arkadaşlar yarın görüşürüz hepinizi çok öptüüüüm
Canım bide ben şöyle bir şey duymuştum hamile kalmak için 41 tane hamileye 41 ayatel kürsü okutup dualıyacakmışsın...Burası buna çok uygun hamile adaylardan rica ediline bilir.
iyi akşamlar
allah dualarınızı kabul eylesin
Bende seni öptüm canım
kib ********* ******* 22 şubat beklemede
minigmanig ******* ******* 22 subat beklemede
Eylemsiva ******* ******* 25subat beklemede
emotions88 ******* ******* 26 şubat beklemede
kelebekhayat ******* ******* 27 subat beklemede
nursela09 ******* ******* 27 şubat beklemede
oceanshine ******* ******* 27 şubat beklemede
blackcinder ******* ******* 28 şubat bekleme
günü gecen arkadaslar yeni batları yazarlarsa düzeltiriz arkadaslarrr :26:
ben henüz olmadığım için tarih veremiyorum.tahminim ctesi pazar gibi olurum
Amin canım Allah kabul etsin 15 tane daha okudum95 ayetel kürsi oldu masallahh
hamilleer topiğe girmiyolar kiii :26::26:
çıkan arkadaslara güle güle
dua eder,dua beklerim kızcelerim
Aminnnnnn aminnnnnnnnnn ecma_innnnnnnnnn
kardesjm de 10tane okuyacak
Allahım cümlenizden razi olsun dualarımızı kabul etsin insallah su cuma gecesinin hürmetinee dileklerimiz kabul olsunnn:13::13::13:
Amin canım Allah kabul etsin 15 tane daha okudum
hamileler niye girmiyor acaba ? bende kaçıyorum. Yarın erkenden doktor kontrolüm var. iyi geceler hepinize, görüşmek üzere , Allaha emanet olun
kardesjm de 10tane okuyacak
masallah suphanallahh cnm sagolasınnnn agzına saglıkk110 olduu
120 oldu masallahhhhhhhhh canım saolsun okuyanlarr
masallah suphanallahh cnm sagolasınnnn agzına saglıkk110 olduu
güle güle bebem gene beklerim hayırlı aksamlar dua eder,dua beklerimmm
yarjm saate kadar kardeşim 10 tane okuyacak
tamam bebegim ekledim 120 oldu
rabbim insallah kabul eylerrrrr
cnm karisiklik olmasin ben 20 kardesim 10 yani benden toplam 30
mrb arkadaşlar şuan bu satırları yazarken ağlıyorum az önce test yaptım evde tek çizgi(( gene olmadı
Ben sekiz yillik evliyim 27 yasindayim mersinde yasiyorum son dort yil surekli tedavi gordum farkli farkli doktorlarda kimi hic biseyin yok olur bekle dedi kimi senin cocugun olmaz bosa bekleme dedi her ay bi heves hep bekledim her adet oldugumda hungur hungur agladim derken simdiki doktorumla tanistim rahim filmi cekildi kucuk bi kistim vardi o halledildi tahliller yapildi her sey kusursuz esime tahlil yapildi sperm sayisi 90 milyon tabi bu tahliller her ikimizede her ay yapiliyo ben tabi mersinin en unlu dr.larindan birine gidiyorum daha olmamis cocuk umidi kestim yok bu olmaz artik dedim sonra adam bana dediki sizin biseyiniz yok sperm ve yu urta birbirine ulasamiyo tanimiyo sperm yumurtayi dedi tup bebek yapalim dedi ona tamam dedik merkeze gittik bi test yaptilar bizimkinin spermleri yumurtayi dolleyemiyo meger aynen dr.un dedigi gibi normal yolla sansim sifir asilamayla yuzde uc tup bebeklede yuzde atmis dedi ooooo ben yikildim neyse basladik biz tup bebeyi yapmaya hic umit yokken ilk denemede tuttu iki aylik hamileyim demem oki uzulmeyin herseyin bi zamani var benim sekiz sene olmadi sanki o kadar dr cozemedimi ne oldugunu rabbim istememis moralinizi yuksek tutun her sey beyinde aslayip bitiyo bi hormon varmis surekli acaba hamile kalirmiyim acaba bu sefki iliskimde tuttumu die dusunurseymis kadin o hormon fazla salgilaniyomus iliski sirasinda o hormon rahme indiginden spermleri yakiyomus biliyosunuzdur sanirim yumurta ve sperm icin dogru isi cok onemli rahat olun kizlar hepinizin olucak guzel guzel bebekleri kiminizin ikiz kiminizin tek kimbilir kiminizinde ucuz insallah bol bol dua edin yalvarin allaha ve moralinizi cok yuksek tutun hemde cok ne sormak isterseniz elimden geldigince yardim ederim yazimi ukalalik olarak algilamayin ayni yollardan cok sancili gecmis birinin hisleri olarak kabul edin
