infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

rabbime isyan etmiyorum elbet herşeyin bi vakti zamanı vardır yada rabbim belki bu duyguyu hiç yaşatmayacakta olabilir ümitleniyorsun ve olmuyor ya o çok koyuyor insana
Evet canım öyle de ama işte napalım her ay yeni ümitler sen kaç yıllık evlisin canım?

sayfalar çok hızlı ilerliyor takip edemiyorum
ben artık üzülmüyorum bile vardır bir hayrı böyle olması gerekiyormuş Rabbim beni ölüm acısıyla değil bununla sınıyor buna da şükür
önümüzdeki ay ilaç başlayacağız inşaallah gerek kalmaz bu ay olur

cookkk kalabalıgız artık 50 kişiyizz :nazar::nazar::nazar:

sayfalar çok hızlı ilerliyor takip edemiyorum
ben artık üzülmüyorum bile vardır bir hayrı böyle olması gerekiyormuş Rabbim beni ölüm acısıyla değil bununla sınıyor buna da şükür
önümüzdeki ay ilaç başlayacağız inşaallah gerek kalmaz bu ay olur[/QUOT

evet ben de akşam girebiliyorum araları okuyamıyorum:)) inşallah canım Rabbim hayırlısından nasip etsin inşallah gerek kalmaz bu ay olur....

cookkk kalabalıgız artık 50 kişiyizz :nazar::nazar::nazar:

rabbime isyan etmiyorum elbet herşeyin bi vakti zamanı vardır yada rabbim belki bu duyguyu hiç yaşatmayacakta olabilir ümitleniyorsun ve olmuyor ya o çok koyuyor insana

sadecim üzülme ağlama dicem ama vallahi bende ağlıyorum hele eser dua yazıyonya sen daha çok ağlıyorum elde değil ki ağla bence ağla dök içini tutma içine en azından ben öle yapıyorum bilemiyorum yaaaaaa

her ay aynı seyi yasıyoruz anlamaz mıyız cnm benimm :KK5::KK5:

Olmuyo diye aglayanlara bisey solicem ben bi gun cok agladim muaynede gunum gecmisti ultrasonla bakilinca hamilelik vardir die dusundum ama yok mus agladim hemde cok esim dediki aglama sukret allaha demek bi hayir varki bu ayda hamile deilsin dedi sonra rabbi. Sana sukurler olsun deiginn istediginden otesi olmaz dedi bide ole dusunun sakin davulun sesi uzaktan hos geliyo bu hamile nasilsa tuzu kuru ne anlar bizim halimizi demeyin inanin hamile kalamamayi benim kadar aci yasayan nadir insan vardir benim oz ablam bile esime ne ugrasiyosun ya bosa ya tasiyici anne bul demisti en en basit ornek bu

cnmmmm uzme kendini dicem ama insanın elinde degil benin bat 10mart şimdiden adet belirtilerim belirdi allak bullak oldum burda yalniz değilsin tatlim bizler de senin gibi ic cekiyoruz yikiliyoruz uzuluyoruz ama yapacak bisey yok allahtan isteyip dr.kontrollerimizi aksatmamaktan ve bide bol bol calismaktan baska ne yapabilirz ki her şerde bir hayır var diye dusun tatlimm:21:

Olmuyo diye aglayanlara bisey solicem ben bi gun cok agladim muaynede gunum gecmisti ultrasonla bakilinca hamilelik vardir die dusundum ama yok mus agladim hemde cok esim dediki aglama sukret allaha demek bi hayir varki bu ayda hamile deilsin dedi sonra rabbi. Sana sukurler olsun deiginn istediginden otesi olmaz dedi bide ole dusunun sakin davulun sesi uzaktan hos geliyo bu hamile nasilsa tuzu kuru ne anlar bizim halimizi demeyin inanin hamile kalamamayi benim kadar aci yasayan nadir insan vardir benim oz ablam bile esime ne ugrasiyosun ya bosa ya tasiyici anne bul demisti en en basit ornek bu

