infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Kızlar Nasılsıniz
Kocisim le köye geldik
Gözleme çay Keyfi
Harika bir hafta sonu

selam kıslar kndımı tanıtyım 22 yasndayım 1sene 9 ay oldu evlenelı ve cocuk ıstyelı esımın ve bnm hersey temz fakat olmuyo 2 asılama yapıldı tutmadı 3. denemeden buay esıme kecı boynuzu ve kndımde sogan suyu ıctım allhm hepımızın yar ve yardmcısı olsun hepnıızı sevıyorummmmmm bu arada asagdakı hamılelık takvımı belkı ugur getrr dye yaptım

Son düzenleme:

Canim denizhan denizin calistigi anameddekki butun kadın doğum dr gittim benim sonuclarima uzulduler.denizhan denize birturlu ulasamadim.megerse ordan ayrilip dogu fertil tüp bebek merkezi ne gecmis.kime gitsem bizim senle isimiz yok tüp bebek merkezine gideceksin dedi..park hospitale gittim levent bey cok umutsuz olduğunu yurt disindan yumurta alabilecegimi soyledi tüp bebek yuzde 10bile degil dedi..dunyam yikildi..fethiye hanima gittim daha once o deneyip gorecez dedi.insani okadar rahatlatiyorki fethiye hanim güler yüzlü okadar iyiki orda yaptirmak idtiyorum tüp bebek yaparsamm güveniyorum ona.

Cok sagol canimmm. Ama okadar korkuyorum ki ya gerçekten çocuğum hic olmazsa diye bu korku bitiriyor beni..EN IYISINI ALLAHIM BİLİR. .HEPIMIZIN YUZU GULER İNŞALLAH. BIRGÜN. ..SENIN NEYIN VAR..

inan gözlerim yaşardı bunları okurken.inşallah kucağına da alırsın rabbim sağlıklı hayırlı bi evlat nasib eder.bizlere öyle umut oldunki.bende öbür aya iğne tedavisine geçecem.rabbim yardımcın olsun canım

Seni suan derinden okadar iyi Anliyorumki...dünden beri bunalimdayimmm.gene aglama nöbetlerindeyimm..ne desek boş aglayinca rahatliyor insann

selam cnm bnde ve esımde hc prblem yok ve 2 asılma yapıldı 2sıde tutmadı agrı fln olmuyo sanıyelık bı ıslem hmn btyo cnm norml bı muayeneden farkı yok inş semmkı tutar

selam kızlar

brownim bu güzel haberle başladım güne sayende.çoooookkkkkkkkkkkkkkkk mutlu oldum.sağlıkla huzurla hayırla kucağına almak nasip etsin.burdaki herkese umut oldu bak seninde bebeğin.bize bolca dua et lütfen.

eski sayfaları okudum biraz ama yani sayfalar çok çabuk ilerliyor isimleri de aklımda tutamıyorum ama size diycem şey dr ların %10 falan demesi faso fiso.gerçekten vermek isterse veriyo.geçenlerde rahmmi olmayan bir kadına bile hamile kalmayı başarttılar.niye çünkü rabbim vermek istedi ona evlat.hepsi bu.insan en çok istediğiyle sınanırmış.buda bizim imtihanımız.size böyle bişe söylemiyorum ama kendi adıma artık olmazsa naparım diye düşünmekten vazgeçtim.olmazsa da rabbim böyle uygun gördü demekki dicem.bunu düşündüğümden beri inanın daha rahatım.içimdeki sıkıntılar o kadar azki.evet bende çok istiyorum anne olmayı üstelik ben 6 ay önce ilk bebeğimi de kaybbettim.buulup yitirmek daha da zor ama allah ın takdırıne de razıyım.lütfen rahat olun.hayırlısını dileyin.

[BeB]Allah razı olsun canım benim

rabbim sizlerede nasıp etsın ınsallah
[/B]

Brownimmmmmmm yoksa hamilemisin cnm ayyyy rabbim yuzune gulmus ne guzel saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin cnm noluuuuuur benim icinde dua et benimde olsun bebisim butun bebk isteyenlerede dua et cnm hamile insanlarin duasi kabul olurmus isimlerimizi gecir dua ederken cnm noluuuurrrrrrr.:13:

Bizim meslekte çocuğumuzun olmamasi cok can acitici degilmi zehra...hergün gözümün önünde birsürü bebek cocuk gebe..ALLAHIM BIZEDE NASIP ET HAYIRLIYSA İNŞALLAH.

amin canım evetöyle.ama insan onada alışıyo.artık etraftakiinsanların bile laf sokmasını umursayamıyorum.sınavımız zor canım.bol bol meryem suresi oku.ben öyle yapıyorum rabbiminşallah bizede tattıracak anneliği

canım rabbim ol dese zaten zorluk falan halt etmiş.tedbirimizi alıp gesini rabbimize bırakacaz.hayırlısını dileyecez her zaman

Bugun 4.gunum meryem suresi ni okuyorum bende..insallah canim ama fsh 89 daha 26 yasindayim yumurtam yok cok üzülüyorum cok.sendeki sorun nedir peki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…