Ben sekiz yillik evliyim 27 yasindayim mersinde yasiyorum son dort yil surekli tedavi gordum farkli farkli doktorlarda kimi hic biseyin yok olur bekle dedi kimi senin cocugun olmaz bosa bekleme dedi her ay bi heves hep bekledim her adet oldugumda hungur hungur agladim derken simdiki doktorumla tanistim rahim filmi cekildi kucuk bi kistim vardi o halledildi tahliller yapildi her sey kusursuz esime tahlil yapildi sperm sayisi 90 milyon tabi bu tahliller her ikimizede her ay yapiliyo ben tabi mersinin en unlu dr.larindan birine gidiyorum daha olmamis cocuk umidi kestim yok bu olmaz artik dedim sonra adam bana dediki sizin biseyiniz yok sperm ve yu urta birbirine ulasamiyo tanimiyo sperm yumurtayi dedi tup bebek yapalim dedi ona tamam dedik merkeze gittik bi test yaptilar bizimkinin spermleri yumurtayi dolleyemiyo meger aynen dr.un dedigi gibi normal yolla sansim sifir asilamayla yuzde uc tup bebeklede yuzde atmis dedi ooooo ben yikildim neyse basladik biz tup bebeyi yapmaya hic umit yokken ilk denemede tuttu iki aylik hamileyim demem oki uzulmeyin herseyin bi zamani var benim sekiz sene olmadi sanki o kadar dr cozemedimi ne oldugunu rabbim istememis moralinizi yuksek tutun her sey beyinde aslayip bitiyo bi hormon varmis surekli acaba hamile kalirmiyim acaba bu sefki iliskimde tuttumu die dusunurseymis kadin o hormon fazla salgilaniyomus iliski sirasinda o hormon rahme indiginden spermleri yakiyomus biliyosunuzdur sanirim yumurta ve sperm icin dogru isi cok onemli rahat olun kizlar hepinizin olucak guzel guzel bebekleri kiminizin ikiz kiminizin tek kimbilir kiminizinde ucuz insallah bol bol dua edin yalvarin allaha ve moralinizi cok yuksek tutun hemde cok ne sormak isterseniz elimden geldigince yardim ederim yazimi ukalalik olarak algilamayin ayni yollardan cok sancili gecmis birinin hisleri olarak kabul edin
Maşallah Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallahBen sekiz yillik evliyim 27 yasindayim mersinde yasiyorum son dort yil surekli tedavi gordum farkli farkli doktorlarda kimi hic biseyin yok olur bekle dedi kimi senin cocugun olmaz bosa bekleme dedi her ay bi heves hep bekledim her adet oldugumda hungur hungur agladim derken simdiki doktorumla tanistim rahim filmi cekildi kucuk bi kistim vardi o halledildi tahliller yapildi her sey kusursuz esime tahlil yapildi sperm sayisi 90 milyon tabi bu tahliller her ikimizede her ay yapiliyo ben tabi mersinin en unlu dr.larindan birine gidiyorum daha olmamis cocuk umidi kestim yok bu olmaz artik dedim sonra adam bana dediki sizin biseyiniz yok sperm ve yu urta birbirine ulasamiyo tanimiyo sperm yumurtayi dedi tup bebek yapalim dedi ona tamam dedik merkeze gittik bi test yaptilar bizimkinin spermleri yumurtayi dolleyemiyo meger aynen dr.un dedigi gibi normal yolla sansim sifir asilamayla yuzde uc tup bebeklede yuzde atmis dedi ooooo ben yikildim neyse basladik biz tup bebeyi yapmaya hic umit yokken ilk denemede tuttu iki aylik hamileyim demem oki uzulmeyin herseyin bi zamani var benim sekiz sene olmadi sanki o kadar dr cozemedimi ne oldugunu rabbim istememis moralinizi yuksek tutun her sey beyinde aslayip bitiyo bi hormon varmis surekli acaba hamile kalirmiyim acaba bu sefki iliskimde tuttumu die dusunurseymis kadin o hormon fazla salgilaniyomus iliski sirasinda o hormon rahme indiginden spermleri yakiyomus biliyosunuzdur sanirim yumurta ve sperm icin dogru isi cok onemli rahat olun kizlar hepinizin olucak guzel guzel bebekleri kiminizin ikiz kiminizin tek kimbilir kiminizinde ucuz insallah bol bol dua edin yalvarin allaha ve moralinizi cok yuksek tutun hemde cok ne sormak isterseniz elimden geldigince yardim ederim yazimi ukalalik olarak algilamayin ayni yollardan cok sancili gecmis birinin hisleri olarak kabul edin
canım hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına..ben de mersindeyim hangi doktora gittin hangi hastane yazar mısın
Maşallah Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallahİnşallah Allah bize de nasip eder bu duyguyu canım bize de dua et olur mu
inşallahhh canımmmm tesekkür ederim paylasımın için ..
paylasımın bizleri umutlandırdı dilerim bizlerde anne oluruz ..
sende sağsalim alırsın bebeğini kucağına inşallahhhhhhhhhh