infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

kesinlikle sakin sabırlı ve birazda rahat olmak lazım ama ah işte olamıyoruz
kızar ne kadar stres yaparsak yapalım veren allaaahhhhhhhh ben stres yapıyorum onun ıcın olmuyo dıye dusunup stres yapmayın asıllll . Bu arada eses07 ıncır dedın az once bana ye dıye ıse yarıyormuymus nasıl kullanıcam canım kuru ıncır mı

Not tutmamın sebebi yenı tedaviye basladıgım zaman,degısık agrım sızım olunca budefa öncekı tedavılerde nasıl olmustukı acaba sorusuyla karsılastım forumda budefa insanlara sordum durdum cogunlukla cevap alamadım..

artık internette nekadar bızım gibi durumda olan insan varsa hepsının yazılarını okudum ezberledım dıyebılırımç

Oyuzden ıkı aydır nezaman ıgne oldum ne zaman agrım basladı ne etkıler hıssettım aklına ne gelıosa hepsını yazıyorum.

İyi yapmışsın canım benim burda benimde çok sorup cevap alamadığım çok oldu ama yaşaya yaşaya öğreniyoruz işte herşeyi..Dilerim bu son iğnemizdir..

Genital Hijyeni Korumanın 10 Altın Kuralı;

KURAL 1

Doktorunuz aksini önermedikçe vajinanın içini yıkamaya yönelik üretilen hijyen ürünlerini kullanmamalısınız.

Vajina kendini sürekli yenileyen bir organdır. Bu nedenle vajinanın içine bu maddelerin sokularak "temizlik" yapılmaya çalışılması anlamsızdır ve vajinanın laktobasil/asit ortamının zarar görmesine neden olabilir. Bu ürünlerle dış genital bölgenizi temizlemenizde bir sakınca yoktur.

Genital bölgenin gereğinden fazla yıkanarak hijyen sağlanmaya çalışılması vajinanın laktobasil/asit ortamının zarar görmesine katkıda bulunabilir.

KURAL 2

Tuvalet sonrası temizlikte temizliğin önden arkaya (vajinadan anüse doğru yapılması) çok önemlidir.

Temizliği anüsten vajinaya doğru yaptığınızda dışkıdaki kalınbağırsak bakterileri vajinaya ve buradan da idrar borusu yoluyla mesaneye bulaşabilir.

KURAL 3

Genital Bölgenin Kuru Kalması Önemlidir.

Mantar ve diğer bakterilerin nemli ve sıcak ortamlarda daha kolay üremesi nedeniyle genital bölgenin kuru kalması önemlidir. İç çamaşırınızı günlük değiştirmek, naylon yerine pamuklu iç çamaşırları tercih etmek, dar pantolon, çorap ve iç çamaşırı kullanmamakla bunu sağlayabilirsiniz.

KURAL 4

İlişki sonrasında ve diğer tüm zamanlarda idrar yapma ihtiyacı ortaya çıktığında ertelenmemelidir.

İdrar ihtiyacı ertelendiğinde mesanedeki bakteriler enfeksiyon yapmak için "zaman" bulurlar. Halbuki idrar yapılması bakterilerin idrarla birlikte vücuttan atılmasını sağlar.

KURAL 5

Tam hazır olunmadan (yeterli kayganlık oluşmadan) ilişkiye başlanmamalıdır.

Bu önlem mekanik tahrişe meydan vermemek açısından çok önemlidir. Gerekirse doktor önerisine göre kayganlaştırıcı ilaçlar kullanabilirsiniz.

KURAL 6
Adet Kanaması Döneminde Dikkat Edilmesi Gerekenler:

Adet kanaması döneminde olan kadına iş yaşamında, sosyal aktivitelerinde hareket serbestliği sağlaması, denize girebilme imkanı vermesi için üretilen vajinal tamponların kullanımında dikkat edilmesi gereken en önemli nokta tamponun sık aralıklarla yenisiyle değiştirilmesinin ihmal edilmemesidir. Vajinal tamponu yerleştirdiğiniz andan itibaren kanla temas sonrasında bakteriler hızla çoğalmaya başlar.

Vajinal tamponlar uygun kullanıldıklarında vajinanın doğal ortamını bozmazlar. Ancak uzun süre vajina içinde kaldığında bu tamponlar vajinit sorununun gelişimi bir yana, hayatı tehdit eden enfeksiyonlara bile neden olabilirler.

KURAL 7

Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklar (CYBH) açısından risk altında olan biriyle cinsel ilişkiye girdiğinizde eşinizin prezervatif kullanmasını istemek sizin en doğal hakkınızdır.

Bunu sağlayamayacağınızı düşündüğünüzde kadın prezervatifinden faydalanabilirsiniz
Unutmayın: Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklar (CYBH) erkekten kadına daha kolay bulaşırlar.

