Bebek Beslenmesi inek sütüne geçiş

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

selcanefe

herşey güzel olsun
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2007
493
32
318
Sivas
inek sütüne yaş dedikleri zaman mı geöçmeliyiz oğlum 10ayın içinde aptamil 3devam sütü içiyor yemek seçmiyor herşeyi yiyor sizce yaşını beklemelimiyim tecrubeli annelerinde yorumunu bekliyorum bu arada 5ay anne sütü aldı:sm_confused:

merhaba canım benim oğlum 5 aylık dr um hazır süt verebiliceğimi söyledi günde 120 ml sabah kahvaltısında içine birşeyler karıştırarak veriyorum ama her dr benim dr umla aynı fikirde değil

inek sütüne erken başlanılması kansızlığa neden oluyo bu yüzden bizim dr 1 yaşından sonra ver dedi

evet canım doktorumuz sabahları kahvaltı olarak hazır sütün içine az peynir, az yumurta sarısı, 1.5 çay kaşığı pekmez ve 2 cici bebe koyup vermemi söyledi

bizim doktorumuzda 1 yaşından önce vermemem gerektiğini söyledi ben vermiyorum ama cici bebe için bişi demedi ne sakıncası varmış bak tedirgin oldum şimdi

bizim doktorumuzda 1 yaşından önce vermemem gerektiğini söyledi ben vermiyorum ama cici bebe için bişi demedi ne sakıncası varmış bak tedirgin oldum şimdi

Kansorojen olduğu için doktorumuz bebek bisküvisi ve bebek ekmeğini önermiyor. Ben bebek bisküvisini evde yapıyorum.

1 yasindan önce ki bebeklere inek sütü verilmez.En azindan burda doktorlarin söyledigi kitaplarin yazdigi bu..Hem alerji yapabilecegi icin,hemde icindeki calcium,fett,yag ve eiweis oraninin bebege uygun olmadigi icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…