İncir zeytinyağı mucizesi

galatasarayy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2022
19
7
30
Merhaba, 28 yaşındayım 1 yıllık evliyim haziran ayında çocuk yapmaya karar verdik özel bi hastaneye gittim 22 haziranda amh testi yaptım sonuç 10 gün sonra belli oldu 0.58 çıktı doktorum erken menopoz hemen tüp bebek dedi ve şunu da ekledi bu testi bi devlet hastanesinde tekrar yap belki cihazda yanılma olabilir 2 ağustosta üniversite hastanesinde yaptım onun sonucu da 2 hafta sonra belli olur dediler 1.24 çıktı ilk sonucun çıktığı günden bugüne incir zeytinyağı kürü yaptık eşimle beraber sabah akşam yedik ve şu an 1 aylık hamileyim umudunuzu kaybetmeyin Rabbim isterse her türlü nasip olur

Merhaba canım. Hayırlı olsun. Bir an önce kucağına almak nasip olsun. Bu kürü nasıl yaptın tarifi verirmisin

Merhaba canım. Hayırlı olsun. Bir an önce kucağına almak nasip olsun. Bu kürü nasıl yaptın tarifi verirmisin
Teşekkür ederim Allah razı olsun cam bir kavanoza kuru incir koyduk üstünü kapatacak kadar hakiki zeytinyağıyla doldurduk 1 gece karanlık dolapta beklettik her yememizden sonra tekrar dolaba koyduk sabah akşam aç karınla eşimle beraber yedik genelde birer tane yenilmesi tavsiye ediliyor ama biz ikişer tane yedik inşallah size de nasip olur

Kaç gün yaptiniz

Aa hayirli olsun inşallah Benimde martta 1,42ydi haziranda 1.13 (farkli hastanelerde yapildi) yasim 25 benimki, kür nasil yapiliyo

Ne ise yariyor peki, biseyi yukseltmesin

Bu kürleri çok abartmamak lazım yiyelim ama hergün değil .Ben kürü uyguladıktan sonra polip çıktı . Çünkü öncesinde polip yoktu bende.Yumurtalıkları büyütüyor gibi ama dediğim gibi dikkatli kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…