- 2 Ağustos 2013
- 35.490
- 108.824
- 798
Online da sanırım. Ama dikkat et sepete ben bir sürü çift çift ekledim çoğunda yapmadı sanırım 1 ürüne indirim yapıyor aynı anda anlamadımOnline damı mağazadamı kuzu
İyi dedin kuzu bakıyodum şimdiOnline da sanırım. Ama dikkat et sepete ben bir sürü çift çift ekledim çoğunda yapmadı sanırım 1 ürüne indirim yapıyor aynı anda anlamadım
Ay daha bezlere başlamadım ama alsammı acabaKızlar bebek bezi alacak olan varsa e bebekten indirim kodu geldi bana hiç dikkat etmiyordum bu zamana kadar. 30 TL indirimle aldım. Elimde kodlar da var isteyen olursa hapyy mom uygulamasında da paylaşmışlar ekran görüntüsü aldım bende
Kontrol ederek git sepeti ben öyle yaptımİyi dedin kuzu bakıyodum şimdi
Valla ben sleepy seviyorum ondan aldım 1 ve 2 den 210 ar adet almıştım Kasım indirimleri zamanı. Şimdi e bebekten de indirim koduyla 3 numara aldım 34 adet. Böyle böyle almayı düşünüyorum.Ay daha bezlere başlamadım ama alsammı acaba
Bende sleepy alıcam çevremde herkes onu kullanıyo bi paket yeni doğan alıcam bitek kalanını 3 numara stoklamayı düşünüyorumValla ben sleepy seviyorum ondan aldım 1 ve 2 den 210 ar adet almıştım Kasım indirimleri zamanı. Şimdi e bebekten de indirim koduyla 3 numara aldım 34 adet. Böyle böyle almayı düşünüyorum.
Çoğu cesaret edemiyor pişik falan yapıyor diye de ben ayrı bi seviyorum sleepy i sorun yaşayacağımı düşünmüyorum
Aynen 1 ve 2 den 1 paket yetiyormuş başlarda çok değişiyormuş. Bende şimdi 3 e başladım bakalımBende sleepy alıcam çevremde herkes onu kullanıyo bi paket yeni doğan alıcam bitek kalanını 3 numara stoklamayı düşünüyorum
Ama sleepy nin bio natural den pek kimse memnun değil sızdırıyormuş oBende sleepy alıcam çevremde herkes onu kullanıyo bi paket yeni doğan alıcam bitek kalanını 3 numara stoklamayı düşünüyorum
Aa onu bilmiyorum bak hangisi daha iyiAma sleepy nin bio natural den pek kimse memnun değil sızdırıyormuş o
Burda takip ettiğim topikte geneli bio natural beğenmemişler. Benim takip ettiğim bir gıda mühendisi var kendi çocuğunda kullandığı için paylaşmıştı bio natural i beğenmedim sızdırıyor sleepy natural daha iyi demişti. Bende bio alacakken tam onun hikayesini gördüm vazgeçtimAa onu bilmiyorum bak hangisi daha iyi
İyi ki dedin kuzu ben bilmiyodum bakBurda takip ettiğim topikte geneli bio natural beğenmemişler. Benim takip ettiğim bir gıda mühendisi var kendi çocuğunda kullandığı için paylaşmıştı bio natural i beğenmedim sızdırıyor sleepy natural daha iyi demişti. Bende bio alacakken tam onun hikayesini gördüm vazgeçtim
Gördüm canım çok teşekkür ederim sayfa ismini yazcaaktim tam kaybettim güvenirlik açısından bı kaç yerde çıktı karşıma resmiHayalperestasya 25. Sayfa konuşmalarda var kuzu
Ay resmin altında yazıyormuş ismiKızlaar bakın derim dolap uygulamasın da
Yazıyo kuzu direkt ss aldım 1-3 ay al ama olurmuAy resmin altında yazıyormuş ismi
Aynen e bebekte de aynı sorunu yaşadım 3 ay aldım bildin hastane çıkışı gibi çıktıYazıyo kuzu direkt ss aldım 1-3 ay al ama olurmu
Online da gördüm cnm ben, şöyle Bi baktım tut kendini Burcu hele bi doğsun duruma göre alirsin dedimOnline damı mağazadamı kuzu
Küçük almaktansa büyük almak daha mantıklı yaAynen e bebekte de aynı sorunu yaşadım 3 ay aldım bildin hastane çıkışı gibi çıktıAllah'tan tek onu almistim sonrakileri hep büyük seçerek aldım tam istedim aya denk geliyordu
Ayy çok az kaldı senin kuzu heycanlı bekleyişOnline da gördüm cnm ben, şöyle Bi baktım tut kendini Burcu hele bi doğsun duruma göre alirsin dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?