Eneeee kızzzz bildirimin gelmedi bana yaaaEveet burası link paylaşma alanımız olsun isteyen herkes katılabilir linklerinizi bekliyoruz
sweetgirlcandy rollercoaster @kdv @Balkiz94 @ayaza @Gugubi @basiliferd @newnew @baldan_madam My-little-bird
Jou
@-Murphy
@Mizgincelik
Canım beyaz bembeyaz amabedeni kalmamış belki mağazada vardır https://ty.gl/8v4gplrx5s
Yine görürsem atarım
Sırf para için bile yapıyor olabilirlerAnnem kovid çıktığı sene fıtık ameliyatı oldu ondan test istemediler yazık tüm hastaneler ameliyatı kapatmisti acil dışında almıyordu kaç ay sıra beklemistik üstünden iki sene geçmiş şimdide bunu çıkardılar bide ucretsizde değil özel olunca 250₺ ordan kirpicaklar
Canım pcr zorunlu galiba hastaneye yatışlarda. Kv ameliyat olcak test istediler.Esim Bebek arabası bakarken demişler puset zorunlu hastaneden çıkarken diye şaşırdık bakalım daha neler çıkacak bide sezeryanliyim doğuma girmeden covid testi istiyorlarmış hastaneleronuda yeni duydum inşallah öyle bişi çıkmaz bu sefer kontrole gittiğimde soracam
Puset zorunlu değildir bence yaa yoksa napacaklarBide hastaneylden pusetle çıkılıyor mus ilkkez duydum daha bu bahar gelinimiz doğum yaapti puset fln istemediler şaşırdım sizin bı bilginiz varmiydi bu konuda
Öyleymiş pusetsiz çıkış verilmiyormuş burda çok kişide gördüm hemen gidip alıp gelmişler falanPuset zorunlu değildir bence yaa yoksa napacaklarvermeyecekler mi bebeği
PCR’ı özel hastanede yaptırmaya gerek yok ki, devlet
Canım evet sezaryen olursa öyle yaparızhastaneleri isteyen yapıyo.
Koptum ahjshshshshsh çok komik geldiÖyleymiş pusetsiz çıkış verilmiyormuş burda çok kişide gördüm hemen gidip alıp gelmişler falan
Yani çok saçma yani ne alaka onsuz çıkış yokCanım evet sezaryen olursa öyle yaparıznormal olursa yapamayız sürpriz sürekli test vermeye de gitmem heralde
Koptum ahjshshshshsh çok komik geldibebeği taşıyamazsınız mı deme istiyorlar nedir puset alacağım da daha seçemedim seçerseniz atın biz de bakalım e bebeğe gittim de oto koltuğu gösterdi puset ayrı yok dedi anlamadım nasıl yok??
Bence orda yoktu çünkü oto koltuğu satıyoruz puset olarak böyle alıyorlar dediYani çok saçma yani ne alaka onsuz çıkış yokbenim bebek arabasında var zaten onu kullanırım.
Vardır ayrı ya orda mı yoktu ki acaba?
O ayrı o ayrı yani. Yok nette var puset olarak ayrı. Onlarda yokturBence orda yoktu çünkü oto koltuğu satıyoruz puset olarak böyle alıyorlar dedi
Hay şansıma tüküren benCanım pcr zorunlu galiba hastaneye yatışlarda. Kv ameliyat olcak test istediler.
Medicanaya doğum ücretlerini sorarken 250₺ de pcr testi onu da hesaba katmayı unutmayın dediler refakatçi varsa ondan da istiyorlarmış
Ben e bebekten bebek arabası puset takım aldık aklımızda yoktu puset çok begendimiz bı araba vardı onu alacaktık oda pusetsizdi artık bunu seçtik kanz D Go markası internet magzasinda tükenmiş ama. Geldi açtık bayildim kocaman hiç böyle beklemistik çok güzel almak isteyenlere tavsiye ederimCanım evet sezaryen olursa öyle yaparıznormal olursa yapamayız sürpriz sürekli test vermeye de gitmem heralde
Koptum ahjshshshshsh çok komik geldibebeği taşıyamazsınız mı deme istiyorlar nedir puset alacağım da daha seçemedim seçerseniz atın biz de bakalım e bebeğe gittim de oto koltuğu gösterdi puset ayrı yok dedi anlamadım nasıl yok??
Bende onu aldım travel istemezken bana güzel geldi incelerken hemen aldıkBen e bebekten bebek arabası puset takım aldık aklımızda yoktu puset çok begendimiz bı araba vardı onu alacaktık oda pusetsizdi artık bunu seçtik kanz D Go markası internet magzasinda tükenmiş ama. Geldi açtık bayildim kocaman hiç böyle beklemistik çok güzel almak isteyenlere tavsiye ederim
A ne güzel biz gri seçtik aynen travel düşünmüyorduk arabamızın bagajı küçük katlanıp çanta gibi olan bı araba vardı yer kaplamayan onu alacaktık artık buna karar verdik pazartesi geldi bayıldım iyiki almışım güle güle kullansın bebislerimiz insallhBende onu aldım travel istemezken bana güzel geldi incelerken hemen aldık
Bende aynı griyi seçtimA ne güzel biz gri seçtik aynen travel düşünmüyorduk arabamızın bagajı küçük katlanıp çanta gibi olan bı araba vardı yer kaplamayan onu alacaktık artık buna karar verdik pazartesi geldi bayıldım iyiki almışım güle güle kullansın bebislerimiz insallh
Konya’ya geçince bakarım ben de o zamanMy-little-bird canım bak bizim buradaki e bebekte var ana kucağı yazıyor sağdaki ikisinde
Eki Görüntüle 2980011
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?