• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Indesit marka çamaşır makinası kullanan var mı? Hangi çamaşır mak. almalı ?

aslında herşeyi Türk malı kullanmak istiyorum ama olmuyor birkere alıyoruz iyisi olsun deniyor bende sıemens i tavsiye ederim alalı 10 sene olmuştur daha bir kez sorun çıkarmadı

vestel aldım kızlar 8 kg 1200 devir gayet memnunuz çok sessiz üstelik. önceki makine vesteldi annem marka bağlılığından vazgeçmedi yine vestel aldık şimdilik çok hoş kullanımı kolay :31:bu arada 770 tl aldık

vestel aldım kızlar 8 kg 1200 devir gayet memnunuz çok sessiz üstelik. önceki makine vesteldi annem marka bağlılığından vazgeçmedi yine vestel aldık şimdilik çok hoş kullanımı kolay :31:bu arada 770 tl aldık
eşim 3 yıl manısada vestel fabrıkasında teknıkerlık yaptı bana asla vestel almam evede koymam der her zaman cok vermıssın guselım yınede gule gule kullan umarım arıza yapmaz vestelde goruntu var ses yok ...malesef

bole uzun omurlu seyler alacaksak bı kere paraya kıymak lazım sanırım kı basımız agrımasın
sharp,sımens,bosh yada samsungtan sasmamak lazım

orta derecede profılo,aeg,ariston,ındesıt gezınıyo onlarda fena degıl

arcelık,beko,regal,vestel malesef bunlar uzun omurlu olmuyo

eşim 3 yıl manısada vestel fabrıkasında teknıkerlık yaptı bana asla vestel almam evede koymam der her zaman cok vermıssın guselım yınede gule gule kullan umarım arıza yapmaz vestelde goruntu var ses yok ...malesef

bole uzun omurlu seyler alacaksak bı kere paraya kıymak lazım sanırım kı basımız agrımasın
sharp,sımens,bosh yada samsungtan sasmamak lazım

orta derecede profılo,aeg,ariston,ındesıt gezınıyo onlarda fena degıl

arcelık,beko,regal,vestel malesef bunlar uzun omurlu olmuyo

aslında ben samsung elmas kazan beğenmiştim ki onuda alacaktım ama annem işte sanki vestelden başkası kötü marka gibi geliyor çünkü buzdolabı ve bulaşık makinesi siemens buzdolabı hiç iyi çıkmadı maalesef o yüzden ikna edemedim. önceki makinemiz su kaçırmasaydı eğer bi 5 sene daha giderdi teknoloji şans işi işte çok iyi markanın mp3 ünü aldım dandik çıktı loto gibi bir şey tutarsa artık :31:

şunu söyliyim, samsung ve lg den mümkünse uzak durun,çin ya da kore? malı almayın,uzak doğu üretim almayın cünkü ileride sorun yaşarsanız,servisin elinde de yoksa yedek parca, haftalarca parca beklersiniz uzak doğudan parca gelsin diye,zaten ikisi de servis olarak berbat durumdalar,kurulumda hepsi gelir ama ileride muhattap bulamazsınız,satıcılara cok inanmayın,indesit-vestel,hotpoint gibi markalara para verip de paranızı cöpe atmayın sakın,beyaz eşyada alınacak 3 marka var bence,

1. Elektrolux (isveç) - AEG (almanya) , çam. mak. italyada üretilir - www.aeg.com.tr/‎ Electrolux | Ana sayfa
2. Hoover (italya) çam. mak. italyada üretilir - Hoover-Generation Future: aspirapolvere ed elettrodomestici
3. Bosch (almanya) - Siemens (almanya) çam. mak. almanya-ispanya ve türkiyede üretilir. - Bosch Türkiye | Bosch Türkiye

bunlardan şaşmayın , bu firmalar sadece beyaz eşya üzerine,tank gibi cihaz üretiyorlar bu firmalar,servis olanakları da cok başarılı,cok araştırdım arkadaşlar,bu firmalar beyaz eşyada en iyi ve alınabilecek en kaliteli markalar.

Öncelikle dayanıklılığından dolayı alman yada isveç malı ürünleri almanı tavsiye ederim Bosch,Siemens,Profilo(3 ü zaten aynı fabrikada üretiliyor ve Profilo gerçekten uygundur fiyat olarak kalitesi de iyidir.) Elektrolux gibi.İndesit hotpoint le aynı fabrikada üretiliyor ve italyan malı bir ürün Avrupada beyaz eşya konusunda hakim denebilecek potansiyelde olduğunu biliyorum.Fakat Türkiye'deki pazar payını uygun fiyatlı ürünlerinden kurduklarından dolayı özellikleri Samsung Lg vs. göre daha dandik görünümü yaratıyor.Cillop gibi de 10 14 yıl arası kullanırsın.Fakat 100 tl daha ver Samsung da da aynı segmentte ürünler var özellikleri çok daha iyi derim ben.Daha da dayananıklı olsun istersen Samsung Kore de üretiliyor çünkü Profilo derim ben.

yorumlarda sıkarken biraz gürültü oluyor yazmışlar böyle bir durum var mı sizde de?

sakın olaki ındesit ya da hotpoint ariston alayım demeyin,paranızı çöpe atmayın arkadaşlar,makinaları cok kalitesiz,zamanında cok sıkıntı yaşadık hem ben hem cevremdeki insanlar,servisi deseniz ayrı dert

Back
X