infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

geçmiş olsun tatlım. yanlış anlama ama sorun bayanda oldumu çaresi kolay oluyor senin durumda olup hamile kalan çok var tatlım için ferah olsun bu konuda olur inş nasibinde varsa. sorun erkekte oldumu var olan spermleri kullanıyorlar alternatif yollara başvurmamızı istiyorlar aşılama ya da tüp için allah kimseye çaresiz dert vermesin kaç yıldır ne mücadeleler veriyoruz çok zor bir durum

Aynen oyle tatlim bu ayda olmazsa bidaki ayovulasyon testi alip denicem yoksa kocamli alip goturecem bide o tum tahlillerden gecsin bakalkm dun gece esjme de soyledim

Kizlar su guzel persembe gununde dualardan baska siginacak yerimiz yok Allahim hepimize en kisa surede evlatlarimizi versin.. Dun kistten ve 12 gun gecen regl den dolayoli doktora gittim cok sukur hormon testeleri vucuduma ait her organa test yapildi Allaha sukur temiz cikti.kist se yumirtam catlamadigi icin oluyormus once kist twmizlenmeli dedi sokturucu vedi ben aogan kurunu sordum uygulsam olurmu diye evet uygula zaten ioac tesavi yapicam onunla uygularsan daha iyi ve kisa surede sonuc alirsin dedi okadar hafif ciktimki doktordan stres kist yapar dedi lutfen stres yapmayalim canlarim ben sogan suyuna baslayacagim insallah vesile olur minnosum gelir rabbim umutlarimizi gercekleatirir inaallah..

Aynen oyle tatlim bu ayda olmazsa bidaki ayovulasyon testi alip denicem yoksa kocamli alip goturecem bide o tum tahlillerden gecsin bakalkm dun gece esjme de soyledim

evet tatlım aslında ilk başta onlar gitse bizim işimiz daha kolay olacak ama bir türlü cesaret bulamıyorlar onları da anlamak lazım.ilk test vereceği zaman eşime yalvar yakar söyleniyordum git ne olur diye .zar zor ikna etti gitti şimdi benim dememe gere bile kalmıyor kendi merak edip gidiyor:KK1:

evet tatlım aslında ilk başta onlar gitse bizim işimiz daha kolay olacak ama bir türlü cesaret bulamıyorlar onları da anlamak lazım.ilk test vereceği zaman eşime yalvar yakar söyleniyordum git ne olur diye .zar zor ikna etti gitti şimdi benim dememe gere bile kalmıyor kendi merak edip gidiyor:KK1:

Oda iyiymis:) cnm benim esim verilen o testten dolayi gitmiyo ozur diliyerek soyluyorum tatlim..nasil sperm tahlili verecem daha neler falan diyo hep

maşallah topik bereketlenmiş ikinci hamişte gelmişşşşşş çok güzel bir topik olmuşşş

Kizlar su guzel persembe gununde dualardan baska siginacak yerimiz yok Allahim hepimize en kisa surede evlatlarimizi versin.. Dun kistten ve 12 gun gecen regl den dolayoli doktora gittim cok sukur hormon testeleri vucuduma ait her organa test yapildi Allaha sukur temiz cikti.kist se yumirtam catlamadigi icin oluyormus once kist twmizlenmeli dedi sokturucu vedi ben aogan kurunu sordum uygulsam olurmu diye evet uygula zaten ioac tesavi yapicam onunla uygularsan daha iyi ve kisa surede sonuc alirsin dedi okadar hafif ciktimki doktordan stres kist yapar dedi lutfen stres yapmayalim canlarim ben sogan suyuna baslayacagim insallah vesile olur minnosum gelir rabbim umutlarimizi gercekleatirir inaallah..

