infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

inşallah canım,sizde sorun neyydi ki?ben eşinde problem var dı diye hatırlıyorum..

valla keçi boynuzu kürü gerçekten sperm dostu yani

eşim varikosel ameliyatı oldu 1 yılı gecti cnm degerler normal.varikoselden eser kalmadı dedi doktorumuz cok sükür
keci boynuzunu 15 dk kaynatıyorum kısık ateste sabah aksam iciyorrrr :nazar::nazar::nazar:

canım keçiboynuzu nasıl kullanıyoruz bizde kullanırız belkiii:KK16:

keci boynuzunu 15 dk kaynatıyorum kısık ateste sabah aksam iciyorrrr:nazar::nazar:

az önce o malum pembe akıntıyı gördüm ve karar verdim bi daha buralara girip araştımıcam bişey yazmıcam belirti vs vs vs hiç birşeye bakmıcam umarım herşey gönlünüzce olur esercim listeden de çıkar istersen bat falan tutmuyorum artık kalın sağlıcakla...

aaaa neden tatlım şu an üzgünsün ondam canım birbirimize umut oluyoruuuz:KK16::KK16::KK16:

Bakalım bizlerin bat tarihi gelip cattiginda neyapacaz :KK14: :18:

eşim varikosel ameliyatı oldu 1 yılı gecti cnm degerler normal.varikoselden eser kalmadı dedi doktorumuz cok sükür
keci boynuzunu 15 dk kaynatıyorum kısık ateste sabah aksam iciyorrrr :nazar::nazar::nazar:

keci boynuzunu 15 dk kaynatıyorum kısık ateste sabah aksam iciyorrrr:nazar::nazar:

bende incir yiyiorum şifa niyetineeee :KK56::KK56:
ama bu ay adetin 2.günü bal,tarcın,cörekotu karısıma baslıcam :KK19::KK19:

saol tatlım aç tok farkeder mmii :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

bende incir yiyiorum şifa niyetineeee :KK56::KK56:
ama bu ay adetin 2.günü bal,tarcın,cörekotu karısıma baslıcam :KK19::KK19:

ama incir kuru prolaktini yukseltiyor haberinjz olsun..ama bal tarcin corek otu bende jse yaradj yumurtalarim buyudu catladi batı bekliyorum bakaljm tutmus mu?:18: :18:

ama incir kuru prolaktini yukseltiyor haberinjz olsun..ama bal tarcin corek otu bende jse yaradj yumurtalarim buyudu catladi batı bekliyorum bakaljm tutmus mu?:18: :18:

tatlım incir yemiyeyim mi :26::26::26:
bal tarcına 10 martta ins. 2.günü adetin baslarızzz :KK24::KK24:

15 dk çok değil mi ben 4-5 dakika kaynatıp 20 dk demlenmeye bırakıyorum.

kür değillllllllllllllllllllll :KK19: cnmmmmmmmmm :KK19::KK19::KK19:
canım normal kuru yemiş yiyorum hergün 3 tanee :KK56::KK56:
:KK56:

Bal tarzı çörekotu nasıl yapılıyor ben de deneyeyim

cekilmis cörekotunu,balı,tarcını macun kıvamında karıstır cnm sabah aksam birer kasık
adetin 2.günü basla 10 gün yee :KK56::KK56::KK56:

insallah ama benim umudum yook.sivjlceler giderek artiyor.cenem doldu :KK14: :18: :KK14: :18:

dilerimmm kırmızılar degil bebek gelirrrrrrrrrr:KK52::KK52:

15 dk çok değil mi ben 4-5 dakika kaynatıp 20 dk demlenmeye bırakıyorum.

15 dk anca salıyo kısık atestee tatlımmm :KK49: bildigin gibi yapp senn :KK6::KK6:

Bal tarzı çörekotu nasıl yapılıyor ben de deneyeyim

cnm googleye yaz cikiyo ben olculerini tam olarak hatirlamiyorum unuttum.12kasik bal 10tatli kasigi karacorek otu 10caykasigi tarcjn di galiba ama sen olculerine iyi bak emin ol karıştırıp ac karnina 12ghn boyinca 1yemek kasigi yiyosun..

cnm googleye yaz cikiyo ben olculerini tam olarak hatirlamiyorum unuttum.12kasik bal 10tatli kasigi karacorek otu 10caykasigi tarcjn di galiba ama sen olculerine iyi bak emin ol karıştırıp ac karnina 12ghn boyinca 1yemek kasigi yiyosun..

ewettt ewetttttttttttt :128::128::128::129::129::129::129::129::129::118::118::123::123::KK36::KK36:

X