İnfertilite

missdefnie

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2023
118
20
Merhaba arkadaşlar üç yıllık evliyim bir buçuk yıl korunduk eşim korundu sonra bıraktık ikimizdede hiçbir sorun yok ama gebelik oluşmadı yumurtalık rezervlerim güçlü rahim temiz bu durumu yaşayan var mı

Merhaba arkadaşlar üç yıllık evliyim bir buçuk yıl korunduk eşim korundu sonra bıraktık ikimizdede hiçbir sorun yok ama gebelik oluşmadı yumurtalık rezervlerim güçlü rahim temiz bu durumu yaşayan var mı
beeen 5 yillik evliyim bizimde bir sorunumuz ama olmadi stres diyo doktor asilama denedim ilki olumsuz oldu ikinciyi denedim sonucu bekliyorum

Kuzeninim 5 yıl hiç bir sebep yokken olmadı. Şimdi 2 evladı var. Bazen sebepsiz de olmayabiliyor, nasip

Ben canım eşimde bende de bir problem yok sadece 1 tane boş gebeliğim oldu o zamandan beri de olmuyor, bu ay hsg çekildim tüplerim de açık çıktı, sadece prolaktinim biraz yüksekmiş ilaçla düşürdük bu ay bekliyorum 🤷🏼‍♀️

X