incirli ethica'da İlhan Eğilmez veya Tamer Köse ?

pinkys

Guru
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2013
44
1
286
İstanbul
arkadaşlar bugün ethica hastanesine gittim burun estetiği ile ilgili görüşmek fiyat almak için. net bi rakam vermeselerde 6.000'den aşağıda olduğunu, Doktorlarla pazartesi görüşebileceğimi söylediler. yalnız doktorların adını duymamıştım hiç, yada ben daha yeni araştırtmaya başladığımdan bilmiyorum.. ama burda da rastlayamadım hiç. İlhan Eğilmez veya Tamer Köse hakkında bilginiz var mı?

Merhaba. Ameliyat oldunuz mu? Bende Tamer köseyi araştırıyorum. Bir bilginiz var mı sizin?

ben İlhan Eğilmez'e ameliyat olucam ama Tamer beyin hasta yorumları bi hayli fazlayken İlhan beyin hastaları yok mu hiç burda

Merhaba
Ilhan bey pek medyatik değil ama özellikle revizyon konusunda bir numaradır. Kimsenin eklenmediği veya başarısızlık hissedip ameliyatına yanaşmadığı burunları bile gayet başarı ile düzeltiyor. Bizim havaalanı personelinden en az 30 kişide emeği var. Bizzat şahidim

Ben de 2.ameliyatimi ilhan egilmez e oldum.her aynaya baktığımda ve her nefes aldığımda kendisine dua ediyorum.ilk burun estetiği rezalet ötesi birşeydi.goruntu kotu nefes alamıyordum.once bi plastik cerraha görüştüm burnunda bi problem yok idare eder dedi.nefes alamıyorum diyorum normal diyor.sonra anladım ki adam zor vakalara ellemiyor.sonra bikac arkadaş tavsiyesi ile ilhan beye ameliyat oldum.allah razı olsun

Ilhan bey 1 numaradir. Ilk estetigim sonucu hayata küsmüsken revizyonumu yapti. Karsima ciktigi gune sukurler olsun:) bana bir kabin memuru arkadasim onermisti. Ben de ihtiyaci olan herkese onererek kendisine olan gönül borcumu odemeye calisiyorum:)

Tabii ki var. Ilhan Eğilmez i tavsiye ederim. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi nın eski başhekimi. Hem estetik rinoplasti konusunda hem de revizyon rinoplasti ameliyatları konusunda çok engin bilgi ve tecrübesi var. Hiç tereddüt etmeden İlhan Eğilmez derim

İlhan Eğilmez i tavsiye ediyorum. Bu konuda bir numara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…