infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Arkadaşlar kim e erse fsin neyaparsa yapsın duymayalım. Ah şu aklımız bi başka şeye çalışsa. Bi aklımızdan atsak bi rahatlasak işte o zaman süper olucak inşallah gelicek Nebil. Bunu yapmalıyız birbirimize sürekli destek olmalıyız ve yalnız kalmamalıyız bence. Ben annemde kalmayı düşünüyorum bir süre işten sonra giderim belki kafam dağılır. Okuldaki hamileler de bi doğum iznine ayrılsa rahatlicak kafam belki ufffff yardım et Allahımmmmmmm Rabbi helli minessalihin âmin âmin amin

aynen dedığın gbı cnm yoksa ışımız çok zor

Allah'ımmmm hayırlısıylaaa bizlere dee evlatt nasipppp ettttt

canım az önce test yaptım negatif yine bu ayda olmadı anlayacağın o kadar emek o kadar umut hepsi uçuppp gittiiii

Canım benim üzülme Rabb'ime dua et sabret inşallahhh hayırlısıyla en tez zamanda o çift çizgiyi görürsün görürüz hepimiz üzülme sakın dua et sakin ol aminnnn

Canım benim üzülme Rabb'ime dua et sabret inşallahhh hayırlısıyla en tez zamanda o çift çizgiyi görürsün görürüz hepimiz üzülme sakın dua et sakin ol aminnnn

ediyorum canım artık bebk için değil de buna sabır gösterebilmek için güç vermesi için dua ediyorum. artık pek umudum kalmadı öyle uğraşmakla olmıcak ya da beklemekle vakit geçmicek, aminnn canım ama ben beklemeyi bırakmak için artık düşünmememk için bu fikri aklımdan çıkarmak için dua edicem.10 aydır her ay aynı duyguyu yaşıyorum her ay aynı acıyla yıkılıyorum.

üzülme 10 aydır diyorsun,

bizlere bak 3 yıldır mücadele ediyoruz tedavilerin bile bir kısmını tüketmiş durumdayız daha cok yenisin.

Aynen canım aynen ben de 10 ay sonra bu ay oldum ama daha kese olmadan düştü o da şimdi süreç iyice uzadı galiba artık senin gibi Allahımdan kalbimize ferahlık versin diye dua ediyorum çünkü çok zor böyle yaşamak onunla yatıp onunla kalkıyoruz Rabbim yar ve yardımcımız olsunnn

üzülme 10 aydır diyorsun,

bizlere bak 3 yıldır mücadele ediyoruz tedavilerin bile bir kısmını tüketmiş durumdayız daha cok yenisin.

öylede canım sonuçta 1yıl olduğundada üzülmüyor muydunuz? her ay dahada artıyor sizin durumunuz daha zor tabi ki,ama bu durum her zamn zor.

br de şöyle düşün canım sen bu ay olabileceiğini görmüşsün, bunun bile olumlu bir yanı var yani, tabi ki bu durumda çok kötü onun farkındayım sakın yanlış anlama. kendi çapımda seni teselli ediyorum işte ((( aynen canım tek isteğim şuan Allah ım yardım etsin içimden bu fikri atmama. çok ama çok zorrr. bu öyle birşey ki benm niye evm arabam yok gibi birşey değil? insanın hayatı yaşama amacı belki de öyle farklı birşey ki anlatamıyorum ama eminim sen beni anlıyorsun

öylede canım sonuçta 1yıl olduğundada üzülmüyor muydunuz? her ay dahada artıyor sizin durumunuz daha zor tabi ki,ama bu durum her zamn zor.

hayır hayır öyle demek istemedim,tabii ki senin duygularını küçümseyecek değilim.

ancak karamsarlığa kapılmayın tıbben bile doktorlar 1 yılınızı doldurduktan sonra kısırlık olarak görüp tedaviye kabul edıyorlar bizi..

Yoksa senin 1 yıl oldu,benim 3 yıl daha cok acı cekıyorum gibilerinden bi kıyaslama söz konusu bile olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…