cnmmmm uzme kendini dicem ama insanın elinde degil benin bat 10mart şimdiden adet belirtilerim belirdi allak bullak oldum burda yalniz değilsin tatlim bizler de senin gibi ic cekiyoruz yikiliyoruz uzuluyoruz ama yapacak bisey yok allahtan isteyip dr.kontrollerimizi aksatmamaktan ve bide bol bol calismaktan baska ne yapabilirz ki her şerde bir hayır var diye dusun tatlimm:21:

bu da rabbimin bir sınavı elbett gececek ..
hayırlısından versin rabbim hayırlısındann :KK48::KK48:

kib ********* ******* 22 şubat beklemede
minigmanig ******* ******* 22 subat beklemede
Eylemsiva ******* ******* 25subat beklemede
emotions88 ******* ******* 26 şubat beklemede
nursela09 ******* ******* 27 şubat beklemede
oceanshine ******* ******* 27 şubat beklemede
blackcinder ******* ******* 28 şubat beklemede
suzansu ******** ******* 29 subat beklemede

bu arkadaslar yeni batları yazarlarsa sevinirimmm gecenler ? :KK76::KK76::KK76:
bekleyenler yazmasada olur kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK52::KK52::KK52:

Bizim de bu ay 7. Ayımız bu ayda olmadı ama ben üzülmüyorum çünkü aklıma komşumuzun anlattıkları geliyor çocuğu doğduğunda milyonda 1 görülen bir rahatsızlıkla doğmuş bebeği görenler korkuyormuş günlerce kabullenememiş bebeği benim olamaz demiş şimdi 22yaşında o çocuk ve ben en çok onu seviyorum dedi çünkü onu yaşatmak için çok çabaladım dedi ben unutuyorum bazen ama o hiç unutmuyor dedi bende herzaman hayırlısını istiyorum vermiyorsa Rabbim bi bildiği vardır elbet şimdi eşimle bitkisel bişey kullanıyoruz çocuğu olmayan 15 çiftin çocuğu olmuş bizde belki 16. Oluruz belki dedik hayırlısı stres yapmayın Rabbim herkesin kucağını doldursun bebişlerle inş.

Son düzenleme:

canım Allah bebişini size bagıslasın neler yasadıgını bize hissettirdin haklısın her zorlukta bir hayır vardır elbet bu acıların sonucu mükafattır insallah tek bebek için degil bu hayatta yasadıgımız her sıkıntımız için:)ama bebişine kavusmana sevindim Allah korusun yuvanızı

Bizim de bu ay 7. Ayımız bu ayda olmadı ama ben üzülmüyorum çünkü aklıma komşumuzun anlattıkları geliyor çocuğu doğduğunda milyonda 1 görülen bir rahatsızlıkla doğmuş bebeği görenler korkuyormuş günlerce kabullenememiş bebeği benim olamaz demiş şimdi 22yaşında ve ben en çok onu seviyorum dedi çünkü onu yaşatmak için çok çabaladım dedi ben unutuyorum bazen ama o hiç unutmuyor dedi bende herzaman hayırlısını istiyorum vermiyorsa Rabbim bi bildiği vardır elbet şimdi eşiyle bitkisel bişey kullanıyoruz çocuğu olmayan 15 çiftin çocuğu olmuş bizde belki 16. Oluruz belki dedik hayırlısı stres yapmayın Rabbim herkesin kucağını doldursun bebişlerle inş.

