• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalamıyorum amh düşüklüğü

Bence tek başına sorun bu olamaz. Tabii ki hamile kalmanı zorlaştırır ama imkansız kılmaz yani. Doktorunuza sordunuz mu bu soruyu? Onlar daha iyi bilir tabii ki
Gittiğim doktorun biri tek sorunumun sigara olduğunu söyledi ama alkol sigara hepsini kullanan insanlar tanıyorum kendiliğinden hamile kalıyorlar. Allahtan diye düşünüyorum ama bir çözüm varsa da araştırmak istiyorum. Önceden günlük bir paket içiyordum şuan iki günde bir paket içiyorum umarım bırakabilirim.

Merhaba 27 yaşındayım 23 yaşımda evlendim temmuzda 4 yılımız dolacak ve hiç gebelik oluşmadı ilk yılımızda korunduk sonrasında 6-7 ay kadar denedik ve gebelik oluşmayınca doktora başvurdum Tokat Erbaa da yaşıyordum şuan da istanbuldayım iki gün önce verdiğim sonuçları fotoğraf olarak ekleyeceğim amh değerim 1.6 lütfen yardımcı olur musunuz çok üzgünüm 😞
Amh seviyeniz düşük değil de eşinizde göründü mü doktora

Eklentiler

• IMG_9050.webp
    IMG_9050.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_9049.webp
    IMG_9049.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 21
kadın doğum doktorunuz şu tedaviyi uygulayalım diye birşey demiyor mu peki
Aşılama yada tüp bebek denemem gerekiyormuş ben normalde Tokat Erbaa da yaşıyordum düşük amh erken menepoz teşhisi koydular korktum eşimi ikna ettim İstanbul’a taşınmak için devlette tüp bebek yaptırmak için Kasım ayında Pendik Marmara üniversitesi hastanesi ne gitmeye başladım geçen ay karar verecekti ne olacağına bu seferde pcos dediler yumurta rezervi düşük ama pcos görünümü varmış 20 yumurta varmış bir tarafta 13 öbüründe 7. Ve şuan son olarak kartal lütfi kırdar çok tavsiye edildi oraya gittim ilk kez bi doktor meme ultrasonu istedi ona 5. Ayın 8 ine verdi randevu böyle yani arkadaşlar .

Gittiğim doktorun biri tek sorunumun sigara olduğunu söyledi ama alkol sigara hepsini kullanan insanlar tanıyorum kendiliğinden hamile kalıyorlar. Allahtan diye düşünüyorum ama bir çözüm varsa da araştırmak istiyorum. Önceden günlük bir paket içiyordum şuan iki günde bir paket içiyorum umarım bırakabilirim.
2 günde 1 pakette çok fazlaymış ya 😔istikrarlı olup daha da azaltmaya çalışın inşaAllah 🌸 Rabbim sizin de kucağınızı doldursun 🤲🏻

Merhaba öncelikle teşekkür ederim eşimin tahlillerinde hiçbir problem yok rahim filmide çektirdim çok acılı ve kanamalıydı ama tüplerim açık ve rahmimin şekli normalmiş sigara kullanmam yumurta kalitesi için sorun olur mu sizce
Fsh degeriniz bir tik yukselmis onu dengeye getirin birde beslenmenize dikkat edin yuruyus uyku su icin ve bir kadin ayin saddce belli gunleri gebe kalabilir bir gebenin gunlugu diye instagramda sayfa var bu yumurtlama gunleri yardimci oluyor takip kitleri var nasil yapicaginizi detayli anlatiyor

Fsh degeriniz bir tik yukselmis onu dengeye getirin birde beslenmenize dikkat edin yuruyus uyku su icin ve bir kadin ayin saddce belli gunleri gebe kalabilir bir gebenin gunlugu diye instagramda sayfa var bu yumurtlama gunleri yardimci oluyor takip kitleri var nasil yapicaginizi detayli anlatiyor
Teşekkür ederim ovulasyon testi kullandım doktor takibindede çatladığı günlerde ilişki oldu ama gebelik oluşmadı.

Merhaba öncelikle teşekkür ederim eşimin tahlillerinde hiçbir problem yok rahim filmide çektirdim çok acılı ve kanamalıydı ama tüplerim açık ve rahmimin şekli normalmiş sigara kullanmam yumurta kalitesi için sorun olur mu sizce
Sigarayi birakman gerekiyor sigara alkol paketli yiyecekler sagliksiz ne varsa eger ki cocuk istiyorum diyorsaniz bismillah deyip beslenme uyku vb butun herseyi degistirmelisiniz bu hem senin icin hem hamile kalman icin hem olursa insallah dogacak cocugun icin

Sigarayi birakman gerekiyor sigara alkol paketli yiyecekler sagliksiz ne varsa eger ki cocuk istiyorum diyorsaniz bismillah deyip beslenme uyku vb butun herseyi degistirmelisiniz bu hem senin icin hem hamile kalman icin hem olursa insallah dogacak cocugun icin
Birde dahiliyeye de gidin detayli tahlil yaptirin kan idrar gaita herseyinize baktirin tiroidler yavas calisinca bile gebelik olusmuyor vitamin dusuklugu bile etkiliyor

Back
X