infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

ARKADAŞLAR YAA çatlatma iğnesi bana çok ağrı yaptı ateş içinde yandım sizdede böyle oldu mu mıdem de çok bulandı ne kadar sonra aşılama yapıyor doktorlar ??

Canım herkes aynı seyleri yaşıyor,

benimde öyle oldu gögüslerim mesela inanılmaz büyüdüler ve resmen sancılanıyordu

karın agrım kasık agrım bel agrısı ates basma bunların hepsini yasadım ama şimdi şimdi gecıyor.

Bu igne hcg hormonu içerdiği için gebelikte yasanan tüm belirtileri yasıyoruz.

aşılamada catlatma iğnesinden 36 saat sonra yapılır.

Anladım canım inşallah hayırlı haberler alırızda aşılamaya gerek kalmaz

Cnm esine bol bol kecikoynuzu pekmezi yedir sabah ac karnina..bide kexiboynuzunj kaynat suyunu icsin sabah aksam 1er bardak

alacağım pekmez canım aklımda sürekli keçiboynuzu da yiyor bende çok severim.
keçiboynuzunu kaynatamadım sabah işe geliyorum çok erken o benden sonra kalkıyor sadece akşamları yapsam olur mu acaba

Bebeğim,

sana kavuşmak sahip olabilmek için ne acılar çekiyorum nelere katlanıyorum...
yıllardır bıkmadan usanmadan hep mücadele ettik.Yıprandık tükendik ama yine toparlandık.
Herkes seni soruyor,ne cevap vereceğimizi şaşırıyoruz saçmalıyoruz bazende haykırmak istercesine
meleğimiz bize gelmiyor diyoruz.Canımızı acıtıyorlar senin yokluğunda.Çocuksuz evmi olurmuş diyorlar.
Oysa bilmiyorlarki neler çekiyoruz..Her gün Allahtan seni istiyoruz ol de olsun allahım diyoruz.
Mesela ben sözler veriyorum kendime ve rabbime sen gelirsen eğer hiç şikayet etmiycem,ne ağrılardan ne sancılardan.
Şükrümden vazgecmeyeceğim...Bazen babanla odanın hayalini kuruyoruz hatta tartısıyoruz bile o heyecanla..
Yatagını dolabını nereye koyarız odanı ne renk yaparız,sonra ismin neolur, kime benzersinki acaba.
sevdiklerim ben baban seni dualarda istiyoruz yalvarıyoruz bebeğim...Sende gelmeyi çok iste olur mu,
yüreğimin yangısını içimin acısını dindir biran önce.Sana iyi bakacağımıza seni herseyden ama herseyden çok sevecegimize,
iyi bir anne iyi bir baba olacağımıza söz veriyoruz meleğim...

Gel ki evimiz şenlensin,

gel ki dünyamız aydınlansın,

gel ki eksik yanımız tamamlansın

gel ki gözyaşımız dinsin

gel ki dünyalar bizim olsun...

Gunaydin sadecim insallah ruyalar gercek olurmus inşallah hamile sindir rabbimin izniylee

canımm içimm cızzz etti yaaaa

ay canım inş. hamilesindir genelde anneler yanılmaz hislerinde :)

bende aynıyım canım tabi benim adetim oldu bittide daha şimdiden yumurtlama hesaplıyorum ya.adete on güne kadar çokpozitif düşünüyorum ama sonraaaa o tek çizgi rüyalarıma giriyorrr bendede 3 senedir böyle canımm

evet adet öncesi umutlar büyük gayet pozıtıfım bende yaklastıkca 4-5 gün önceden negatif düşünceler sarıyor

Bende 12 senedir ayniyim kizlar yine bana husran yine bana hasret oluyo ama rabbim nasip edicek insallah moralini hic bozma rabbim cok buyuk

o mutlulugu bende 5 kez yasadm ama hep hüsranla bitti mutlulugmz off allah kımsenn heveslerını kursanda komasın

düşükmü yaptın canım ya.inşallah bu sefer hayırlısıyla tutunur bebişin canım.o sevinci ben yaşayamdım henüz 3yıldır

ah zehracım burda birbirimizi okadar iyi anlıyoruz ki her ay yanı şeyleri yaşamak her ay ümit etmek ve en sonunda hüsrann ama ne diyelim elbette bizim göremediğimi bi hayır vardır diyorum ben şuan bile okadar içim pır pır ki anlatamam rabbim inş. en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin bizlere...

alacağım pekmez canım aklımda sürekli keçiboynuzu da yiyor bende çok severim.
keçiboynuzunu kaynatamadım sabah işe geliyorum çok erken o benden sonra kalkıyor sadece akşamları yapsam olur mu acaba

hic ismemesinden iyidjr ama dimi:-D ya da isten gelince icsin bir bardak bir bardakta uyuyunca icsin saracoglu boyle demisti..

12 yıldır mı.hiçmi olmadı bebeğinn

Ewet zehracim 12 yildir hic olmadi 2 defa asikama oldum onlarda tutmadi bende biraktim asilamayi 1 hakkim daha var ama kortizon ignesi oldugum icin kilo yaptigi icin 3.hakkimi kullanmak istemiyorum baska dr gicedem bakalim hayirlisiyla rabbim nasip edecek hic ama hic umudumu kaybetmedim zehracim sende kaybetme sakin rabbimin vardir bi bildigi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…