hayırlısını istemek lazım ;
ne kullanıyosun cnm?:KK16:

kib ********* ******* 22 şubat beklemede
minigmanig ******* ******* 22 subat beklemede
Eylemsiva ******* ******* 25subat beklemede
emotions88 ******* ******* 26 şubat beklemede
nursela09 ******* ******* 27 şubat beklemede
oceanshine ******* ******* 27 şubat beklemede
blackcinder ******* ******* 28 şubat beklemede
suzansu ******** ******* 29 subat beklemede

bu arkadaslar yeni batları yazarlarsa sevinirimmm gecenler ? :KK76::KK76::KK76:
bekleyenler yazmasada olur kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:KK52::KK52::KK52:

canım benim bat belirsiz adet olmadım hala
ama ben ilaçsız adet olamıyom beklemedeyim hala
ondan sen ümitle beklemede de gülüm bana:KK16:

tubacım tabiki şükür ediyoruz ağlamak üzülmek isyan değilki ?????
haşaaa isyan etsek dua etmeyiz RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN BENİM BİR TANE EVLADIM ama insan istediği bir şey olmayınca üzüntü duyar heleki bu evlatsa...

Bizim de bu ay 7. Ayımız bu ayda olmadı ama ben üzülmüyorum çünkü aklıma komşumuzun anlattıkları geliyor çocuğu doğduğunda milyonda 1 görülen bir rahatsızlıkla doğmuş bebeği görenler korkuyormuş günlerce kabullenememiş bebeği benim olamaz demiş şimdi 22yaşında o çocuk ve ben en çok onu seviyorum dedi çünkü onu yaşatmak için çok çabaladım dedi ben unutuyorum bazen ama o hiç unutmuyor dedi bende herzaman hayırlısını istiyorum vermiyorsa Rabbim bi bildiği vardır elbet şimdi eşimle bitkisel bişey kullanıyoruz çocuğu olmayan 15 çiftin çocuğu olmuş bizde belki 16. Oluruz belki dedik hayırlısı stres yapmayın Rabbim herkesin kucağını doldursun bebişlerle inş.

insallahhhhhhhhhhhhhhhhh :KK36::KK36:

canım benim bat belirsiz adet olmadım hala
ama ben ilaçsız adet olamıyom beklemedeyim hala
ondan sen ümitle beklemede de gülüm bana:KK16:

tamam bacımm :KK16::KK16:

haşaaa isyan etsek dua etmeyiz RABBİME BİNLERCE KEZ ŞÜKÜRLER OLSUN BENİM BİR TANE EVLADIM ama insan istediği bir şey olmayınca üzüntü duyar heleki bu evlatsa...

evetttttttttttttttt :KK16::KK16::KK16::KK16:

İsyan ediyosunuz demiyorum canim kimse isyan etmiyodur fakat daha cok dua edin diyorum allah demekki daha cok dua yalvaris istiyo haksizmiyim

:nazar::emir_bebek: Bismilllahirrahmanirrahimmm :nazar::emir_bebek:

ALLAH’ım ! Bu Mübɑrek Cumɑ Günü Hürmetine,Bizi Sevdiğin Kullɑr ɑrɑsınɑ kɑt ..
Bizi Çok Sɑbreden,Çok Şükreden Kullɑrındɑn eyle ..
Ömrümüz Sevdiğin,Rɑzı Olɑcɑğın işlerle ɑmellerle Geçsin ..
Sıhhɑt ve Afiyette Dɑim Eyle ..
Sevdiklerimizi Bize Bɑğışlɑ ..
Bizlere hayırlı evlat nasip eyle ...
:KK16::KK16::KK16:Aminnnnnn :KK16::KK16::KK16:

◇◆◇◆■□■□■★♡♥♡♥♡♥♧♣♧♣♧♣○●○●○●☆

:KK57::13::13::13::KK19::KK19::KK19::KK16::KK16::KK19::KK64::KK66::KK66::123::KK60::KK60::KK60::KK60:
___________İnşallah bu ay hamiş kalırız emiii____________

