- 14 Aralık 2016
- 1.519
- 3.442
- 31
- Konu Sahibi WunderLost
Böyle bir incirli kek hayal etmemiştim ama mükemmel olmuş
Bayıldım, ellerine emeğine sağlık
Şahane
Şahane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İmmmmm ellerine sağlık başarılarMerhaba hanımlar tam bir kış kekiyle karşınızdayım
Malzemeler
Eki Görüntüle 3338971
Keki için
3 yumurta
1 su bardağı toz şeker
1 çay bardağı süt
1.5 su bardağı un
1er paket kabartma tozu ve vanilya
Harcı için
Bir su bardağı doğranmış kuru incir(göz kararı koydum aslında ben)
1 çay bardağı kırılmış ceviz
1 çay bardağı toz şeker
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı su
Hemen yapılışına geçiyorummmm
Öncelikle harcı hazırlayıp tepsiye yayıyoruz soğumaya bırakıyoruz.
Bunun için incirleri küp küp doğrayıp ceviz hariç kalan malzemeleri ekleyip pişiriyoruz
Altını kapattıktan sonra cevizi ekliyor ve harcı fırın kağıdı serili tepsiye döküp yayıyoruz.
Eki Görüntüle 3338974
Ardından keke başlıyoruz yumurta ve şekeri güzelce çırpıp kalan malzemeleri ekliyoruz karıştırıp harcımızın üzerine döküyoruz ve 175 derece önceden ısıtılmış fırında pişiriyoruz.
Eki Görüntüle 3338976
Piştikten sonra ilk sıcağı çıkınca soğumasını beklemeden rulo şekilde sarıyoruz.
Eki Görüntüle 3338977
Sonra daaaaaa sunummm yapıyoruzzzz
Eki Görüntüle 3338978 Eki Görüntüle 3338979 Eki Görüntüle 3338980 Eki Görüntüle 3338981 Eki Görüntüle 3338982 Eki Görüntüle 3338983 Eki Görüntüle 3338984 Eki Görüntüle 3338985 Eki Görüntüle 3338986 Eki Görüntüle 3338987 Eki Görüntüle 3338988
İhtişamlı harika bir kek yapmışsın ellerine sağlık canım Yarışmada başarılar diliyorum.Merhaba hanımlar tam bir kış kekiyle karşınızdayım
Malzemeler
Eki Görüntüle 3338971
Keki için
3 yumurta
1 su bardağı toz şeker
1 çay bardağı süt
1.5 su bardağı un
1er paket kabartma tozu ve vanilya
Harcı için
Bir su bardağı doğranmış kuru incir(göz kararı koydum aslında ben)
1 çay bardağı kırılmış ceviz
1 çay bardağı toz şeker
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı su
Hemen yapılışına geçiyorummmm
Öncelikle harcı hazırlayıp tepsiye yayıyoruz soğumaya bırakıyoruz.
Bunun için incirleri küp küp doğrayıp ceviz hariç kalan malzemeleri ekleyip pişiriyoruz
Altını kapattıktan sonra cevizi ekliyor ve harcı fırın kağıdı serili tepsiye döküp yayıyoruz.
Eki Görüntüle 3338974
Ardından keke başlıyoruz yumurta ve şekeri güzelce çırpıp kalan malzemeleri ekliyoruz karıştırıp harcımızın üzerine döküyoruz ve 175 derece önceden ısıtılmış fırında pişiriyoruz.
Eki Görüntüle 3338976
Piştikten sonra ilk sıcağı çıkınca soğumasını beklemeden rulo şekilde sarıyoruz.
