İndirim kovalamaca 🏃‍♀️

Hepsiburada'da baby turco'da 2. ürün 1 TL kampanyası var. Biraz daha pahalı piyasaya göre ama 2 ürün alınca daha indirimli oluyor

Kızlar hepsiburada e bebek ürünlerinde 150 lira üzeri alışverişe 30 TL indirim varmış.

Bir de e bebek de katlanabilir küvet 199 liraya düşmüş
Cuma bimede geliyormuş 149₺ ye kalitesi aynı değildir heralde bende düşünüyorum almayı baklm olmadı ebebekten alırım Trendyol ebebek magzasini kapatmış ben hep ordan alıyordum çok iyiydi kendi sitesini bile hiç kullanmadım şimdi bı yoksunluk geldi oyuncağını kaybetmiş çocuk gibiyim hepsiburadayi pek sevemedim ama artık ordan bakayım bende

Hepsiburada'da baby turco'da 2. ürün 1 TL kampanyası var. Biraz daha pahalı piyasaya göre ama 2 ürün alınca daha indirimli oluyor
Bende sleepy aldım ikincisi 1₺ ye bide ıslak mendil kolisiyle aldım çok iyi oldu baya indirime geldi

Aa trendyolda yok mu artık

Aynen bime de geliyor ben kararsızım alıp almamakta çok pahalı geliyor bana ya

Normal küvet çok yer kaplıyor e bebekte başka bı tane daha var katlanan onuda düşündüm ama 500₺ olmuş bunu çok kişi yorumlamış kimisi katlama yeri delik oluyor demiş şu sizdiriyormus bimden bakıp öyle alayım dedim e bebeğin internet özelmis magzasina gidip bakasim var oda çıkmıyorum pek dışarı nasıl yapcam bilemedim

Yok canım ben bütün kiyafetleri ordan tamamladım çok iyi fiyatları bide gel al noktasına istetiyorum kardeşim gibip alırdı 10₺ de kupon verirdi kargoyu bedavaya getirtirdim şimdi yok keşke daha önce kesfetseymisim

Evet bu ucuz olanlar bi anda katlanabiliyormuş kendi kendine falan.

Bende önceden bakıyordum dikkatimi çekmedi hiç kalktığı

Kızlar korse olarak önerdiğiniz bişey varmı ben şunu baya beğendim ama yine araştırıcam süre

Eklentiler

• 223827DC-C1CF-4FAA-BD9E-B5795D8761B7.png
    296,3 KB · Görüntüleme: 45
  • A1EFBEDB-E8C4-44C7-B466-BAF09E649953.png
    301,9 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar benim çok hoşuma gitti klasikleşmiş lohusa takımı yerine böyle bişey düşündüm sizede fikir olsun

aaa çok mantıklı bunu Meriç Keskin giyiyodu ve gayet de güzeldi hiç aklıma gelmemişti lohusalıkta kullanmak inanılmaz mantıklıııı

şimdi sepete ekledim, sen şimdiki bedenini mi aldın biraz büyük mü aldın

sen tam bedenini mi alıyosun yoksa biraz büyük mü alıyosun, sepete ekledim şimdi ama ne kadar kilo alırım kestiremiyorum
nasıl alsam yaa
Onda bende kararsız kaldım ya biraz beklemeyi düşündüm ama tam bedeni almam xl falan almayı düşünüyorum sıkmasın diye

ben de 2 beden falan atıcam galiba
Yorumları oku canım bazıları dar kalıp bide kaç kilo alacağını dusun tahmini ben şuan l/xl giyiyorum kalına göre değişiyor pijamami xxl almayı düşünüyorum tabi kalıbı dar değilse Dr 14 kiloyla bitirmeye çalışalım dedi insallh almam fazla bklm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…