E
EU2
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU2
canım allah kolaylık versin işallah.bende 6 yıllık evliyim pkoluyum ne yazıkki 5 yıldır tedavi görüyorum aralıklı olarak son 15 aydır aralıksız görüyorum..klomen kullanıyorum günde 1 taneden 4 e çıkardı doktor 5 aydır 2 yumurtam büyüdü ama gebelik olmadı..2 ay ara verdim martta aşılamaya geçeriz büyük bi ihtimalle..ilaçsız yumurtalar büyümüyor.kilo sorunum yok çok şükür 50 lerdeyim sürekli alamıyorum kilo..allah yardımcımız olsun işallah pko zor bi hastalık..işallah bebişlerimiz gelir bir an önce.sende kiloları vermeye çalış elinden geleni yap bebişin gelsin...
amin canım inşallah..inşallah daha fazla beklemeyiz.
Sen iğnelere geçmiyecekmisin. Genelde 3*1 klomene cevap vermezse vucut iğne tedavisine geçiliyor.
Evet canım kesinlikle kilo vermeliyim.
Yarın endokrinolojiye gidecem birden ordan diyetisyene sevk yaptıracam.
Allah yardımcımız olsun.
5 sene öncesi 65 kiloydum ben şimdi iki katına çıktım..çok moralim bozuluyor..
canım aynı sorunlar bendede mevcut..bu yüzden seni çok iyi anlıyorum....
bende 7 yıllık evliyim....evlendiğimde 60 yoktum bile ama şimdi 85 dim en son ama aldım inan tartılmıyorum bile...
pko böyle bir rahatsızlık işte ne yaparsam sanki olmuyor ve olmıyacakmış gibide geliyor...
sağlık ve bebiş olsun inan takmıyacağım ama bebekte olmuyor offf.
2 aşılama 2 tüp ama sonuç koca bir negatff...
ama umutluyum olucak inşallah....
yabangulum ..arkadasım malatyanın neresındensın canım.senınle sık sık karsılasıyoruz farklı konularda ama bende malatyalıyım.ama kocaelıde yasıyorum ve su an malatyadayım
canım ben malatya merkez temellideyim....ya sen?
AMİN canım.inşşş hayırlısıyla bizde birer evlat sahibi oluruz.merhabalar ahh ah diyeyim rabbim yardımcımız olsun bende aynıyım sizin yazılarınızı okuyunca yanlız olmadıgımı anlıyorum 5 yıl oldu ben bu yola cıkalı kilo var ama BEBEK YOK 58 kiloyla evlendim sindi 75 kiloyum şuan hiç bişey yapmıyorum ne hap ne tedavi allahım büyük maddiyatımızı toplamaya çalışıyoz olunca cabuk bıkıcam ama onu sevmedigimden veya istemedigimden degil rahata fazlaca alıştıgımdan .yinede cok istiyorum allahım ne olur en kısa zamanda bütün isteyenlere hayırlı huzurlu saglıklı hediye edildigi evi mutluluga bogan bebeklar nasip et amin canlarım birbirimizden dualarımızı esirgemeyelim
bende ayni sorundan muzdaribim ama kimyasal ilaclari kestim icmicem artik cunku ben bitkilerle adetimi duzene sokmustum ozellikle adacayi bana cok iyi gelmisti denemeni tavsiye ederim bak hergun iki bardak adacayi hayit cayi aslan pencesi civan percemi otunu kaynat bunlardan olan cayi ic ben adetlenmistim cok bakim isteyen bir hastalik kizlar ama sadece kimyasal ilaclar degil bunlarin ilaci bunuda bilin diger bitkilerede bakin adet duzenini saglayinca bebekde gelir Allah in izniyle sizleri anliyorum benimde kilolarim fazla adetim cok duzensiz