Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerde yasadıgını bılmıyorum ama ankarada sıhhıye köprüsünün altındaki kozmetıkcıler cok ucuzzz maybellıne rımel 12.5 tl orada hersey dıger kozmetıkcılere gore daha ucuz olur hep ankaraya ılk gıttıgımde stok yapıcam bende....Watsons'da Maybelline ürünlerinde ikincisi %50 indirimli. Rimel fiyatları da 18.50
Daha ucuza maybelline rimel alabileceğimiz bir yer var mı? Yazın 13 liraya satılan rimel 18,5 olmuş ya
nerde yasadıgını bılmıyorum ama ankarada sıhhıye köprüsünün altındaki kozmetıkcıler cok ucuzzz maybellıne rımel 12.5 tl orada hersey dıger kozmetıkcılere gore daha ucuz olur hep ankaraya ılk gıttıgımde stok yapıcam bende....
yok canım sahte değil benankaraya gıttıkce hep ordan alırım zaten hep cok kalabalık olur sürümden kazanıyorlaraaa evet biliyorum orayı. Ama hiç uğramamıştım. Diğer kozmetikçilere göre ucuz diyince, umarım sahte falan değildir. Teşekkür ediyorum.
tekin acarda clinique rimel, göz çevresi serumu ve göz kalemi 50 tl.ayrıca golden roseda da baya indirim var bu ara.
Clinique set şeklinde mi?
bende merak ettim
eğer öyleyse çok uygun
pino cosmetics de 4gündür loreal, max factor, maybelline, flormar, cecile ürünleri yüzde 50 de! baya bşi aldım
keşke daha önce haber verseydın sımdı aradım dün ındırım bıtmıs ankarada yasamıyorum ama arkadasıma aldıracaktım cok üzüldümmm....