Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Berbat benim de ruh halim.bat 10mart ama sancilarjm simdiden ara ara oluyor :-( bende neredeyse iki yildir ugrasiyorum ama tık yok her ay o çöküntü yü yasamak cok kotu cekmeyen bilemez o yuzden burda birbirimizi cok iyi anliyoruz bebsle ilgili biseyyazan oldumu iiçten hemen gözlerim doluveriyor :'(
Evet bizi bizden daha iyi başka kimseler anlayamaz..
birebir aynı seyleri yaşıyoruz,mutluluğumuz endişelerimiz korkularımız,yorgunluğumuz,bıkkınlığımız
herseyımız aynı...
Ben artık cok yorulduğumu hissediyorum her tedavim boşa gittikçe sona yaklasırsın ya hanı
kendimi daha da cıkmaz sokakta hissediyorum..
Yontem cok belki ama onlarda tükenıyor birer birer.
Benim BAT 2 mart..cok hafif sancım bel agrım var akıntım var adet olucam biliyorum yine.
Allah tan umut kesilmez dicem ama kelin ilaci olsa basina surer meselesi benim bat 10mart oldugu halde takiyorum sag kasigim batiyo dundendir sanci giriyo tamam adet olacam diyorum offfff
Arkadaşlar bende bu ay klomen çatlatma iğnesi oldum adetime son 4 gün ama adet sancım var bacaklarıma vuruyor galba bu ayda yok off off bugünde eşimle evlilik yıldönümümüz ne vardı bize hediye gelseydii :26:
benimde son 4 günüm kaldı korkuyla gün sayıyorum
sancım bel agrımda baslayınca adet olucam hissi doğuyor içime..
insallah güzel haberler veririrz birbirimize..
Yıldonumuzde kutlu olsun insallah meleğine bu ay kavusursun
Canım benımde cıkolata kistim vardı çok cektım bu kıstten
adı gibi sevimli değil maalesef..Ben sürekli acıllık oluyordum sancılarım cok oluyordu.
adetlerim hep düzensizdi zaten olsamda kahverengı gelıyordu bırgün sürüyordu..
2yılımı aldı kurtulmaya calıstım kurtulamadım ve bırgun ıs yerınde fenalstım hastaneye kaldırıldım
çıkolata kıstlerım birken 3 tane olmuslar ve patlamak üzerelermiş acıl amelıyata alındım.
Ölümden döndüm anlayacagın..Bu evreye gelmemdekı tek sey yanlıs doktor yonlendırmeleri
bana hamıle kalmamı önerdiler ancak kalamadıgım gibi cok kotu seyler yasadım.
prof amelıyatımı yaptı ve bu kıst varken hamıle kalsaydın bıle sorunlu bı gebelık olacaktı dedı..
Çok uzattım kusura bakma ama o günler aklıma geldıkce benzer sorunları yasayanları hep uyarmak istiyorum.
Lütfen ıhmal etme doktoruna git ve gerekırse amelıyatını ol,ılacla veya baska bıseyle erıyen gecen bır kıst türü degıl bu.
sevaaa'mmmm hosgeldin bebem nasılsınnnn
çok sağol cnm aynen benimde adet hissi veriyor inş.birbirimize adet olmayızda mutlu haberi veririz inş.
Ama adetin ayin 6sinda degil miydiki? adet sancisi olmasi icin henuz erken degil mi??
çok üzüldüm canım yaşadıklarınageçmiş olsun.senin kaç cm di kist.sürekli doktor kontrolundeyim zaten canım 2 ayda bir takip yapıyoruz bakalım.bende kurtulamadım gitti şundan
düzensiz yumurtlama ama iki aydir kendiliğinden buyuyo catliyo anlamadım hicbir sey :-( adet sancisi degil erken onun icin.beni sivilce umutsuzluga surukluyor bide basim neden donuyo anlamadjm
Allahım sana sığınıyorum
Hayırlı Evlat nasip eyle inşallah bizlere:13:
günaydın arkadaşlar
dün akşam annem aradı bi süre konuştuk abimin eşi rüyasında anneme yumurta vermiş.Annem hamilemisin dedi çatlatma iğnesi vs..detayları pek bilmiyor annem yok şimdilik bişey dedim ama kalbim güm güm attı :))
günaydın arkadaşlar
dün akşam annem aradı bi süre konuştuk abimin eşi rüyasında anneme yumurta vermiş.Annem hamilemisin dedi çatlatma iğnesi vs..detayları pek bilmiyor annem yok şimdilik bişey dedim ama kalbim güm güm attı :))
Ay hadi hayrolsun ruya insallah gercek olur ve mutlu haber verirsin bizlere canım
ayy amin inşallah hepimiz güzel haberler veririz bu ay
Teşekkür ederim Canım..
İlk öğrendiğimde 4cm di zaman gecti bayagı amelıyata girmeden önce muayene olduğumda
8,5 cm
9cm
10 cm büyüklüğe ulastıklarını öğrenmiştim
günaydın canım .inşallah hamilesindir:)