Gebeliğe Hazırlık incirmi bal corekotumu yardim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ssstatlim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
23
8
1
39
arkadSlar tecrubesi olanlar paylasabilirmi.
acaba incir kürümu daha etkili bal tarcin corekotumu. pco var hamile kalamiyorum

Kesınlıkle ıncır 25.gunum bıtane yumurta buyumeye calıstı sonra kendılıgınden kayboldu dr bıtanedaha var ufak dedı ıncır yedım 10 gundur bugun ovulasyonda pik gordum yarın dr a gıdıcem muhtemelen buyudu ıncır cok etkılı cnm ama abartmadan ye gunde uc tane yedım ben hızlı buyusun dıye sen ıkı yada bır ye

insallah hayirli haberler alirsin sende. ben havucla birlikte uygulasam diyorum inciri. havuc catlatirmisya. adet olmayi bekliyorum baslamak icin

insallah hayirli haberler alirsin sende. ben havucla birlikte uygulasam diyorum inciri. havuc catlatirmisya. adet olmayi bekliyorum baslamak icin
Ins kuzum bakalım bırıkte umarım alırız bende azonce ıkıtan r havuc yedım ılk gebelıkte adacayı ıncır havuc yedım hergun hamıle kalmıstım kaybettım onu erken dogumla

Ins kuzum bakalım bırıkte umarım alırız bende azonce ıkıtan r havuc yedım ılk gebelıkte adacayı ıncır havuc yedım hergun hamıle kalmıstım kaybettım onu erken dogumla
ah canim cok kotu bi durum gercekten, tarlusal aldim adet sokturucu. eger adet olmazsam onu kullanip adet gorup baslicam insallah

Havuc Yumurtlamadan sonra mı yediniz önce mi yoksa yumurtlamaya kadar mı

ah canim cok kotu bi durum gercekten, tarlusal aldim adet sokturucu. eger adet olmazsam onu kullanip adet gorup baslicam insallah
Incırı de kupkup dogra cnm zeytınyagında beklet ben normal de yedım oylede yedım gunes gormesın pek dolapta tut en guzelı adet olduktan bıkacgun ıcınde bırtanr ye sonra ıkı ye cok kacırma

Havuc Yumurtlamadan sonra mı yediniz önce mi yoksa yumurtlamaya kadar mı
Ben hamıle kaldıgımda ıncır havuc adacayı uclusunu adetten ıtıbaren yapmıstım cnm ıncırı cok abartma 7.8.gunden sonra ıkıtane yıyebılırsın ılk zamanlar tek ye bıanda sıkıntı olmasın havucun zararı yok hep yıyebılırsın

Ben İnciri zeytınyagında bekletıp yiyorum 2 tane.. 1 e mi düşürsem ki.. Havuca da baslıyorum bugun den itibaren yumurtlamaya 1 hafta var yaklasık

Ben İnciri zeytınyagında bekletıp yiyorum 2 tane.. 1 e mi düşürsem ki.. Havuca da baslıyorum bugun den itibaren yumurtlamaya 1 hafta var yaklasık
Kendıne gore cnm bır yada ıkı ye az kaldıysa dr takıp edıyormu senı

Kendıne gore cnm bır yada ıkı ye az kaldıysa dr takıp edıyormu senı
Yok canım kendım ovulasyon ile takıp edıyorum geçen ay da yedim incir toplam 11 gün adet bitimi yemeye baslamıstım iki bucuk gün pik olarak kaldı sonra çatladı.. Onu da progesteron testi istemişti doktor ona göre çatlamış dedi

Bnımde bazen ovulasyon pık oluyor ama catlamıyor oyuzden dr a gıdıyorum bugun pık gordum yarın gıdıcem bakalım ne olcak sıfa olsun hepımıze ıns

Bal çörekotu tarcının dozunu ayarlayamadığınızda kiste çeviriyor PCO var diyorsanız iyi bişey yapayım derken tamamen zarar edebilirsiniz Allah korusun

Bal çörekotu tarcının dozunu ayarlayamadığınızda kiste çeviriyor PCO var diyorsanız iyi bişey yapayım derken tamamen zarar edebilirsiniz Allah korusun
evet oyleymis okudum baya bende, insallah birsey olmaz. incir havuc yapmaya karar verdim. sizdemi kürlerle hamile kaldiniz

İncir de prolaktin hormonunu yükseltiyormus, hormonlara baktirmadan yemeyin derim, zaten yüksekse ya da sınırdaysa yemeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…