KURAL 8

Genital Temizlikte Dikkat Edilmesi Gerekenler:
Ağda ve jilet genital kılların giderilmesinde oldukça etkilidir. Lakin bu iki yöntem kıl köklerinin enfeksiyonunu kolaylaştırır ve genital bölgenin daha kolay tahriş olmasına neden olur. Genital bölge için geliştirilmiş aletlerden faydalanmak veya makas kullanmak özellikle genital bölgeleri enfeksiyona ve tahrişe duyarlı kadınlarda daha iyi bir seçenek olabilir.

KURAL 9

Tuvalette Alınması Gereken Önlemler:
Klozet kapağının üzerine serilen tek kullanımlık kağıtlar ülkemizde de giderek yaygınlaşmakta ve hatta büyük marketlerde bu kağıtlar herkesin cebinde taşıması için uygun bir şekilde paketlenmiş olarak satılmaktadır. Bu kağıtları mutlaka kullanmalısınız.
Tuvaletlerde diğer bir sorun da tuvaletin içindeki kirli suyun sıçrayarak genital bölgeye değmesidir. Bunu önlemek için kirli suyun üzerini tuvalet kağıdıyla kaplayabilirsiniz. Bunu yapmak mümkün olmadığında dezenfektan madde içeren "mavi su verici tabletlerden" faydalanabilirsiniz.

KURAL 10

Her Kadın Düzenli Olarak Jinekolojik Muayeneden Geçmeli Ve Belirti Ve Bulgulara Duyarlı Olmalıdır.
Kadınlar hiçbir sorunları olmasa dahi yıllık jinekolojik muayene için başvurmalıdırlar. Bu, belirti vermeyen veya geç belirti veren hastalıkların tanı ve tedavisi açısından çok önemlidir.

canım kıyamam gecmiş olsun sükürki gbe kalabılıyorsun bak rabbım yne verır inşallah ben aslında varya bu siteyı acamadıgım zaman daha rahatım bılıyor musun :) ama yıne dayanamadım dedım su yumurtalarla ılgılı bı soru sorayım kızlara . Nette baska seylerle kafa dagıtıyorum orgu oruyorum pek kimseylede gorusmuyorum evde de bunalıyorum bıraz onun ıcınde takıyorum kafaya sıgara ıcıyorum bırdeeeee maalesefff

ben 10 sene içtim canım ama eşim içmiyor sayesinde bende kurtulum
3 yıl oldu bırakalı .... kendime çok kızıyorum paramı ve sağlığımı harcadığım için
ve biliyorsun ki bebek isteyenlere ilk sorular sorulardan biri sigara lüften bırakmaya çalış

kurtar kendini

:KK52::KK52::KK52::KK52: mrhb kızlar eve yeni geldin nasılsınız ne var ne yoook :KK16::KK16::KK16::KK16:

anotomi hosgeldin bebegim nasılsınnnnn :KK19::KK19:

kızar ne kadar stres yaparsak yapalım veren allaaahhhhhhhh ben stres yapıyorum onun ıcın olmuyo dıye dusunup stres yapmayın asıllll . Bu arada eses07 ıncır dedın az once bana ye dıye ıse yarıyormuymus nasıl kullanıcam canım kuru ıncır mı

kürünü de yapabilrisin cnm ben normal incir yiyorum hergün 3,4taneeeeeeee :KK56::KK56:
incir yumos dostuuu,acele etme klomen harika bir ilac büüyürr canımm relaxx oll senn :KK52::KK52:

2.dozda 2ser tane iç der büyür cnm neden sıkıosun ki canını :KK52::KK52:
evet amaaaaan dogru dıyosun ne yapıım kendımı mı olduruum . Aslında ben bu sıteye gırmeyınce rahatım bılıyomusun canım burda okudukca kızları canım sıkılıyo uzuluyorum ama yıne dayanamadım gırdım :) bakalım neler olacak rabbım ne zaman vercek bakalım hayırlısını versın ınsallah. BU ARADA İNCIR DEMİŞSİN CANIM BANA KURUSUNUMU YIYIM İNCİRİN

Son düzenleme:
3 yıllık evliyim 1 yıldır bebek düşünüyoruz :emir_bebek::emir_bebek:
Problem yok suanda cookk sükürrrrrrrr :KK16::KK16:
23 yasımdayım antalyadan katılıorum cnm :KK24:
Alıntı yaparak cevaplarsan kime yazdıgın anlasılır tatlım :KK34:

