infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

tatlım cok kalabalıkkk

eses bak bu linkteki listeyi biz yapmıştık.buna benzer birşey yapabiliriz

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=608306

canım bence listeyi en ön sayfaya koy takibimiz kolay olur.sürekli ordan güncellersin.güncel tabloyu ilk sayfadan takip etmek kolay olur.hatta listeyi geliştirebiliriz bile.sorunumuz ve olduğumuz tedavileri yazabiliriz

ön tarafta zaten,ben güncelledikce paylasıorum ki eklenen kızlar görsün diyee
bencede caanım kaç kişi tüp bebek mesala ben merak ediyoruuuum:

kalabalık cok karısık olcak diye yazmıorum :26::26:ama yaslarımızı yazsak süper olurrrr

bencede yaşımızı yazsak çok iyi olur...ben başlıyım...24 yaşındayım...
bu arada merhabaaaa

şekerim sana haberlerim var biliyorsun benim eşim azosperm hastası ve yakalışık 6 aydan beri sper tek tük çıkış oluyordu bugün test yaptırdı eşim veeeeeeeeeeeeeee
tammmmmmmmmmmmmmmmmmmm ​1000 tane in altında sperm bulunduuuuuuuuuuuuuu veeeeeeeeeeeee dondururlduuuuuuuuuuuuuuuuuuu
artık tüp bebek denemesi yapıcam 2 veya üç ay sonraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sevincimi seninlede paylaşmak istedimmmmmmmmmmmmmmmmmmşükür bu günüme ben bi tane dondruulaya hasret ken yaradan bana bi anda bin taneye yakın spermmi dondurmak nasip ettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii darısı benim gibi yılalrdır bu yolda savaş veren herkese olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Beeeeeeeennn hamiiileyimmmmmm inanamıyorum suanda kizlar aptallastim..3haftalikmis dua edin benin icin çünkü ben sizlere duami hep edicem

bencede yaşımızı yazsak çok iyi olur...ben başlıyım...24 yaşındayım...
bu arada merhabaaaa

insallah hamisim yazarsın cnmmmmmmmmmm

en güzel yasındasınnn
bende merak ettim hayırlısı olsun bakalım

brownimmmmmmmmmmmmmm

mrhb senin adına çok sevindim canım inşallah büyük mutluluklarıda yaşarız böyle herkese duyururuz

Beeeeeeeennn hamiiileyimmmmmm inanamıyorum suanda kizlar aptallastim..3haftalikmis dua edin benin icin çünkü ben sizlere duami hep edicem

ayy tebrik ederiiimmmm
ne kadar zamandır bebiş istediğini,sorunun ne olduğunu filan yazar mısın lütfennn...sağlıkla kucağına al bebişini inşallahhh...

listemiziin 3.hamişii browniiiiiiiiiii
tebriklerr cnmm darısı basımızaaaaaa

Rabbim sagsalim kucagına aldırsın cnmmm
tüm hamişlerimiz gibi bizi bırakmıcana söz verrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…