Biz de 1 haftadır koltuk takımı ve tv ünitesi bakıyoruz Eskişehir'de.
Cardin, İstikbal, Mondi, Bellona, Tepe Home hepsini gezdik. Hep benzer modeller var. Hiç birini beğenmedim. Bir sürü de adı duyulmamış imalatçı gezdim.
Doğan Şahin Mobilya diye bir yer var, sadece orada farklı modellere rastladım, yine de içime sinmedi. Bir takım görüp, "işte bu benim aradığım koltuk

" diyemedim.
Şimdi aklımızda İnegöl var. Bir arkadaşımız oradan koltuk takımı, köşe takımı ve tv ünitesi aldı. Yavuzlar Mobilya'dan almış. Kendi İnegöl'de bulunmuş bir süre, o yüzden bildiği bir yerden almış. Gitmeye değer diyor.
Ben de forumları okuyup bilgi alıyorum. 13 tane marka yazdım şimdiye kadar. İstediğim modeli daha ucuza bulmayı umuyorum. Modern tarzdan hoşlanıyorum. Klasik tarz, country tarzı pek uygun değil benim için. Sabah erkenden gidip gezmek gerekiyormuş, kimileri 7 saat gezmiş. Gidip de beğenmeyenleri de çok okudum forumda. Satıcıların yaklaşımından hoşlanmamışlar, satış sonrası müşteri memnuniyeti diye bir kavram yokmuş bazı firmalarda. Sorunlu ürünle ilgilenmemişler vs.
Ayrıca ön taraftaki cafcaflı mağazaların pahalı olduğu, arka sokaktaki asıl imalatçıların ucuz olduğu yazılmış. Ertuğrul gazi caddesi mi ne varmış, orası ucuzmuş. Ora nere bilmiyorum tabi.
Gidersek ilk ağızdan anlatırım burda. Allah herkese hayırlı alışverişler nasip etsin.

:112:
Not aldığım markalar : Arı, Difanni, Vanessa, N design, Avecci, MSN, Rendi, Üçel, Saloni, Mobsa, Classi, Yavuzlar, mobilyaminegolden.com Arı ve Mobsa ile ilgili şikayetler de var, beğenenler de var.