Eki Görüntüle 3338977
Sonra daaaaaa sunummm yapıyoruzzzz
Eki Görüntüle 3338978 Eki Görüntüle 3338979 Eki Görüntüle 3338980 Eki Görüntüle 3338981 Eki Görüntüle 3338982 Eki Görüntüle 3338983 Eki Görüntüle 3338984 Eki Görüntüle 3338985 Eki Görüntüle 3338986 Eki Görüntüle 3338987 Eki Görüntüle 3338988
Sosyalimmm yine güzel yorumlarinla yüzümü güldürüyorsunn çok teşekkür ederimOff offf offff bu neeee efsane olmus yıkılıyor buralar wunderim önünde saygiyla egiliyorum sunumun kekin görüntüsü harika bayıldım sunumun tatlılığına eridim️ harikasın canım wunderim benim başarılar
Teşekkürlernostaljik bir sunum olmuş bayıldım ellerine sağlık
Teşekkür ederimEllerinize sağlık çok güzel olmuş başarılar
TeşekkürlerEllerine sağlık çok güzel olmuş
Teşekkür ederim komşummmEllerine sağlık komşum Başarılar diliyorum
Margaret in askerleriyizEllerine sağlık kuşum. Harika olmuş, çıtayı Allahüekber dağına çıkarmışsın.
Teşekkür ederimEline sağlık çok güzel olmuş
Güzelciğim çok teşekkür ederimEllerine sağlık tatlı kalplim benim çok güzel olmuş yarismada başarılar
Teşekkür ederimEllerine sağlık çok güzel olmuş canım
Çok teşekkür ederim orianammwundercimmm bu neeeğğğ eline sglık cok lezzetli gozukuyor hemde sunum efsane olmus basarılar kuzucum
Teşekkür ederim sen nasıl hayal etmiştinBöyle bir incirli kek hayal etmemiştim ama mükemmel olmuş
Şahane
Teşekkür ederim efendimizHarika olmuş ellerine sağlık olsun,sunumda süper çok lezzetli gözüküyor başarılr diliyorum yarışmada
Çok teşekkür ederimYaa muhteşem ötesi dergi kapaği gibi fotoğraflar, kekin dokusuna bayıldım ellerine sağlık
Teşekkürlerİmmmmm ellerine sağlık başarılar
Teşekkür ederim hocamİhtişamlı harika bir kek yapmışsın ellerine sağlık canım Yarışmada başarılar diliyorum.
Rica ederim canımmmSosyalimmm yine güzel yorumlarinla yüzümü güldürüyorsunn çok teşekkür ederim
Teşekkürler
Teşekkür ederim
Teşekkürler
Teşekkür ederim komşummm
Margaret in askerleriyiz
Teşekkür ederim
Güzelciğim çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim orianamm
Teşekkür ederim sen nasıl hayal etmiştin
Teşekkür ederim efendimiz
Çok teşekkür ederim
Teşekkürler
Teşekkür ederim hocam
Teşekkür ederimRulo keki çok severim, afiyet olsun
Rica ederim ne demek,ellerine sağlık olsunSosyalimmm yine güzel yorumlarinla yüzümü güldürüyorsunn çok teşekkür ederim
Teşekkürler
Teşekkür ederim
Teşekkürler
Teşekkür ederim komşummm
Margaret in askerleriyiz
Teşekkür ederim
Güzelciğim çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim orianamm
Teşekkür ederim sen nasıl hayal etmiştin
Teşekkür ederim efendimiz
Çok teşekkür ederim
Teşekkürler
Teşekkür ederim hocam
Teşekkür ederimEline sağlık başarılar
Teşekkür ederimEllerinize sağlık yarışmada bol şanslarr diliyorum
Yaa böyle hissettirdiyse benim için bir başarıdır bu çok sevindim. TeşekkürlerPinterest sunumları gibi olmuş, Ellerinize sağlıkk
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz içinÇok güzel gözüküyor. İnciri zaten çok severim, sunumunuza da bayıldım. Ellerinize sağlık.
Bakımlık evet canımın içi.Elhan abla bak nasıl da güzel gözüküyor demi
Sadece bakımlık mı ablaaa. Yiyimlik değil miBakımlık evet canımın içi.