- 5 Nisan 2012
- 105
- 33
- Konu Sahibi Nasipherseyyy
kızlar bir oğlum var. 3 yaşında Allah bağışlasın bize inşaAllah. Korunmayı bıraktım sogan ve incir kürü ile hamile kalınıyormuş bu ay denedim adetim 3 gün gecikti bi test yaptım ikinci silik cikti bi test daha yaptim negatif cikti al dedim bozuk testte bana denk gelir zaten umidim gitti ama bekledim 3 gun gecti adetimden 10 gundur kasiklarimda sanci var goguslerim sisti kasiniyo agriyo duygusallastim biraz agliyorum istahim hayvan gibi acildi vucut isimi her sabah olcuyorum 36.6 ve 36.8 bazen 7 ye kadar cikiyo gun icinde de 37. 8 i buluyo dun cok sancim vardi aha dedim tamam adet oldum kesin ama bu saat oldu tik yok ara ara batmalar oluo bel agrisi falanda bilemedim kan testi icinde erken arksdasim hemsire 7 8 gunu bekle gec dollenme vs de olabilio cnku kan testi de olsa her zaman 7 gun gecmis olmasini tavsiye ediyoruz hastalarimiza dedi bilemiorum olabilir mi acaba ? Hamile kalmis olabilir miyim bu kurlerle yumurtlams haftamds da incire havuc kuru kattim . Deneyen yapan hamile kalan var mi kizlar ? Tecrubelerinizi yada duyduklarinizi paylasin olucem meraktan...