infertiliteyi yeneceğiz inşallahhh haydi kızlar buyrun topiğimeee

Çatlatma iğnesinde bugün 10.günüm ve artık saatler geçmek bilmiyor :KK43:

Bu ayda olmazsa gelcek ay aşılamaya geçilecek..

Bu arada eses yakın bi arkadaşım aşılama yaptırdı o ay olmadı ondan sonraki ay kendiliğinden tuttu ve şuan 1 yaşında bir kızı 1 oğlu var ikiz yani :)

Berbat benim de ruh halim.bat 10mart ama sancilarjm simdiden ara ara oluyor :-( bende neredeyse iki yildir ugrasiyorum ama tık yok her ay o çöküntü yü yasamak cok kotu cekmeyen bilemez o yuzden burda birbirimizi cok iyi anliyoruz bebsle ilgili biseyyazan oldumu iiçten hemen gözlerim doluveriyor :'(

Evet bizi bizden daha iyi başka kimseler anlayamaz..

birebir aynı seyleri yaşıyoruz,mutluluğumuz endişelerimiz korkularımız,yorgunluğumuz,bıkkınlığımız

herseyımız aynı...

Ben artık cok yorulduğumu hissediyorum her tedavim boşa gittikçe sona yaklasırsın ya hanı

kendimi daha da cıkmaz sokakta hissediyorum..

Yontem cok belki ama onlarda tükenıyor birer birer.

Benim BAT 2 mart..cok hafif sancım bel agrım var akıntım var adet olucam biliyorum yine.

:KK14:

Evet bizi bizden daha iyi başka kimseler anlayamaz..

birebir aynı seyleri yaşıyoruz,mutluluğumuz endişelerimiz korkularımız,yorgunluğumuz,bıkkınlığımız

herseyımız aynı...

Ben artık cok yorulduğumu hissediyorum her tedavim boşa gittikçe sona yaklasırsın ya hanı

kendimi daha da cıkmaz sokakta hissediyorum..

Yontem cok belki ama onlarda tükenıyor birer birer.

Benim BAT 2 mart..cok hafif sancım bel agrım var akıntım var adet olucam biliyorum yine.

:KK14:

Allah tan umut kesilmez dicem ama kelin ilaci olsa basina surer meselesi benim bat 10mart oldugu halde takiyorum sag kasigim batiyo dundendir sanci giriyo tamam adet olacam diyorum offfff

Arkadaşlar bende bu ay klomen çatlatma iğnesi oldum adetime son 4 gün ama adet sancım var bacaklarıma vuruyor galba bu ayda yok off off bugünde eşimle evlilik yıldönümümüz ne vardı bize hediye gelseydii :26::emir_bebek:

Allah tan umut kesilmez dicem ama kelin ilaci olsa basina surer meselesi benim bat 10mart oldugu halde takiyorum sag kasigim batiyo dundendir sanci giriyo tamam adet olacam diyorum offfff

Hayırlısı olsun canım benim ne diyelim bizimde sınavımız bu belliki..

Arkadaşlar bende bu ay klomen çatlatma iğnesi oldum adetime son 4 gün ama adet sancım var bacaklarıma vuruyor galba bu ayda yok off off bugünde eşimle evlilik yıldönümümüz ne vardı bize hediye gelseydii :26::emir_bebek:

benimde son 4 günüm kaldı korkuyla gün sayıyorum

sancım bel agrımda baslayınca adet olucam hissi doğuyor içime..

insallah güzel haberler veririrz birbirimize..

Yıldonumuzde kutlu olsun insallah meleğine bu ay kavusursun

benimde son 4 günüm kaldı korkuyla gün sayıyorum

sancım bel agrımda baslayınca adet olucam hissi doğuyor içime..

insallah güzel haberler veririrz birbirimize..

Yıldonumuzde kutlu olsun insallah meleğine bu ay kavusursun

çok sağol cnm aynen benimde adet hissi veriyor inş.birbirimize adet olmayızda mutlu haberi veririz inş.

