Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar indüksiyon ocak kullanan varsa temizliğini nasıl yapıyorsunuz. Ocağın üstünde lekeler gitmiyor bir türlü , nasıl temizlemem gerekiyor? yazarsanız çok mutlu olurum
Çizmiyor direkt alırken bu seti hediye ettiler mağazada. Bir sürü video var nasıl yapıldığına değil. Ben yemek vs döküldüğü zaman direkt siliyorum kalırsa soğuyunca bununla kazıyorum
Çizmiyor direkt alırken bu seti hediye ettiler mağazada. Bir sürü video var nasıl yapıldığına değil. Ben yemek vs döküldüğü zaman direkt siliyorum kalırsa soğuyunca bununla kazıyorum
Serisini hatırlamıyorum. Muhtemelen başka yolu yoktur. Bana alırken hediye ettiler geçen süt taştı direkt kazıdım sonra da ısıtıp cifledim ikinci turda da temizleyici kullandım. Çorba taştı yine kazıdım. Limon karbonat vs deneyin belki çıkar.