infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

:
aramıza hosgeldinn tatlımmmm
yattım ben sabah eklerim canımm
bat nedir yazarsan eklerim listeyee

hoşbuldum güzel yürekli insan paylaştığın dualar beni çok etkiledi, umarım rabbim cennet kokulu bebişleri doyasıya koklamayı bu defa bana ve tüm isteyenlere nasip eder,bu arada benim bat 20 mart.

:

hoşbuldum güzel yürekli insan paylaştığın dualar beni çok etkiledi, umarım rabbim cennet kokulu bebişleri doyasıya koklamayı bu defa bana ve tüm isteyenlere nasip eder,bu arada benim bat 20 mart.

coookk tesekkür ederim tatlım hosgeldin aramızaaa
simdi ekliyroum seni de insallah ugurlu gelirsinnnnnn

:

artık listemizdesin ins.hamis kalırsın

Adim EMEL 26 Yasindayim canimm.progestan kullaniyorum buna ragmen suan adet belirtileri var.10gin erken adet olacam galiba.cok cani. Sıkkın. Sen benim adimi yaz ama bat yazma istersen baksana karma karisik.

1.)nrycck25 ***** ***** ilk 1. hamişimizz
2).hayyee ******* **** 2.hamişimizzz
3.)Brownim ******* ******* 3. hamişimizz

Adim EMEL 26 Yasindayim canimm.progestan kullaniyorum buna ragmen suan adet belirtileri var.10gin erken adet olacam galiba.cok cani. Sıkkın. Sen benim adimi yaz ama bat yazma istersen baksana karma karisik.

m.oldum cnmm hosgeldinnn
tamam tatlımm umutla beklemede yapıorumm

eses07 ***** ***** 23 yasımdayım ...
adzeynep ***** ***** 24 yaşındayım...
anatomi ***** ***** 26 yaşındayım ...
ebe88 ***** **** 26 Yasindayim ...
oceanshine***** **** 29 yaşındayım...

İnşallah bu güzel duyguyu bizede yaşatır ALLAHIM..OKADAR UMUTSUZUM Kİ

insallah cnm .. yas kac ... kac yıllık evlisin?
tedavilerin neler?anlatsanaa kendini bana
ben 5 yıllık evliyim 2-5 ,3 yıl çocuk düşünemedik iş nedeniyle eşimle farklı illerde kaldık bende pko var doktorum ilk cocuk düşüneceğimiz ay klomen kullan dedi ve ben ilk ayda hamile kaldım ama 7 haftalıkken düşük yaptım daha sonra klomen kullandım 2 defa ve bir aşılama ama sonuç negatif geçen ay hormon testi yaptırdım prolaktinim 75 çıktı 2 aylık ilaç tedavisi verdi ilaç bitmek üzere bakalım inş bu ay rabbim yüzümüzü güldürür

tatlımm benim dilerim bizlerinde olur ..
23 ocakta bende asılama oldum negatiff :2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…