İndirim kovalamaca 🏃‍♀️

Hadi yaa kapış kapış gitti demekki yine gelir belki ben takip ediyorum sana ha er veririm canım

Hahahahah bi gün son kez diyip doğurucaksın inşallah
Demi cnm sağlıkla kavuşalım inşallah

Kızlar ebebekte bazı ürünlerde ikincisi %50 indirimde bengibi sepetiniz doldurmayın sadece iki ürün için geçerli bende pijama takımı aldım iki tane mont rengiyle birlikte aldım iç gösteriyor demişler ama kısa kollu olduğu için yürüyüş yaparken sabahlık alacam bilginiz olsun güzel bı sabahlık denk gelirse haberim olsun olurmu etiketleyin beni

Hadi yaa kapış kapış gitti demekki yine gelir belki ben takip ediyorum sana ha er veririm canım

Hahahahah bi gün son kez diyip doğurucaksın inşallah
Aynen canım baktım hangisini favorilesem satıldı oluyordu sabah bende dayanamadım bunu aldım

Kızlar 5 li zıbın baya iyi fiyat renk seçenekleride var ama beyaz yok

Eklentiler

• 43861FCB-0F16-44CB-9579-F9D4EE9BD12B.png
    252,9 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar 5 li zıbın baya iyi fiyat renk seçenekleride var ama beyaz yok
Canım bunu alma malı hiç iyi değil incecik ben indirimdeyken hellobaby kini almıştım 5 li süper mali ebebekte ama buda öyle sanıp bir yaş olanını aldım çok kalitesiz duruyor trendyolda ebebek magzasini kapatmış hepsi buradada seçili ürünler var çeşit çok yok keşke önceden keşfedip herşeyimi alsaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…