- 6 Ocak 2008
- 914
- 800
insallah okumak kısmet olur cnm :13:
coookkk saolll iyiki varsınnnnnnn
bu kitabı okudun mu canım
cnm okumak için gayret et.alalade bir kitap değil bu.ben bebeğimi kaybettikten sonra bana bir arkadasım hediye etti bana bu kitabı.kitap sayesinde toparlandım.günlük hayatın içinde .çevleredeki insanların söyledikleri saçma sapan sözleri ,bebeğimin acsısını, aakıttığım gözyaşlarını heppsini bu kitapla azallttım ben.artık daha metanetliyim .nasıl dua edileceğini bile yeniden öğrendim.en güzeli de dua edip isteyip neden olmuyor dememeyi.
ben hep Allahım neden olmuyoooo diyorum çok üzgün olduğum zamanlar özellikle:18::18::18:
cnm okumak için gayret et.alalade bir kitap değil bu.ben bebeğimi kaybettikten sonra bana bir arkadasım hediye etti bana bu kitabı.kitap sayesinde toparlandım.günlük hayatın içinde .çevleredeki insanların söyledikleri saçma sapan sözleri ,bebeğimin acsısını, aakıttığım gözyaşlarını heppsini bu kitapla azallttım ben.artık daha metanetliyim .nasıl dua edileceğini bile yeniden öğrendim.en güzeli de dua edip isteyip neden olmuyor dememeyi.
bende alcam yaa herkes bu kitabı söylü yoor yarın alacagım
ben hep Allahım neden olmuyoooo diyorum çok üzgün olduğum zamanlar özellikle:18::18::18:
kitap bunu öğretiyo işte.neden demekten vazgeçtiğin an herşey daha kolay olucak.okursanız çok mutlu olurum sizin adınıza çünkü insanın gönül teline değen bir kitap bu.
زوجتي وابني تعطي أفضل الجمال الأخلاقي.
bismillahirrahmanirrahimmmmm
eşime ahlak güzelliği ve hayırlı evlat ver. -
82-*} O'nun emri, bir şeyi dileyince ona sadece "ol!" demektir. O hemen oluverir.
83- O halde tesbih O'na, her şeyin hükümranlığı elinde bulunan, her şeyde dilediği gibi tasarruf eden Sübhan'a (şanı yüce Allah'a) dır. Hep de döndürülüp O'na götürüleceksiniz. O'na Yasin sahibi (Habib Neccar) gibi koşa koşa iman ve İslâm ile, kendi rızasıyla dönüş yaparak, bağışlanmaya ve ikrama kavuşmak istemeyenler de sonunda zorla döndürülecekler, yakalanıp O'nun yüce huzuruna götürülecekler, hesapları görülüp cezaları verilecektir.
Göklerdeki her şey, yerdeki her şey Allahındır. İçinizdekini açığa vursanız da, gizleseniz de Allah sizi, onunla sorguya çeker de dilediğini bağışlar, dilediğine azap eder. Allahın gücü her şeye hakkıyla yeter.(Bakara 2/284)
'' kün fe yekün ''
O'nun emri, bir şeyi dileyince ona sadece "ol!" demektir. O hemen oluverir.
insallah rabbim dualarımızı duyar
Zekeriya Peygamberin Duası;
Rabbi heb lî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semiud dua
Anlamı:Yâ Rabbi! Bana kendi katından çok temiz bir nesil (çocuk) bahşet. Muhakkak ki sen duayı hakkıyla işitensin.
Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn
Türkçe Anlamı:Rabbim beni yalnız başına bırakma. Sen vârislerin en hayırlısısın
nsallah rabbim dualarımızı duyar
kitap bunu öğretiyo işte.neden demekten vazgeçtiğin an herşey daha kolay olucak.okursanız çok mutlu olurum sizin adınıza çünkü insanın gönül teline değen bir kitap bu.
okuyacağım canım yazarım sana burdan
anlaştık ozaman
Umutsuzluğa gerek yok kızlar
Bizlerin de olcak inanıyorum ki
زوجتي وابني تعطي أفضل الجمال الأخلاقي.
bismillahirrahmanirrahimmmmm
eşime ahlak güzelliği ve hayırlı evlat ver.
Çocuk Sahibi Olmak İçin Okunacak Duâ:
Çocuğu olmayan bir hanım,Allahü Tealanın {Yâ Musavvir} İsmi Şerifini güneş battıktan sonra
7 gün 21 defa okursa,Allahü Tealanın izni ile evlat sahibi olması umulur.
Çocuğu olmayanlar 5 vakit namazdan sonra 1000 defa { Lâ ilahe illallah}deyip de
Ya Rabbi ! Bana salih bir çocuk ihsan et diye her gün dua ederse, Allahü Teala nın izni ile evlat sahibi olması umulur.
Çocuğu olmayan eşler her gün istiğfar etmeye devam ederse,Allahü Tealanın izni ile çocukları olur.
"Rabbimiz, bizim soyumuzdan, neslimizden göz aydınlığı olacak,
zürriyetler nasip eyle ve bizleri takva sahibi kimselere önder kıl Ya Rabbi..."(Furkan, 25/74.)
bu eve sen lazımsın meleğimm gell artıkk annemmmmmmmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=686082&page=5
inşallahhhhhh bizlerinde olurr bebekleriiiiiiiiiii
çok çok çok içten inananıyorum birgün bu sayfadan taşınıcaz ocak anneleri şubat anneleri.....vb sayfalarda bebişlerimiz için sohbet edicez.
çok çok çok içten inananıyorum birgün bu sayfadan taşınıcaz ocak anneleri şubat anneleri.....vb sayfalarda bebişlerimiz için sohbet edicez.
Eki Görüntüle 1000626 Eki Görüntüle 1000627 Eki Görüntüle 1000630 Eki Görüntüle 1000619 Eki Görüntüle 1000621 ....................................
Kızlar ben dayanamadim arkadaşımla kan testine gittim bi saat sonra sonucu ogrenicem