Canım benımde cıkolata kistim vardı çok cektım bu kıstten

adı gibi sevimli değil maalesef..Ben sürekli acıllık oluyordum sancılarım cok oluyordu.

adetlerim hep düzensizdi zaten olsamda kahverengı gelıyordu bırgün sürüyordu..

2yılımı aldı kurtulmaya calıstım kurtulamadım ve bırgun ıs yerınde fenalstım hastaneye kaldırıldım

çıkolata kıstlerım birken 3 tane olmuslar ve patlamak üzerelermiş acıl amelıyata alındım.

Ölümden döndüm anlayacagın..Bu evreye gelmemdekı tek sey yanlıs doktor yonlendırmeleri

bana hamıle kalmamı önerdiler ancak kalamadıgım gibi cok kotu seyler yasadım.

prof amelıyatımı yaptı ve bu kıst varken hamıle kalsaydın bıle sorunlu bı gebelık olacaktı dedı..

Çok uzattım kusura bakma ama o günler aklıma geldıkce benzer sorunları yasayanları hep uyarmak istiyorum.

Lütfen ıhmal etme doktoruna git ve gerekırse amelıyatını ol,ılacla veya baska bıseyle erıyen gecen bır kıst türü degıl bu.

çok üzüldüm canım yaşadıklarına:KK43:geçmiş olsun.senin kaç cm di kist.sürekli doktor kontrolundeyim zaten canım 2 ayda bir takip yapıyoruz bakalım.bende kurtulamadım gitti şundan :KK43:

Ama adetin ayin 6sinda degil miydiki? adet sancisi olmasi icin henuz erken degil mi??

evet canım erken ama benim kist yüzünden adetten farklı zamanlarda da ağrım oluyor maalesef.bu kisti ilk öğrendiğimde 1 aya yakın karın ağrısı çektim sebebini bulmak için bir sürü tahlil falan yapıldı.en son ultrsaonda bakıldı ve başbelam kist çıktı:KK43:

çok üzüldüm canım yaşadıklarına:KK43:geçmiş olsun.senin kaç cm di kist.sürekli doktor kontrolundeyim zaten canım 2 ayda bir takip yapıyoruz bakalım.bende kurtulamadım gitti şundan :KK43:

Teşekkür ederim Canım..

İlk öğrendiğimde 4cm di zaman gecti bayagı amelıyata girmeden önce muayene olduğumda

8,5 cm

9cm

10 cm büyüklüğe ulastıklarını öğrenmiştim

günaydın arkadaşlar

dün akşam annem aradı bi süre konuştuk abimin eşi rüyasında anneme yumurta vermiş.Annem hamilemisin dedi çatlatma iğnesi vs..detayları pek bilmiyor annem yok şimdilik bişey dedim ama kalbim güm güm attı :))

günaydın canım .inşallah hamilesindir:)

günaydın arkadaşlar

dün akşam annem aradı bi süre konuştuk abimin eşi rüyasında anneme yumurta vermiş.Annem hamilemisin dedi çatlatma iğnesi vs..detayları pek bilmiyor annem yok şimdilik bişey dedim ama kalbim güm güm attı :))

Ay hadi hayrolsun ruya insallah gercek olur ve mutlu haber verirsin bizlere canım

herkese günaydın kızlar

Umudum var
Göreceksiniz...
Bir gün yaptıklarınız gerçekten işe yaramış,
Dilediğiniz her şey gerçekleşmiş.
Dönüp bakacaksınız geriye ve güleceksiniz başınızdan geçenlere...
ve kendinize "bunların hepsini nasıl atlattım?" diye soracaksınız.
Sadece,umudunuzu asla kaybetmeyin!
Sadece,hayal kurmaktan vazgeçmeyin!
ve asla eksik etmeyin yaşamınızdan sevgiyi!

ASLA PES ETMEK YOK :)

X