İsim ****************bat************************ durum

1)nrycck25 ***** :KK52: :KK52: ***** ilk hamişimizz :KK49::KK49:
2).hamişimizz hayyee ******* :KK52: :KK52: ******* :KK49::KK49:

kib ********* :KK16: :KK16: ******* 22 şubat beklemede
minigmanig ******* :KK16: :KK16: ******* 22 subat beklemede
Eylemsiva ******* :KK16: :KK16: ******* 25subat beklemede
emotions88 ******* :KK16: :KK16: ******* 26 şubat beklemede
nursela09 ******* :KK16: :KK16: ******* 27 şubat beklemede
oceanshine ******* :KK16: :KK16: ******* 27 şubat beklemede
blackcinder ******* :KK16: :KK16: ******* 28 şubat beklemede
suzansu ******** :KK16: :KK16: ******* 29 subat beklemede
umuttttt ******* :KK16: :KK16: ******* 1 mart beklemede
Lility ******* :KK16: :KK16: *********** 2 mart beklemede
Brownim ******* :KK16: :KK16: ******* 2 Mart beklemede
sadecim ******* :KK16: :KK16: ******* 2 mart beklemede
sipsirine ******* :KK16: :KK16: ******* 2mart beklemede
nisa53 ********** :KK16: :KK16: ****** 3 mart beklemede
sndz ******* :KK16: :KK16: ******* 3 mart beklemede
berre ******* :KK16: :KK16: ******* 4 mart beklemede
savha ******* :KK16: :KK16: ******* 5 mart beklemede
hazel90 ******* :KK16: :KK16: ******* 5 mart beklemede
isyan ******* :KK16: :KK16: ******* 5 mart beklemede
keser84 ******* :KK16: :KK16: ***** 5 mart beklemede
deryadeniz81********** :KK16: :KK16:******** 6 mart beklemede
dennizkabugu *******:KK16: :KK16: ******** 7 mart beklemede
eses07 ******* :KK16: :KK16: ******* 9 mart beklemede
hanife81 ******* :KK16: :KK16: ******* 9 mart beklemede
feelcrying ******* :KK16: :KK16: ******* 9 mart beklemede
delinefsim ******* :KK16: :KK16: ******* 10 mart beklemede
saskinanne ******* :KK16: :KK16: ******* 12 mart beklemede
anotomi ******* :KK16: :KK16: ******* 12 mart beklemedee
ebugra ******* :KK16: :KK16: ***** 10mart beklemede
nazende88 ******* :KK16: :KK16: ****** 10 mart beklemede
littebirre ******* :KK16: :KK16: ******* 13 mart beklemede
sykapusuz ********** ******** 14 mart beklemede
sevva ******* :KK16: :KK16: ******* 15 mart beklemede
0611GNc ******* :KK16: :KK16: ******* 16 mart beklemede
ebru_ko ******* :KK16: :KK16: ******* 16mart beklemede
sewda22 ******* :KK16: :KK16: ******* 17 mart beklemede
sultan33 ******* :KK16: :KK16: ******* 18 mart beklemede
funda19ad ******* :KK16: :KK16: ******* 18 mart beklemede
hatibi ******* :KK16: :KK16: ******* 18mart beklemede
minimax ******* :KK16: :KK16: ******* 19 mart beklemede
cano1985 ******* :KK16: :KK16: ******* 20 mart beklemede
mevanurrrr ******* :KK16: :KK16: ******* 21 mart beklemede
jonguil ******* :KK16: :KK16: ******* 22 mart beklemede
nur_nurca ******* :KK16: :KK16: ******* 26 mart beklemede
kelebekhayat ******* :KK16: :KK16: ******* 27 mart beklemede
zehra9090 ******* :KK16: :KK16: ******* 29 mart beklemede
Nargazeli ******* :KK16: :KK16: ******* umutla beklemede
tweetyy ******* :KK16: :KK16: ******* umutla beklemede
benimaskpastam ******* :KK16: :KK16: ******* umutla beklemedee
inşallahh listemiz uğurlu gelir de ,bu ayy hamiş kalırız listemize eklenmek isteyenler mesaj atabilirler :KK16:

artık listemizden tasıyoruzz :KK70: :KK70: :nazar::nazar::nazar:

X