- 17 Temmuz 2013
- 617
- 96
dilerim bu ay hamis kalalım bizlerde kızlarrrrrrrrr
aramıza hosgeldinn cmmm
hoşgöördükk canımm iş dolayısıyla bek takılamıyorum k.b cvp da yazamyorum patron olmadığı zmanlar girebiliyorumm =)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dilerim bu ay hamis kalalım bizlerde kızlarrrrrrrrr
aramıza hosgeldinn cmmm
benimle aynı dertte olanlar buyrunnn
o bebek bu göbişe girecek inşallahhh
Hayırlı evlat için okunacak dua burada bulunmaktadır. Evlat sahibi olmak isteyenlerin, iyi huylu ve hayırlı bir evlat için okuyacağı dua budur. Allah'ın izniyle ümit ederiz ki iyi huylu, güzel ve hayırlı bir evlat sahibi olmanıza yardımcı olmuşuzdur.
Hayırlı Evlat İçin Okunacak Dua
''Vellezine yekulune; rabbena heb lena min ezvacina ve zürriyyatina kurrete ayünin vecalna lil muttekine immama''
Anlamı: Ve şöyle niYaz ederler; ey keremi bol rabbimiz bize gözümüzün gönlümüzün süruru olan temiz eşler ve nesiller ihsan eyle takva sahiplerine bizi önder eyle.. (alıntıdır)
Hayırlı Evlat İçin Okunacak Dua
Vellezine yekulune; rabbena heb lena min ezvacina ve zürriyyatina kurrete ayünin vecalna lil muttekine immama
Anlamı: Ve şöyle niyaz ederler; ey keremi bol rabbimiz bize gözümüzün gönlümüzün süruru olan temiz eşler ve nesiller ihsan eyle takva sahiplerine bizi önder eyle.. ( alıntıdır)
rabbim hepimizin yardımcısı olsun ve hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..
Tüm hamilelere hayırlı doğumlar, ve hamile kalmak isteyenlere de en kısa zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin rabbim. Amin.
hoşgöördükk canımm iş dolayısıyla bek takılamıyorum k.b cvp da yazamyorum patron olmadığı zmanlar girebiliyorumm =)
ayy bu tatliişş de kim böyle maşallah ya
Bu arada ben çıkıyorum hepinize hayırlı akşamlar Allaha emanet olunn
yarın sabah görüşürüüükkkk Allahım izin verirse
tüm dualara AMİN
ya kist olmasındasında iğneyle yada kendiliğinde çatlasın yeter ki :)