- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
Yorumları oku canım bazıları dar kalıp bide kaç kilo alacağını dusun tahmini ben şuan l/xl giyiyorum kalına göre değişiyor pijamami xxl almayı düşünüyorum tabi kalıbı dar değilse Dr 14 kiloyla bitirmeye çalışalım dedi insallh almam fazla bklm
Aynn kilo kontrolun düzenli değilse sonlara doğru almak daha mantıklı hem doğumdan sonra giyecegimiz için o anki halimizi bilemiyoruz sadece göbek olmiycak bide bu modele baktım şimdi bı beden büyük oneriyorlar bide onu çok acıkmış atletler yada çıtçıt gerekir kapatmak için bklm daha çok model çıkar ozamana kadarben ilk başlarda çok çıkarıyodum 4 kilo vermiştim
3. aydan sonra bir anda o 4 kiloyu şak diye aldım
bı biraz gözümü korkuttu, bu ay da 2 kilo aldım fezaya doğru gidiyorum
o yüzden hiç kestiremiyorum valla son aylara bırakmak mantıklı olacak
Kızlar hafta sonuna özel Penti’de kargo ücretsizmiş.
Tek bir don bile alabilirsiniz.
.
Hemen koşayımEdit: Sadece kendi sitesinden.
Trendyol’da denedim olmadı, siteye girerseniz yazıyor orda.
.
Buyrunuz efenim güzel annelerimiz faydalansın inşallahKonu çok iyiymişTakipteyim
Ay bunlardan istiyorum da sonradan nereye koyucağımı düşünüyorumKızlar ana kucağı düşünenler için. Babyjörn çok zamlanmışnuna vardı bi de önerilen.
Nuna şimdi attığım rengi indirime girmiş. Almayı düşünen vardırsa koşsun
Nuna Leaf Ev Tipi Ana Kucağı
Hiç düşünmedim düşünsem alamazdım mesela jajsjshsh yeni bebek yapar onu buna koyarız olmaz mı?Ay bunlardan istiyorum da sonradan nereye koyucağımı düşünüyorum
Sonunu düşünen kahraman olamaz helal beHiç düşünmedim düşünsem alamazdım mesela jajsjshsh yeni bebek yapar onu buna koyarız olmaz mı?
Eveet kuzu hepimize faydalı olucak inşallahYaaa harika topik olmuş sıkı takipteyim
Bu 2. El değil kızlar bu arada ihracat fazlası hm marka ürünlerKızlaar bakın derim dolap uygulamasın da
Online damı mağazadamı kuzuKızlar e bebekte bazi tekstil ürünlerinde 2.urun %50 indirimli bi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?