Heyecanlı stresliAyy çok az kaldı senin kuzu heycanlı bekleyiş
Canisi senin aldın takım kalmamışYazıyo kuzu direkt ss aldım 1-3 ay al ama olurmu
Hadi yaa kapış kapış gitti demekki yine gelir belki ben takip ediyorum sana ha er veririm canımCanisi senin aldın takım kalmamışama satıcı 16₺ indirim uygulamış tüm urunlere
Hahahahah bi gün son kez diyip doğurucaksın inşallahHeyecanlı streslikac kez ay doğuruyorum sanırım diyorum bi bilsen
Demi cnm sağlıkla kavuşalım inşallahHadi yaa kapış kapış gitti demekki yine gelir belki ben takip ediyorum sana ha er veririm canım
Hahahahah bi gün son kez diyip doğurucaksın inşallah
Aynen canım baktım hangisini favorilesem satıldı oluyordu sabah bende dayanamadım bunu aldımHadi yaa kapış kapış gitti demekki yine gelir belki ben takip ediyorum sana ha er veririm canım
Hahahahah bi gün son kez diyip doğurucaksın inşallah
Ay ben bunuda çok beğendim kuzu iyi etmişsin çok şeker yaAynen canım baktım hangisini favorilesem satıldı oluyordu sabah bende dayanamadım bunu aldım Eki Görüntüle 2988446
Ben almaktan vazgeçtim artık
Bende bakayimBen almaktan vazgeçtim artıkvalla cnm e bebekte biraz tekstil ürünlerinde indirim var su sıra ona bak istersen
Aa bakayım kuzu ya pek bişey almadımBen almaktan vazgeçtim artıkvalla cnm e bebekte biraz tekstil ürünlerinde indirim var su sıra ona bak istersen
E bebekde var sanırım bunların kampanyasi cnmKızlar 5 li zıbın baya iyi fiyat renk seçenekleride var ama beyaz yok
E bakın artık başlayın yavaştanBende bakayim
Aynen kuzu mağazaya gidicem heraldeE bebekde var sanırım bunların kampanyasi cnm
Yenidoğan için alacaksan zarf yaka ya da yandan çıtçıtlı al canım giydirirken rahat edersinKızlar 5 li zıbın baya iyi fiyat renk seçenekleride var ama beyaz yok
Canım bunu alma malı hiç iyi değil incecik ben indirimdeyken hellobaby kini almıştım 5 li süper mali ebebekte ama buda öyle sanıp bir yaş olanını aldım çok kalitesiz duruyor trendyolda ebebek magzasini kapatmış hepsi buradada seçili ürünler var çeşit çok yok keşke önceden keşfedip herşeyimi alsaydimKızlar 5 li zıbın baya iyi fiyat renk seçenekleride var ama beyaz yok
Almadım kuzu aynen yeni doğan da alıcam daha büyük aylarda dediğin gibi alayım o zaman e bebek mağazasına gidicem artık netten emin olamadımYenidoğan için alacaksan zarf yaka ya da yandan çıtçıtlı al canım giydirirken rahat edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?