benim çok minik bir kaç kistim vardı soğan suyu ile hallettim cnm inşallah güzel sonuçlar alırsın sonrada bebiş gelir

insallah bizlerinde olur cnm bak senin bitane varmıss ..
2.ciyi de kısa zamanda ins.alırsın kucagınaaaaaa :KK8::KK8:
hosgeldinn aramızaaaaaa :KK16::KK16::KK16:

canım senin sorun ne ne kadar süredir bekliyosun insallah tez zamanda kucagına alırsın bebisini hiç bir kelime anlatamaz o duyguyu rabbim tez zamanda sizede tekrardan banada tattırsın

yap canım Allahın mucisesi diyo ibrahim saracoglu sogana.bi yakınımda sogan kürü ile hamile kaldı bende yapıcam insallah önümüzdeki ay

merhaba arkadaslar. bende bebek sahıbı olmak ıstıyorummm.ne yapıcaz bılmıyorum.en son catlatma ıgnesı oldum kıse dönustu bu ay rutın beklıycezz.her ay her ay hastane normal yollarla sağlıklı,hayırlı, bı evlat ıstıyorum

Nasilsin cnm son durum nasil ;-)

günaydın arkadaşlar dün akşamdan beri bendede bi umutsuzluk var inşallah hayra çıkar :KK43:

Çatlatma iğnesinin bugün 11. günü

selam kızlar ben iyi olmaya calısıyorum sizler nasılsınız..

cok hafif sancımsı bıseyler oluyor,bırde bu sabah uyandıgımda süt renginde akıntı ic camarıma geldi

bende böyle süt renginde akıntı olmadı hiç sizlerde olan varmı..

*sadecim bu arada catlatma iğnesini sen hangi tarihte oldun

ben 16 subat bugun 12.günüm

Ben yeni katildim sayilir bilgisayarda da yapmayı bilmiyorum :-D

Kimsecikler yookk

günaydın arkadaşlar dün akşamdan beri bendede bi umutsuzluk var inşallah hayra çıkar :KK43:

Çatlatma iğnesinin bugün 11. günü

günaydınnnnnn kızlar

günaydın kızlar kimse yok mu:KK16::KK16: esesin internet halloldumu

günaydın tatlım kaç gündür uğrayamadım buraya nasıl gidiyor gelişmeler var mı?

Bence halolmadi dun gece de yoktu interneti

kızlar bugün biraz işlerim var akşam üstü girerim nete hepinizi çok öptüm:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19: sonra konuşuruz:KK16::KK16::KK16::KK16:

yazdı canım dostinex kullanıyorum şuan inşlh düşerde bebeğime kavuşurm

selam kızlar ben iyi olmaya calısıyorum sizler nasılsınız..

cok hafif sancımsı bıseyler oluyor,bırde bu sabah uyandıgımda süt renginde akıntı ic camarıma geldi

bende böyle süt renginde akıntı olmadı hiç sizlerde olan varmı..

*sadecim bu arada catlatma iğnesini sen hangi tarihte oldun

ben 16 subat bugun 12.günüm

inşallah canım.zorlu bi süreç rabbimhepimize sabır versin

25 gunmu oldu sen evleneli:) evet bende sokturucu kullaniyorum regl olunca basliycam allahin izni ve rizasiyla bebislerimiz gelir

netim geldi oleyyyyyyyyyyyyyyy :KK9::KK9::KK9::KK9:
sizleriiiii cookk özledimmmmmmmm :KK52::KK52::KK52:

kızcelerimm nasılsınzı bakalımmmm :KK24::KK24::KK24:

eses canım nasılsın dün gorusemedık önceden söylediğin için netin olmadıgını tahmın ettim..

eses canım nasılsın dün gorusemedık önceden söylediğin için netin olmadıgını tahmın ettim..

evet brownim yaa 2 gündür catladımmm :21::21::21:
alısmısımm buraya,sizlereeeeeeeeeeee :KK52::KK52::KK52:
iyiyim cok sükür grip dısında hicbisey yok :2::2::2:
sen nasılsınn balımm,hamisler yokmu hic bugün :KK55::KK55::KK55:

25 gunmu oldu sen evleneli:) evet bende sokturucu kullaniyorum regl olunca basliycam allahin izni ve rizasiyla bebislerimiz gelir

taze gelinimiz aramıza hosgelmiss :KK9::KK9:
secido naber tatlım görüsmeyeli :KK49::KK49::KK49:
3.hamişimiz kim acabaaaa En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE:nazar:

bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
bebeğim gel artık annem
:emir_bebek:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
:KK55::KK55::KK55::KK55:

:KK4::KK4::KK4::KK4:
:KK19::KK19::KK19::KK19:
:13::13::13:

X