• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnfertilite dertleşme 🫂💞

Bende aynısını diyordum kafadan atma ney insan nasıl düşğnmiycek diye sonra adet olmadım test yapmak bile istemedim . Sonradan öğrendim zaten hamileliğimi. 7 aylık kaybettim bebeğimi ne yazıkki
Ay deme canım ya rabbim sabır versin en güzel şekilde en sağlıklı şekilde hayırlı evlatlar nasip etsin sana da tüm bekleyenlere de bize de inşallah atamıyor insan kafasından maalesef

Ay deme canım ya rabbim sabır versin en güzel şekilde en sağlıklı şekilde hayırlı evlatlar nasip etsin sana da tüm bekleyenlere de bize de inşallah atamıyor insan kafasından maalesef
Allah razı olsun canm
Hiç bir sıkıntı çıkmıyorsa tahlillerinde yapılan işlemlerde akışa bırak biraz
Ben hamile kaldığım ay eşime korun biraz bu stresten uzak kalmak istiyorum demiştim korunduğunu sandı oda o ay hamile kalmıştım gerçekten insanın psikolojisi etkiliyor. İnsan cocuk olsun diye ilişkiye girmeyi bi görev sanıyor bi süre sonra

Allah razı olsun canm
Hiç bir sıkıntı çıkmıyorsa tahlillerinde yapılan işlemlerde akışa bırak biraz
Ben hamile kaldığım ay eşime korun biraz bu stresten uzak kalmak istiyorum demiştim korunduğunu sandı oda o ay hamile kalmıştım gerçekten insanın psikolojisi etkiliyor. İnsan cocuk olsun diye ilişkiye girmeyi bi görev sanıyor bi süre sonra
Evet hep öyle diyorlar düşünmeyi bıraktığım ay oldu diye bende çok stresli biriyim maalesef ki hiçbir sıkıntı yok diyorlar infertilif im burda arkadasin biri de infertilif tüp bebekte çıkıyor sorun neyse diyor işte herkes tecrübesini söylüyor saolun klomen femara kullanamdim daha bakalım doktor değiştirdim o diyecek duruma göre yol alicam

Merhaba kizlar ait oldugum yer burasi sanirim. 10 yillik evliyim 38 yasindayim. 1 kizim var dogal yolla oldu..onun disinda hic dogal surecte hamile kalmadim.. 3 dusugum var 3 ude tup bebekle gerceklesti. 2 senedir 2. Cocuk icin deniyoruz yine olmuyor maalesef. Tekrar kontrole gittik..problem gorunmuyor. Bu ay asilama yapildi. Umudum yok ne yalan soyliyeyim. O kadar cok ugrastim ki. :(

Biz de üç yıldır deniyoruz ,sebepsiz infertilite bir defa aşılama oldu başarısızlıkla sonuçlandı, gonal F kullandırmıştı, iki yumurta gelişti biri folikül kistine dönüşmüş diğeri çatlamış.
Dr altı ay bekleyelim tekrar bir işlem için (aşılama /tüp bebek) altı ay beklememiz lazım malpraktis olur dedi .Siz aşılamadan sonra ne kadar beklediniz?
Bende kist vs problem olmadi aşılamadan 2 ay sonra yeniden oldu

Merhaba kizlar ait oldugum yer burasi sanirim. 10 yillik evliyim 38 yasindayim. 1 kizim var dogal yolla oldu..onun disinda hic dogal surecte hamile kalmadim.. 3 dusugum var 3 ude tup bebekle gerceklesti. 2 senedir 2. Cocuk icin deniyoruz yine olmuyor maalesef. Tekrar kontrole gittik..problem gorunmuyor. Bu ay asilama yapildi. Umudum yok ne yalan soyliyeyim. O kadar cok ugrastim ki. :KK43:
İnşallah olur. Ama bir çocuğunuz varmis daha önce de gebelikleriniz olmus sizin durum bize nazaran daha iyi herşey gönlünüzce olsun. İnfertilite ile uğraşmak cok zor

Merhaba kizlar ait oldugum yer burasi sanirim. 10 yillik evliyim 38 yasindayim. 1 kizim var dogal yolla oldu..onun disinda hic dogal surecte hamile kalmadim.. 3 dusugum var 3 ude tup bebekle gerceklesti. 2 senedir 2. Cocuk icin deniyoruz yine olmuyor maalesef. Tekrar kontrole gittik..problem gorunmuyor. Bu ay asilama yapildi. Umudum yok ne yalan soyliyeyim. O kadar cok ugrastim ki. :(
Tüp ten sonra aşılamaya neden geçtiniz? Tüp daha başarılı olduğu için söylüyorum. Anlıyorum çok zor ama siz anneliği atmışsınız şükredin. Sizden 2 yaş küçüğüm 4 yıldır uğraşıyorum 😔

İyi akşamlar herkese. Mart ayında 3 yıl olacak evleneli. 3 yildir nerdeyse açıklanamayan infertilite ile uğraşıyoruz. Bazi zamanlar cok yorulduğumu düşünüyorum. 2 kez aşılama denedik olmadı bazen belki de hiç olmayacak diye düşünüyorum. Çevreden 10.yil 20 yil evli olup olmayanları duyunca biraz ümitsizlik kaplıyor içimi. Bu konuyu hic kimseyle konuşamıyorum eşim dışında. Herkesin bir kısırlık damgalama aşkı var. Burda muhakkak kalbi güzel kadınlar vardır 🥰🌹
Bende evleneli 2 buçuk yıl oldu hiç hamile kalmadım.Aşılama yaptırdım o da tutmadı görünürde herşey normal son çare tüpbebek yaptırmayı düşünüyorum artık.

Tüp ten sonra aşılamaya neden geçtiniz? Tüp daha başarılı olduğu için söylüyorum. Anlıyorum çok zor ama siz anneliği atmışsınız şükredin. Sizden 2 yaş küçüğüm 4 yıldır uğraşıyorum 😔
Tup ilk gebeligimden kizimdan once denemistim.. 2. Bebek icin 2 senedir korunmuyorum..tedavi olmadim..ilk kez bu ay asilama yaptirdim..ama hic umidim yok..
Gercekten Allah isteyen herkese versin. Ozellikle bu duyguyu tatmamis olanlara.🙏

Bazen cok yoruluyor insan 😔 tüp bebek son care dedik onda da negatifleri duyunca insan bazen umutsuz kaliyot
Haklisin hic etkileyecek bir neden bulamiyorlar mi.. ben de kendi kendime arastiriyorum uzman cikicam...az cok sonuca vardim :) valla sinirim bozuldu .

Back