İndirim kovalamaca 🏃‍♀️

Sırf para için bile yapıyor olabilirler

Canım pcr zorunlu galiba hastaneye yatışlarda. Kv ameliyat olcak test istediler.
Medicanaya doğum ücretlerini sorarken 250₺ de pcr testi onu da hesaba katmayı unutmayın dediler refakatçi varsa ondan da istiyorlarmış

PCR’ı özel hastanede yaptırmaya gerek yok ki, devlet hastaneleri isteyen yapıyo.

PCR’ı özel hastanede yaptırmaya gerek yok ki, devlet
hastaneleri isteyen yapıyo.
Canım evet sezaryen olursa öyle yaparız normal olursa yapamayız sürpriz sürekli test vermeye de gitmem heralde
Öyleymiş pusetsiz çıkış verilmiyormuş burda çok kişide gördüm hemen gidip alıp gelmişler falan
Koptum ahjshshshshsh çok komik geldi bebeği taşıyamazsınız mı deme istiyorlar nedir puset alacağım da daha seçemedim seçerseniz atın biz de bakalım e bebeğe gittim de oto koltuğu gösterdi puset ayrı yok dedi anlamadım nasıl yok??

Yani çok saçma yani ne alaka onsuz çıkış yok benim bebek arabasında var zaten onu kullanırım.

Vardır ayrı ya orda mı yoktu ki acaba?

Canım pcr zorunlu galiba hastaneye yatışlarda. Kv ameliyat olcak test istediler.
Medicanaya doğum ücretlerini sorarken 250₺ de pcr testi onu da hesaba katmayı unutmayın dediler refakatçi varsa ondan da istiyorlarmış
Hay şansıma tüküren ben

Ben e bebekten bebek arabası puset takım aldık aklımızda yoktu puset çok begendimiz bı araba vardı onu alacaktık oda pusetsizdi artık bunu seçtik kanz D Go markası internet magzasinda tükenmiş ama. Geldi açtık bayildim kocaman hiç böyle beklemistik çok güzel almak isteyenlere tavsiye ederim

Bende onu aldım travel istemezken bana güzel geldi incelerken hemen aldık

Bende onu aldım travel istemezken bana güzel geldi incelerken hemen aldık
A ne güzel biz gri seçtik aynen travel düşünmüyorduk arabamızın bagajı küçük katlanıp çanta gibi olan bı araba vardı yer kaplamayan onu alacaktık artık buna karar verdik pazartesi geldi bayıldım iyiki almışım güle güle kullansın bebislerimiz insallh

Bende aynı griyi seçtim amin amin o günleri görelim inşallah

Kızlar hepsiburada e bebek ürünlerinde 150 lira üzeri alışverişe 30 TL indirim varmış.

Bir de e bebek de katlanabilir küvet 199 liraya düşmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…