İndirim kovalamaca 🏃‍♀️

Almadım kuzu aynen yeni doğan da alıcam daha büyük aylarda dediğin gibi alayım o zaman e bebek mağazasına gidicem artık netten emin olamadım
E bebeğin atletlerini ben beğenmiyorum aldıklarımın hep yakaları esnedi 3 yıkamada.Lcw ve Babymall in atletleri daha kaliteli geldi bana.

Ahahahah Çocuk içinde bi ara yazarım aklımda olanları. Böyle iyi oluyor bak MC06 nı hemen tecrübelerinden yararlandık
Çok iyi olur ya bende liste yapıcam eksik bişey olsun istemiyorum çok
Civilden Baby merc travel
Civil burda yok ya
e bebeğin bide kalıpları küçükmüş aklında olsun
Evet genelde memnuniyet yok e bebek iç çamaşırlarında ama lcw nin baya kaliteli ya beğendim

Eklentiler

• CAF78BBD-B0F5-461D-A092-55A292037C50.png
    338,1 KB · Görüntüleme: 44
  • 81616C8F-3FBD-46D9-820A-9B7393E1B0AD.png
    251,9 KB · Görüntüleme: 37
e bebeğin bide kalıpları küçükmüş aklında olsun
Bak söylemeyi unuttum bende hele o zibin lar yenidogan lari görseniz oyuncak bebek kıyafeti gibi kaldı yıkayıncaben Allah'tan cok almadım 3 tane falan var genelde 3 6 ay aldım, büyük olsun giyerler nolcak

Çok iyi olur ya bende liste yapıcam eksik bişey olsun istemiyorum çok

Civil burda yok ya

Evet genelde memnuniyet yok e bebek iç çamaşırlarında ama lcw nin baya kaliteli ya beğendim
Aynen liste olunca ne alıyoruz görürüz en azından. Benim şimdi aldıklarımızı yazdığımız bi listem var.

Buraya da yeni açılıyor bizim

Bende aldım 6 tane falan zıbın da büyük almıştım 3 ünü ne zamana kadar giyerse artık ama genel olarak kalıpları küçükmüş e bebek in

Bak söylemeyi unuttum bende hele o zibin lar yenidogan lari görseniz oyuncak bebek kıyafeti gibi kaldı yıkayıncaben Allah'tan cok almadım 3 tane falan var genelde 3 6 ay aldım, büyük olsun giyerler nolcak
Ay bende 3 tane 0-3 3 tane 3-6 almıştım gerçekten küçük yıkayınca nolur artık

Reactions: Jou
Kaç almamız gerekir ya kuzu sen nerden aldın lcw den mi
Ben e bebekten aldım beyaz sıfır kollu zıbın 3 tane 0-3 ay 3 tane de 3-6 ay. Ordan alacaksan en küçük 3-6 dan almaya başla hem kalıp küçükmüş hem de yıkanınca çekiyormuş. Lcw dan bir kaç tane renkli aldım sadece giydirmeye büyük onlar.

Bide atmıştım ya uzun kollu zıbın onları aldım

Pekii hastane çıkısi aldınmı kuzu
3-6 alıyimm bende madem öylee

Pekii hastane çıkısi aldınmı kuzu
3-6 alıyimm bende madem öylee
Hastane çıkışı almadım kuzu. Bimden bi 5 li gördüm onu almıştım o var. Ben ayrı ayrı alıyım diye düşünüyorum. Çünkü hastane çıkışının çoğunun içinde battaniye şapka var. Benim battaniyem çok var yeğenimden kalma hem de benim aldığım. Şapka zaten kullanılmaz yazın çok fazla diye düşündüm. Yani çoğu parçası fazladan olacak.

Evett kafalarımızz böyle karıştı heptenn

Ay bende 3 tane 0-3 3 tane 3-6 almıştım gerçekten küçük yıkayınca nolur artık
Alma sakın 0 3 artık yıkayınca valla cok çekti, Allah'tan cok almadım ben kıyafet e bebekten, genelde trendyoldan aldım, bide sizin yaza gelicek doğum, citcitli giyer genelde cok kıyafet de alma, benim yeğenlerim öyleydi valla yazın evde hep citcitli badi giyerler di sadece

Evett kafalarımızz böyle karıştı heptenn
5 li hastane cikisi daha mantıklı hatta ben 3lu de aldım daha cok , 10 lu bi tane aldim sadece oda hani foto çekeriz diye

Üçlü dediğimiz şeyler 3 parça gibi demii kuzu ya ben kafalarr haböyle birmilyon oldu
Aynen cnm, üst al şapka oluyor, normal ya bende hiç bişey bilmezdim, ilk günler hep citcitli badi aldım, eşim yeter artık kıyafet al çocuk kıyafet siz kalicak deyince aldım

Hahahahaha dimii hep 3-6lımı aldın kıyafetleri
Yok cnm 0 3 ve yenidogan da aldım karışık aslında ama cidden 0 3 ayliklar sanki az giyilecek gibi görünüyor, küçüldü birçoğu yıkayınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…