Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm merhaba dün olmam lazımdı bu saat itibariyle olmadım daha.belim ağrıyo kasıklarım ara ara ağrı oluyo çok sürmüyo geçiyo 2 aydır 31 günde bir oluyordum şaşmıyordu bakalım hayırlısı fazla kaptırrmak istemiyorum kendimi
gidiyorum cnm düzenli olarak ama büyümüyo tarlusal kullandım adet olmayı bekliyorum daha belirti yok hiç
kızlar inş bizimde olur çok kötü bişey başkasının çocuğunu sevmek benim çevremde arkadaşlarımın hep yeni doğum yaaptı onları görünce kıskanıyorum anne demeleri çok üzülüyorum çok
Slm canım benide yazarmısın Aralık 17 batbatı geçenler yada listede olmayanlar batları yazın lütfen
canım ıyıyım ınsallah amın bebıslerımız gelsın tez zamanda gulum sen nasılsıncnm nasılsın .. amin insallah ..
üzülme insallah bebeklerimizde gelecek .. :)
yok canım biz daha doğal yolla denemelerdeyiz 3. denememiz kendiliğinden.. doktor 8 ay gelmeyin kendiniz halledin sorun yok dedi ama maşallah bizim bebişcanların gelmeye niyeti yoksende aşılamamı yaptırdın sadece iğnemi oldun cnm
hayırlısı cnm olur inş.yok canım biz daha doğal yolla denemelerdeyiz 3. denememiz kendiliğinden.. doktor 8 ay gelmeyin kendiniz halledin sorun yok dedi ama maşallah bizim bebişcanların gelmeye niyeti yok
inşallah gülüm... dün işe giderken suratım beş karış eşim dediki sana nolmuş...canım ağrın olması normal iğne yapıyo illa batman olacak diye bişe yokki iyi düşün güzel sonuçlar al inş.
sen bilirsin canım hakkından hayırlısı olur inşallah bende aralığın ilk haftası aşılama olacaktım ama ara kanmaam var rahmim toparlanmadığından olamıyorum malesef çok yoruyor beklemek canım çok sıkkın düşük yapalı 3 ay oldu hala rahmim toparlanamdı tabi soğankürünnde etkisi varSagol canim Allah razi olsun.. esim 1 ay ara verelim 2. Asilama icin olmazsa tup bebek denerz dedi.. bende ara vermeden 2. Yapsin dr istiyorum..tup icinde artil inslh gerek kalmaz bi sure beklemk istiyorum
klomene cvp vermiyosan iğneyle tedaviolursun iğneyle büyür yumurtan aşılama olursun klomenle pek aşılama tercih edilmiyor canım bende klomen cvp vermemiştim iğneyle olmuştu aşılamam tuttu ama düştücnm ben 2 yıllık evliyim ve 18 yaşındayım adet düzensizliğim var klomen kullanıyorum beş aydır nafile nafile aşılama olucam inş büyürse
aminn insallah ..
bebek deyince bende aglamaya baslıyorum artık birsenim ..
insallah anne oluruz insallahhh canı gönülden diliyorum ..
Benim de dün lekelenme oldu kahverengi sonra hiç gelmedi arkası şimdide kuru ağrım var bi damla yine yarın Dr gidiyorum 3 gün anladım bu dönemki adetimden tekrar basliycam klomene şansımı deniycem yani bat 11 aralık olarak ekleyebilirsin esesimgeldimi kırmızılar ?
benim bugun geldi
Kuzum bu iğneler ne kadar tutuyo maliyeti canımklomene cvp vermiyosan iğneyle tedaviolursun iğneyle büyür yumurtan aşılama olursun klomenle pek aşılama tercih edilmiyor canım bende klomen cvp vermemiştim iğneyle olmuştu aşılamam tuttu ama düştü