İnfertilite dertleşme 🫂💞

Childdevelopment bende bu zorlu yollardan geçiyorum benim de isyan ettiğim,çok üzüldüğüm ağladığım oluyor, olmuyor desem yalan olur. Ama kendi kendimi telkin ediyorum bir şekilde olumlu düşünmeye çalışıyorum.
Dilerim kırıldığımız yerlerden çiçek açtırsın Allahım

Ben yıllarca yol eyledim kendime hastane yollarını her kapı ayrı bir yüzüme kapandı sebepsiz infertilite olması gerek neden neden diye diye yıllar sonra farklı görüşler edindim ve yıllarımın boş çöp yığınından ibaret olduğunu fark ettim. Şimdi hepsinin üstüne çizgi çektim ve umudum yeşerdi gebeyim şuan inşallah sendende güzel haberler alırız çevre insanlarını takma diyeceğim ama demesi kolay geliyor insana yaşamadıkları için halden anlayan da yok maalesef....

Merhaba yalnız degilsin canım maalesef bu açıklanamayan infertilite çok yaygınlaştı bizde iki yıla yakın uğraşıyoruz hiçbir sorun yok bizde de hiç hamile kalamadim insanların çocuk yok mu sorunusa maruz kalmamak için herkesten uzaklastigimi bilirim her ay adet zamanı gelince yıkıma uğruyorum tekrar toparliyorum kendimi ama insan yoruluyor umudu azaliyor her ay sizi çok iyi anlıyorum Rabbim ugraslarimizi boşa cikarmasin inşallah kucaklarımizi doldursun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bu cuma günü birbirimize dua edelim

Cok geçmiş olsun sifa olur inşallah sevindim adınıza. Bende de öyle bir problem olsa söylerdi heralde biri inşallah bu ay başarılı olursunuz beslenme de cok önemli

Amin inşallah olur en kisa zamanda. Evet cok fazla söyleyen var psikolojik olduğunu ama bu konuyu kafadan atmak cok zor hatta imkansiz neyle uğraşırsam uğraşayim aklimin bir köşesinde kaliyor adet günümü hep sayıyorum acaba gecikecekmi diye yok tam günü gününe oluyor. 1 gün gecse sevineceğim ama yok o bile olmuyor

Kesinlikle öyle kafam dağılsın diye geldim daha stres oldum. Sebepsiz infertilite en zoru bizim yaşadığımız galiba. Çünkü bir problem olsa care arayacaksin ama bunda care yok elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz. Allah razı olsun sevindim adiniza sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah

Aynen öyle her adeti azaldi ama heyecanla bekliyorum olduğu gün hüsran çoğu zaman ağlama sonra diyorum her ay yeni bir başlangıç umutlanıyorum . İnşallah hepimiz buraya güzel haberleri yazarız

Evet maalesef ki bende 3 aşılama 3 tüp denedim 3te tutundu sonunda ama ben yıllarca sebepsiz bilirken işte farklı görüş dediğim doktor değiştirmek kastettiğim çünkü ben doktor değiştirdim sorunlarım değişti işlemler operasyonlar geçirdim yeniden sürece başladım sadece 1 doktorla kalmayın

Aynen öyle her adeti azaldi ama heyecanla bekliyorum olduğu gün hüsran çoğu zaman ağlama sonra diyorum her ay yeni bir başlangıç umutlanıyorum . İnşallah hepimiz buraya güzel haberleri yazarız
İnşallah kuzum aynen çok agladigimi bilirim yeni ay yeni umut ayağa kaldırıyor bizi infertilite de olanlarda tüp bebek şansı nedir acaba tecrübeli arkadaşlar varsa yorumlarsa sevinrim bir süre daha deneyip tüp bebek yaptirmayi düşünüyorum

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Neler yaptınız, süreciniz nasıldı. Kullandığınız bi takviye falan olmuş muydu

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Neler yaptınız, süreciniz nasıldı. Kullandığınız bi takviye falan olmuş muydu
Yok ben hiç takviye kullanmadım x devlet Hastanesi'nde başladı sürecim 3 aşılama oldum tutmayınca tüp Bebek raporu çıkardılar bana hormon testleri dahiliye psikiyatri hepsi ile görüştüm onay aldım heyete sunuldu geçtim 25 yaşında ilk tüp denemem oldu devlette yaş sınırı vardı polip operasyonu geçirdim basit bi et beni dediler okey dedim ikinci denememde oldu ikiside negatif sonuçlandı doktor arayısına girdim 2 özel doktorla görüştüm biri kromozom testi yeniden hsg eşten benden testler istedi hsgde benim rahim t şeklinde yapışıklık ve rahimde perde varmış onların operasyonunu oldum başka doktorda yeniden sürece girdim ve çok şükür 8 yıl sonra pozitifi gördüm hamd olsun

Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Çok yorulmuşsunuzdur ama değmiş

Ben stresin belli bir yere kadar etkilediğine inanıyorum. Ama vakti geldiyse olacağı varsa ne stresli durumdaki insanların habersiz plansız OLUYOR. Biz yine de beslenmeye herşeye dikkat edelim tabi ama hiç dikkat etmeye sigara alkol kullananların olacağı varsa oluyor. Yani nasip Allah ın takdiri. Femara çatlatma iğnesi deneyin bir de ama o iğneden sonra 1 3 gün önemli eşinizin yanınızda olması lazım.

Tüp bebekte yaş faktörü çok önemli 30 un üzeriyse daha fazla beklemeyin derim. Çünkü tüp bebekte embriyo kısmında yumurta ve sperm kalitesi döllenme de sorun varsa çıkıyor. Tutunmama problemi varsa tüp de çıkıyor. Aslında tamammen sebepsiz olanlar var herşeyi denedikten sonra ama bir de sebebi daha bulunamayan durumlar var. Yaşınız genç ise başarı oranı yüksek. Ben sebepsiz lerden biriydim tüp bebekte sebebi ortaya çıktı. Bir an evvel tüpe gitmediğime üzülüyorum şimdi de.

Çok teşekkür edrim cevabiniz için yaşım 30 olucak Nisan'da sperm sorunumuz yok yumurta sorunumuz yok bende o yuzden aşilama istemiyorum femara klomen bunlarla da nedense hamile kalamayacgim diye düşünüyorum iyi bir infertilif doktoru buldum onunla da görüşüp tüp bebek düşünüyorum bende bir sebebi var ki olmuyor çünkü sizi. Sorun neydi peki tüp bebekte çıktı demissiniz

Yok yok bende değiştirdim 3 4 tane

Sizin sebep ne çıktı nasıl tüp bebekte ortaya çıktı ki. Benimde sebepsiz infertilite ama

Merhana kızlar tam 20 ay ugraştım hsg ler hormon testleri doktora git gel 1.aşılamam olmadı 2.aşılamamda olmadı sandım ki 20 gün önce hamile oldugumu öğrendim tam umudumu kaybettim asla hamile kalamıycam sandım herşeyi bırakıcaktım ama Allah önüme çiçekli yollar serdi aşılamada yıkandıktan sonra 2 milyon sperm kalmıştı bazıları aşılama bile yapmıyormuş bu sperm sayısını ama vakti gelince oluyormuş her şey neler çektim hergün düşündüm ağladım sızladım hiç umudunuzu ümidinizi kaybetmeyin

Umudumu kestiğim hafiften regl ağrısı çektiğim su günde mesajınız iyi geldi umarım bizim yolun sonu da sizinki gibi biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…