- 11 Mart 2023
- 118
- 20
- Konu Sahibi missdefnie
Merhaba arkadaşlar üç yıllık evliyim bir buçuk yıl korunduk eşim korundu sonra bıraktık ikimizdede hiçbir sorun yok ama gebelik oluşmadı yumurtalık rezervlerim güçlü rahim temiz bu durumu yaşayan var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beeen 5 yillik evliyim bizimde bir sorunumuz ama olmadi stres diyo doktor asilama denedim ilki olumsuz oldu ikinciyi denedim sonucu bekliyorumMerhaba arkadaşlar üç yıllık evliyim bir buçuk yıl korunduk eşim korundu sonra bıraktık ikimizdede hiçbir sorun yok ama gebelik oluşmadı yumurtalık rezervlerim güçlü rahim temiz bu durumu yaşayan var mı
peki dogal yollarlami oldu tadavimi gorduKuzeninim 5 yıl hiç bir sebep yokken olmadı. Şimdi 2 evladı var. Bazen sebepsiz de olmayabiliyor, nasip
Doğal yollarla, hatta 1 kere aşılama olmuş tutmamış ve 1 düşüğü vardıpeki dogal yollarlami oldu tadavimi gordu
İnşallah olur stres gerçekten fizyolojik yapımızı da etkiliyor ama yapmamak da elde değilbeeen 5 yillik evliyim bizimde bir sorunumuz ama olmadi stres diyo doktor asilama denedim ilki olumsuz oldu ikinciyi denedim sonucu bekliyorum
Evet her şeyin bir vakti saati elbet var Allah uzun ömürler versinKuzeninim 5 yıl hiç bir sebep yokken olmadı. Şimdi 2 evladı var. Bazen sebepsiz de olmayabiliyor, nasip
kizlar bana dua edin lutfen yarin sonuc ogrenecegimİnşallah olur stres gerçekten fizyolojik yapımızı da etkiliyor ama yapmamak da elde değil
Rabbim hayırlı haberler ile müjdelesinn...kizlar bana dua edin lutfen yarin sonuc ogrenecegim
amim cnm saolRabbim hayırlı haberler ile müjdelesinn...
inşallah olur canım inşallahkizlar bana dua edin lutfen yarin sonuc ogrenecegim
İşte stres takıntı haline geldi artık her ay oldu mu olmadı mı artık biraz rahatladım inşallah hayırlısı allahtan3 yıl hic bir sebep yokken bekledik canim telas etme stres yapma yeter .
amin cnm saol ❤inşallah olur canım inşallah
Canım ne oldu tuttu mubeeen 5 yillik evliyim bizimde bir sorunumuz ama olmadi stres diyo doktor asilama denedim ilki olumsuz oldu ikinciyi denedim sonucu bekliyorum
Ben canım eşimde bende de bir problem yok sadece 1 tane boş gebeliğim oldu o zamandan beri de olmuyor, bu ay hsg çekildim tüplerim de açık çıktı, sadece prolaktinim biraz yüksekmiş ilaçla düşürdük bu ay bekliyorumMerhaba arkadaşlar üç yıllık evliyim bir buçuk yıl korunduk eşim korundu sonra bıraktık ikimizdede hiçbir sorun yok ama gebelik oluşmadı yumurtalık rezervlerim güçlü rahim temiz bu durumu yaşayan var mı
yok cnm olmadi yine biraktim ya gitmiycemCanım ne oldu tuttu mu