infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

mrb arkadaşlar şuan bu satırları yazarken ağlıyorum az önce test yaptım evde tek çizgi (( gene olmadı

üzülme canım ne olur inşallah gelecek aya olur umudunu kaybetme.... hepimiz aynı şeyi defalarca yaşadık belki bu ay yine yaşayacağız ama güçlü olmamız gerek... bugün ağla içini boşalt yarın yeni bir başlangıç olsun. inşallah bu mübarek günde Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin... senin için özellikle dua edeceğim...

Rabbim hayırlısıyla ol de olsunn
bizlerede anne olmak nasip olsunn

canım hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına..ben de mersindeyim hangi doktora gittin hangi hastane yazar mısın

Yenisehir hastanei haldun canova cok iyi bi doktor cok iyi bir insan bak ben iki gun once biraz rahatsizlandim aynen bu saatlerdi aradim gayet sicak samimi konusup yardim etti bi dene adam net olursa olur olmazsa alternatif yollari dener

allah razı olsun canım benim benimde dualarım sizinle ama napim elimde değil üzülüyorum

O bebekler sıcacık yuvalarına gelecekkk

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh olcazzzzzzzzzzzzzzzzzzz

sayfalar çok hızlı ilerliyor takip edemiyorum
ben artık üzülmüyorum bile vardır bir hayrı böyle olması gerekiyormuş Rabbim beni ölüm acısıyla değil bununla sınıyor buna da şükür
önümüzdeki ay ilaç başlayacağız inşaallah gerek kalmaz bu ay olur

Üzme kendini canım demek daha vakti var. Herşeyi oluruna bırak vakti geldiğinde inşşallah Allah bize de nasip edecek

rabbime isyan etmiyorum elbet herşeyin bi vakti zamanı vardır yada rabbim belki bu duyguyu hiç yaşatmayacakta olabilir ümitleniyorsun ve olmuyor ya o çok koyuyor insana

Yenisehir hastanei haldun canova cok iyi bi doktor cok iyi bir insan bak ben iki gun once biraz rahatsizlandim aynen bu saatlerdi aradim gayet sicak samimi konusup yardim etti bi dene adam net olursa olur olmazsa alternatif yollari dener

sağol canım aklımda dursun da bakalım tedavilerim yanıt vermezse bir de ona görünürüm. ben daha bu ay başladım tedaviye...

E tabiki gelecekler baska sanslari varmi

Iyi geceler kızlar nasılsınız benim kırmızılar geldi malesef bugün (

rabbime isyan etmiyorum elbet herşeyin bi vakti zamanı vardır yada rabbim belki bu duyguyu hiç yaşatmayacakta olabilir ümitleniyorsun ve olmuyor ya o çok koyuyor insana

sağol canım aklımda dursun da bakalım tedavilerim yanıt vermezse bir de ona görünürüm. ben daha bu ay başladım tedaviye...

bizlere isyan değil,dua yakışır kardeslerim ..
dualarımızı duysun rabbim insallah su gecenin hürmetineeee

sadecim üzülme ağlama dicem ama vallahi bende ağlıyorum hele eser dua yazıyonya sen daha çok ağlıyorum elde değil ki ağla bence ağla dök içini tutma içine en azından ben öle yapıyorum bilemiyorum yaaaaaa

cookkk kalabalıgız artık 50 kişiyizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…