öylemı bebegın yok dımı canım sebbepde yok heralde

evet amaaaaan dogru dıyosun ne yapıım kendımı mı olduruum . Aslında ben bu sıteye gırmeyınce rahatım bılıyomusun canım burda okudukca kızları canım sıkılıyo uzuluyorum ama yıne dayanamadım gırdım :) bakalım neler olacak rabbım ne zaman vercek bakalım hayırlısını versın ınsallah. BU ARADA İNCIR DEMİŞSİN CANIM BANA KURUSUNUMU YIYIM İNCİRİN

ben stres atıyorum bu sitede :)))
ne daha kötü durumda olanlar hamdolsun diyorumm benn :KK16::KK16::KK16:

öylemı bebegın yok dımı canım sebbepde yok heralde

yok cnm infertiliteeee :KK25::KK25::KK25:
senin sorunun nedir cnm? :KK19::KK19:
bizlerinde olacak inanıyroum En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

hiç sorma esse

ağ şu stresin gözü kör olmasın ben çok biliyorum gebelik testi yaptım 2 saat sonra başladı adetim
:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

inşallah bu ay seviniriz.rabbimin izni ile
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

coookk yasadım ben onu test yapıp adet olmakk cook kötüüü :KK25::KK25:
rabbim duyy sesimiziii insallalhhh bizlerinde olacakkkkkkkkkkk :KK16::KK16:

ben 10 sene içtim canım ama eşim içmiyor sayesinde bende kurtulum
3 yıl oldu bırakalı .... Kendime çok kızıyorum paramı ve sağlığımı harcadığım için
ve biliyorsun ki bebek isteyenlere ilk sorular sorulardan biri sigara lüften bırakmaya çalış

kurtar kendini
inşallah canım gunde 3 _ 4 tane içiyorum ama oda olmamalı tabııkı yumurtaları dejenere edıyormus ya gunde bı paket ıcı pgebe kalan gebelıgınde bıle sıgara ıcenler var bunlar dusundukce ıyıyce bozuluyo moralım :KK43:(((

Kûn Fe Yekûn.

' Ol der ve olur! '...Sözün bittiği yerdir ve kalemler durur.
Azametinin tescilidir, satırlar kırılır, dökülür...

Kun...Sözün başladığı yerdir! Kalbimden geçenlerin kağıda vurduğu, kalemimin lafzın haykırışa başladığı yerdir.
' Ol der ve olur! ' ya her şey...Kelamıma 'ol' dediği yerdir...

Bütün yasakların yasak olduğu, lafzının kelimelere büründüğü, her şeyin O'nun olduğu yerdir Kun! 'Olma'nın sorumluluğunu taşımaya başladığım an...Var oluşumun sebeb-i ziyaretini tefekkür ettiğim zamandır...Ve uçsuz
bucaksız düşüncelerimi dizginleyemeye çalıştığım, gözümün yaşını kelamımla sildiğim, semanın güzelliğinde O'nu fark
edip de korkumu dindirdiğim yerdir Kun

' Ol der ve olur! ' ya, gem vurulamayan hissiyatın yaratılışı da vuku bulur! Kun...O'nun 'ol' busesi...Hazin namelerini
arza indirdiği vakit yaşlarımla yanaklarımdan öptüğü busesi...Benim yerimdir...Evvelim, ahirim, ezelim, ebedimdir...

Kun!...

(alıntıdır ..)

arkadasım ve kardeism varı yeni gittiler cnm :KK55:
grip im arttı fena oldum bennn yaaaaaa :KK5::KK5:
daha yemekte yapmadım halim yok :2::2::2:

benimde yemek yok ya bari ne yapacağım belli olsa yapması kolay yeterki adını koyy yeni arkdşlar gelmiş
hoş gediniz kızlar:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

yok cnm infertiliteeee :KK25::KK25::KK25:
Senin sorunun nedir cnm? :KK19::KK19:
Bizlerinde olacak inanıyroum En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

inferlitilite sebebi ne pekı canım? Benım yumurta sayım cok az.... Gecmısımde bı kanser raahstızlı gecırdıım ıcın yumurta sayım cok az baska hıç bı sorunumuz yok....

inşallah canım gunde 3 _ 4 tane içiyorum ama oda olmamalı tabııkı yumurtaları dejenere edıyormus ya gunde bı paket ıcı pgebe kalan gebelıgınde bıle sıgara ıcenler var bunlar dusundukce ıyıyce bozuluyo moralım :KK43:(((

biz tedbirimizi alacağız takdir rabbimin

ben kardeşimden biliyorum yıllarca içti evlendi 6 aylık evliyken hamile kaldı tamamen süpriz
bir gece korunmamışlar o gece gebe kaldı.... bilmem mi ..... o zaman moral bozuyo ama
biz yüksek tutacağız stressss yokkkkkkkkkkkk desem de az olsun bariiii kafana kurmamak imkansız

X