Üzme kendini canım demek daha vakti var. Herşeyi oluruna bırak vakti geldiğinde inşşallah Allah bize de nasip edecekmrb arkadaşlar şuan bu satırları yazarken ağlıyorum az önce test yaptım evde tek çizgi(( gene olmadı
mrb arkadaşlar şuan bu satırları yazarken ağlıyorum az önce test yaptım evde tek çizgi(( gene olmadı
Üzme kendini canım demek daha vakti var. Herşeyi oluruna bırak vakti geldiğinde inşşallah Allah bize de nasip edecek
O bebekler sıcacık yuvalarına gelecekkk
insallah olacak inanıyorumm :13::13:
coookkk dua ediyorummmmm
canım hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına..ben de mersindeyim hangi doktora gittin hangi hastane yazar mısın
üzülme canım ne olur inşallah gelecek aya olur umudunu kaybetme.... hepimiz aynı şeyi defalarca yaşadık belki bu ay yine yaşayacağız ama güçlü olmamız gerek... bugün ağla içini boşalt yarın yeni bir başlangıç olsun. inşallah bu mübarek günde Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin... senin için özellikle dua edeceğim...
ben henüz olmadığım için tarih veremiyorum.tahminim ctesi pazar gibi olurum
üzülme canım ne olur inşallah gelecek aya olur umudunu kaybetme.... hepimiz aynı şeyi defalarca yaşadık belki bu ay yine yaşayacağız ama güçlü olmamız gerek... bugün ağla içini boşalt yarın yeni bir başlangıç olsun. inşallah bu mübarek günde Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin... senin için özellikle dua edeceğim...
Üzme kendini canım demek daha vakti var. Herşeyi oluruna bırak vakti geldiğinde inşşallah Allah bize de nasip edecek
E tabiki gelecekler baska sanslari varmi
Yenisehir hastanei haldun canova cok iyi bi doktor cok iyi bir insan bak ben iki gun once biraz rahatsizlandim aynen bu saatlerdi aradim gayet sicak samimi konusup yardim etti bi dene adam net olursa olur olmazsa alternatif yollari dener
Iyi geceler kızlar nasılsınız benim kırmızılar geldi malesef bugün(
E tabiki gelecekler baska sanslari varmi
Iyi geceler kızlar nasılsınız benim kırmızılar geldi malesef bugün(
sayfalar çok hızlı ilerliyor takip edemiyorum
ben artık üzülmüyorum bile vardır bir hayrı böyle olması gerekiyormuş Rabbim beni ölüm acısıyla değil bununla sınıyor buna da şükür
önümüzdeki ay ilaç başlayacağız inşaallah gerek kalmaz bu ay olur
rabbime isyan etmiyorum elbet herşeyin bi vakti zamanı vardır yada rabbim belki bu duyguyu hiç yaşatmayacakta olabilir ümitleniyorsun ve olmuyor ya o çok koyuyor insana
sağol canım aklımda dursun da bakalım tedavilerim yanıt vermezse bir de ona görünürüm. ben daha bu ay başladım tedaviye...
ben artık üzülmüyorum bile vardır bir hayrı böyle olması gerekiyormuş Rabbim beni ölüm acısıyla değil bununla sınıyor buna da şükür
önümüzdeki ay ilaç başlayacağız inşaallah gerek kalmaz bu ay olur
önümüzdeki ay ilaç başlayacağız inşaallah gerek kalmaz bu ay olur[/QUOT
evet ben de akşam girebiliyorum araları okuyamıyorum:)) inşallah canım Rabbim hayırlısından nasip etsin inşallah gerek kalmaz bu ay olur....