Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
inek sütüne yaş dedikleri zaman mı geöçmeliyiz oğlum 10ayın içinde aptamil 3devam sütü içiyor yemek seçmiyor herşeyi yiyor sizce yaşını beklemelimiyim tecrubeli annelerinde yorumunu bekliyorum bu arada 5ay anne sütü aldı:sm_confused:
merhaba canım benim oğlum 5 aylık dr um hazır süt verebiliceğimi söyledi günde 120 ml sabah kahvaltısında içine birşeyler karıştırarak veriyorum ama her dr benim dr umla aynı fikirde değil
evet canım doktorumuz sabahları kahvaltı olarak hazır sütün içine az peynir, az yumurta sarısı, 1.5 çay kaşığı pekmez ve 2 cici bebe koyup vermemi söyledi
bizim doktorumuzda 1 yaşından önce vermemem gerektiğini söyledi ben vermiyorum ama cici bebe için bişi demedi ne sakıncası varmış bak tedirgin oldum şimdi
bizim doktorumuzda 1 yaşından önce vermemem gerektiğini söyledi ben vermiyorum ama cici bebe için bişi demedi ne sakıncası varmış bak tedirgin oldum şimdi