• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İndirim kovalamaca 🏃‍♀️

Yok cnm 0 3 ve yenidogan da aldım karışık aslında ama cidden 0 3 ayliklar sanki az giyilecek gibi görünüyor, küçüldü birçoğu yıkayınca
Hadiii yaaa iştee onu diyorumm bende ne alacağımı şasırdımm hele sen ne zaman doğuruyonn 9 şubatta doğuran biri varmı acep ya 😄😄

Hadiii yaaa iştee onu diyorumm bende ne alacağımı şasırdımm hele sen ne zaman doğuruyonn 9 şubatta doğuran biri varmı acep ya 😄😄
2 şubatta cnm kısmetse, valla az az al bence ihtiyaç olunca bebeğin durumuna göre alirsin, bebeğe bağlı biraz da aslında, kimi bebek zayıf doğuyor kimisi tombul oluyor biraz yada cok kilo alan var doğumdan sonra az alan var

2 şubatta cnm kısmetse, valla az az al bence ihtiyaç olunca bebeğin durumuna göre alirsin, bebeğe bağlı biraz da aslında, kimi bebek zayıf doğuyor kimisi tombul oluyor biraz yada cok kilo alan var doğumdan sonra az alan var
Ayyyy işte ona sey ettimm nediyimm alacam birşekildee çok almıcamm alabildiğim kadarr 🥰🥰
Sağlıcakla gelsinn minik kucağına 😍

Ayyyy işte ona sey ettimm nediyimm alacam birşekildee çok almıcamm alabildiğim kadarr 🥰🥰
Sağlıcakla gelsinn minik kucağına 😍
Öyle yap cnm en güzeli duruma göre alirsin, amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım😍

• Muhteşem
Reactions: Jou
Alma sakın 0 3 artık yıkayınca valla cok çekti, Allah'tan cok almadım ben kıyafet e bebekten, genelde trendyoldan aldım, bide sizin yaza gelicek doğum, citcitli giyer genelde cok kıyafet de alma, benim yeğenlerim öyleydi valla yazın evde hep citcitli badi giyerler di sadece
Aynen zıbın tarzı daha çok alcam ama e bebekten almam ya da büyük alırım 🤭 Sadece başlarda bi giymek için uzun kollu alıyım diyorum

Aynen zıbın tarzı daha çok alcam ama e bebekten almam ya da büyük alırım 🤭 Sadece başlarda bi giymek için uzun kollu alıyım diyorum
Onu da cok alma cnm yaz bebeği olucak seninki, ben bile 2 3 tane aldim valla, uzun kollu zibin giydirmek zor dediler kisa kollu aldım daha çok, artık üşürse üst üste giydiririm 😍

5 tane kruvaze aldım yeter o dedi annem de🤭
Bencede cnm duruma göre alınır, ama insan güzel şeyler görünce de duramıyor bazen ya,annem kızdı bana hep, küçülecek giydiremicen bi sürü şey almışın diye ama insan hevesleniyor ya

Bencede cnm duruma göre alınır, ama insan güzel şeyler görünce de duramıyor bazen ya,annem kızdı bana hep, küçülecek giydiremicen bi sürü şey almışın diye ama insan hevesleniyor ya
Aynen hevesleniyoruz sonuçta ilk çocuğumuz tecrübemiz yok hevesimiz çok 😂

Kızlar 20-23 Ocakta Ebebek de her 250 lira alışverişe 50 lira indirim varmış haberiniz olsun

Eklentiler

• 043BA383-3F81-4C5A-A4C5-C149FF82A71D.png
    043BA383-3F81-4C5A-A4C5-C149FF82A71D.png
    223,8 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar uyguna yine bi hastane çıkışı buldum zararı olmaz erkek anaları bakın derim😀
Trendyola falan da bak cnm uygun fiyatlı hastane çıkışları var zaten çok az kullanılıyor bence cok para vermeye gerek yok

Back