infertilite teşhisi konulduğu ay hamile kalmak

aysen naz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
90
35
34
merhaba kızlar. 20 eylülde hacettepe tıp fakültesinde bir prof tarafından bana infertilite teşhisi konuldu. 28 eylülde raporum çıktı ve 16 ekimde başlayacak olan adetimin 3. günü kullanmak üzere 2 kutu gonal-f , 1 kutu ovitrelle aldım. sgk'lı olduğumuz için 532 tl ödeme yaptık ve adeti beklemeye başladık. 14 ekimde hala göğüs ağrısı gibi adet belirtileri yaşamadığımı farkettim. o 5 tl lik testlerden yaptım ve sonuç pozitif! şokunu hala atlatabilmiş değilim. bu nasıl olabildi? bana kısırsın dendikten sonra gün yada pozisyon hesaplanmadan nasıl hamile kalabildim? şuan 6 haftalık gebeyim. kese bebek ve beslenme tüpü de görüldü. kalp atışını duyduğumuzda da eklerim buraya. bu arada sgk sız bir tanıdığınız bu iğnelerden almak zorunda kalırsa bana ulaşın. ne diyosunuz? mucize mi yanlış teşhis mi?

Ay canim ya cok sevindim.Insallah saģlicakla kucaģiniza alirsiniz. Allahin dedigi olur doktorlar herseyi öngöremez elbette..
RABBIM sizi uğrastirmadan gondermis vakti saati gelmis cok sukur.

Gözün aydın canım bende 6 haftalık hamileyim 5+6 daha dogrusu. Sebepsiz infertilite idim bende. 1 sene sonra kaldım bende. Tam ne zaman bebeği gördünüz acaba

Ay canim ya cok sevindim.Insallah saģlicakla kucaģiniza alirsiniz. Allahin dedigi olur doktorlar herseyi öngöremez elbette..
RABBIM sizi uğrastirmadan gondermis vakti saati gelmis cok sukur.
çok sağolun çok şükür Allah kimseyi bekletmesin herkese nasip etsin inşallah

Gözün aydın canım bende 6 haftalık hamileyim 5+6 daha dogrusu. Sebepsiz infertilite idim bende. 1 sene sonra kaldım bende. Tam ne zaman bebeği gördünüz acaba
5+6 da özel bi hastanede gördük keseyi. normal bi keseden daha küçük gibi geldi bana ama doktor sorun yok dedi. haftaya tekrar gidicem.

5+6 da özel bi hastanede gördük keseyi. normal bi keseden daha küçük gibi geldi bana ama doktor sorun yok dedi. haftaya tekrar gidicem.
Bebek varmı idi içinde yolk sac falan bişey dedimi. Fotosunu atarmısın benim de gecen hafta belli belirsizdi bu hafta buyumuş 10 mm idi şimdi 22 bucuk olmuş içinde bişey göremedik erken dedi haftaya yine gel dedi bakalım.

bebek var dedi yolk sac da varmış. kese boyu mu kastettiğin? haberleşelim ben endişeliyim. kesenin altında dört tane pıhtı var bende. iki ay önce kürtaj oldum. bebeğim 2,5 aylıkken kalbi durdu.

Eklentiler

• WhatsApp Image 2019-10-30 at 18.54.48.jpeg
    90 KB · Görüntüleme: 181
bebek var dedi yolk sac da varmış. kese boyu mu kastettiğin? haberleşelim ben endişeliyim. kesenin altında dört tane pıhtı var bende. iki ay önce kürtaj oldum. bebeğim 2,5 aylıkken kalbi durdu.
Bebek var evet benim içi bomboş insallah sorun olmaz canım o pıhtılaşma. Doktor kontrolunu ihmal etme

Bebek var evet benim içi bomboş insallah sorun olmaz canım o pıhtılaşma. Doktor kontrolunu ihmal etme
ben de senin ultrasonunu görebilir miyim? Allah büyük ne yazdıysa o gelecek başa. haftaya bi daha işte. günler geçmiyo.

ben de senin ultrasonunu görebilir miyim? Allah büyük ne yazdıysa o gelecek başa. haftaya bi daha işte. günler geçmiyo.
Birisi 5+0 daki birisi de bugun 5+6 daki

Eklentiler

• IMG-20191024-WA0000.jpeg
    59,9 KB · Görüntüleme: 173
  • 15724528256241661551480793304311.jpg
    118,4 KB · Görüntüleme: 180
Rahatlamak diyoruz biz buna
Bi arkadaşın komşusu tüp bebekle ikizler doğurmuş, 40 günlükken ikizler gebe kalmış tekrar. Zaten gebe kalamıyorum diyip korunmamış haliyle
Ve belki on sene gebe kalamayan kadın doğumun ardından bidaha doğurmuş. 3 çocuklu valla.
Hayırlısı olsun

karından mı baktılar? arkada kalmıştır belki. bi daha ne zaman gidicen doktora?
Haftaya canım evet karından bakıldı doktor a sordum ultrason aleti farkediyorsa başka hastaneye gideyim dedim 28 mm ye gelir tahmini haftaya o zaman gözükür dedi

Haftaya canım evet karından bakıldı doktor a sordum ultrason aleti farkediyorsa başka hastaneye gideyim dedim 28 mm ye gelir tahmini haftaya o zaman gözükür dedi
benim karından görünmüyo alttan çekildi bu mesela. ankara tıp taki aletler çok kötüydü. bu özelin makineleri güzel gösteriyo

benim kuzenimde de aynı durum olmuştu aşılama ile olan ikiz bebekler doğduktan 3 ay sonra nasıl olsa doğal yolla hamile kalmam imkansız diye düşünüp korunma gereği duymamış hoppp bir bebiş daha :) üçüz gibiler hatta ben bazen unutuyorum senin üçüzler nasıl diyorum :)

Merhaba banada açıklanamayan infertilite teşhis kondu, ilk ay adetin 4. Günü başlayıp 5 gün boyunca sabah akşam günde 2 femara hap kullandım ve yaklaşık 13. Gün ovitrelle çatlatma iğnesi yapıldı, hamile değilim maalesef ben hemen tüp bebeğe geçmek istiyorum ama drum femarayı 3 ay deneyelim sonra iğne sonra 2 ay aşılama deneyeceğiZ diyor yaşım 35,5 ben çok endişeliyim ya hamile kalamazsam diye, sizin tedavi yolunuz neydi nasıl hamile kaldınız yazarsanız çok çok sevinirim ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…