ondan geldiğne hep inanmak ,inşallah Rabbim dualarımızı kabul edip hayırlı bi evlada kavuşmayı nasip eder hepimize
Sorun deil tatlım darısı hepinizin başına inş .. Rabbim beni çok bekletmedi umarım sizede en kisa zamanda mucizelerinizi yollarcanım ben senı tebrık ettımmı hatırlamıyom... fazla gırmıyom kafamdan sılebılmek ıcın bebek konsunu.. hayırlı olsun saglıkla sıhatle kucagına al buyut bebegını hep huzur mutlulukla maşallah suphanallah
Ay hadi kuzum ya güzel haberlerini bekliyorum dört gözleİnşallah tatlım Yapcam yapcam bide brololi kaynayıp suyunu içcem
cok tesekkur ederım canımm aminnn inşallahSorun deil tatlım darısı hepinizin başına inş .. Rabbim beni çok bekletmedi umarım sizede en kisa zamanda mucizelerinizi yollar
Sagol canim ama iste inatlasmasini istemiyorum onun icin bu sefer azimi acmayi dusunmuyorum dun cok dil doktum konustum inslh bi sorun cikmicak elimizde bu tahlilinde sonucu olmasi lazim onemli bal belki bosuna asilama yaptrdik onumuzu daha iyi gorcez dr daha iyi yonlendirir..ama yok surekli bir bahane..esim yaptirmak istedigi zamanda zaten asla bensiz tek basina gitmez ilk rahlilinde 1 yil ugrastim en son ikna oldugu zaman ben gelmicm dedim gitmez bensiz..ben kendimi suan en basa donmus hissediyorum serophene aldim yarin baslamam gerek pzt gunu kontrolum var dr ne yapicagina karar verick ama iste esim ne tahlil yaptirmak nede eyerki dr asilama derse asilama yaptirmak istemiyor bu ay hic biseye yanasmiyor sanirim..asilamanin tutacagina bnden daha cok inaniyordu..ee tabi birde catlamayan yumurtam var 31 mm o nolucak o varken asilama yapmaz heralde gerci rahlildeki degerim ii cikmis sikinti yapmaz dedi drkaramsar olma canim ikna eetmeye çalış tartışarak degil ikna ederek bunun eninde sonunda yapilmasi gereken bir islem oldugunu ve gayet normal oldugunu belki tuhsf gelebilir sana de fakat zamanin gectigini gerekirse onunla gitme hastaneye o tahlil icin tek basina gitsin ben mesela hic dusmedim esimin üstüne nasil olacak diye eve geldiginde bile evde bulunmamak en iyisi kendini kotu hissetmesin diye ayrica bunuda anlat ne olursa olsun bunu birlikte aşmanız gerektiğini senin vermen gerekseydi tahlili ve sen istemeseydin o ne düşünürdü bu bir kusur degil hastalik degil hersey allahtan kabulumuzdur de eminim ikna olacaktir Allah yardimcin olsun canim.
canım raporla değişiyor benm konum var aşılama maliyeti hakkında orda tüm ayrıntıları yazdım canımKuzum bu iğneler ne kadar tutuyo maliyeti canım
Canım kaç gün oldu bu ay neler denedın yaptın benim hamiş olduğumda tam 1 hafta olmadı Tarlusal içmeme rağmen hamiş olduğumu ögrendim sonra belki seninledır bebişinyok cnm hıc kahve lekede yok bıseyde yok hıc adet olucak gıbı değilim
inşallah cnm ben inanıorum o gunlerde gelick inşallah
amin,evet canım stresten olabilir.sen ilaç kullandınmı klomen falan ben klomen kullanmaya başladıktan sonra adet düzenim bozuldu yaSlm kizlar adetime 2 gun kaldi ve adet belirtilerim basladi herzamanki gibi akıntım falan. Oncelerden hep 26 gunde bir adet olurdum ve hic şaşmazdi ama son aylarda oda degisti 29, 30 gunu buluyor bir sorunda yok niye duzensizlesti acaba stresten olabilirmi. Allah im daha fazla bizleri evlatsizlikla sinama amin..
amin,evet canım stresten olabilir.sen ilaç kullandınmı klomen falan ben klomen kullanmaya başladıktan sonra adet düzenim bozuldu ya