• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

incir reçeli :(((

geçen gün izledim filmi evde iyiki sinemaya gidipte izlememişim dedim,filmi sonuna kadar izledim onuda sırf sonunda herkesin dediği kadar etkileyici birşey çıkacakmı diye meraktan izledim ,hiç etkilemedi beni sadece adamın aşkı etkileyici okadar kızın konuşması çok itici geldi bana:31:

güzel bir film gerçekten en azından cinsellik olmadanda aşkın var olabileceğini gösteriyor
gitarı elini alıp çaldığı sahnede ağladım ben :59:

melike güner'in yapmacıklığı, zorlama oyunculuğu, dudak sarkıtarak şirin ve sempatik görünme arzusu... başrol oynayamayacak kadar yeteneksiz bence.
evet klişelerle dolu klasik bir filmdi fakat anlatım güzeldi ama işte melike güner...
halil sezai paracıkoğlu filmi göğüsleyen isimdir bana göre. o olmasaymış, onun sesi ve oyunculuğu olmasaymış vasatın da altı bi film olurmuş.
herşeye rağmen, birkaç tane çok iyi sahneleri var.
vakit kaybı olarak değerlendirilemez belki ama izlediğim en iyi türk filmlerinden de diyemem.

adını okadar çok duydumki
gecen gün alıp izledim
ama yeminle okadar sıkıldımki sonuna bile gelmeden bıraktım
dgr gün izledim sonunu.
ooff o oynayan kızı ben hiç sevmiom yaaa..
o nasıl bi dudak öyle arkadaş.
ölee 2 metre sarkıtınca şirin sevimli oldugunu falan zannedio galiba...

Filmin senaryosuna çok yorum yapmak istemiyorum, çünkü izleyiciyi şaşırtması planlanan yerlerde ben çok şaşırmadım açıkçası. Ama yönetmenin başarısını es geçmemek lazım. Olayı anlatım şekli çok çok hoşuma gitti. Spoiler gibi olmasın ama o sticker sahnesiyle verilmek istenen mesaj öyle etkileyici verilmişki, kısacası ben bu filmi beğendim.

Çok beğendim filmi hele müzikler harikaydı..
Anlatıllmak istenileni çok güzel aktarmışlar seyirciye..

Güzel bir film konusu Türkiye için denenmemiş değişik.Lakin kızın oyunculuğunu bende yapmacık buldum.Müzikler ve seçilen mekanlar güzel..

bu fılmı kacırmıstım bende dvd alıp evde ızledım .ıyıkıde sınemada ızlemedım .cunku aglamaktan hıckırıklara boguldum kendıme gelmem zor olmusdu .klasık gıbı gelsede askın masumlugu helekı gunumuzun asklarında cınsellıgın on planda olup bu fılmde sadece askın cınsellık olmadıgnı ve o askın durulugu benı gercekten derın etkılemısdı.

Benim ağlama problemim var sanırım izlerken duygulandım evet ama ağlamadım, izleyen arkadaşlarımın hepsi ağlamış içlenmişler. İzlediğimde ağladığım film yok gerçi...
Neden acaba :44:

Benim ağlama problemim var sanırım izlerken duygulandım evet ama ağlamadım, izleyen arkadaşlarımın hepsi ağlamış içlenmişler. İzlediğimde ağladığım film yok gerçi...
Neden acaba :44:

cnm demekkı senı fazla etkılemedı .turk fılmlerı ask fılmlerınde muzıklerıyle olsun aglatmayı severler ama ben de severım aglamayı :9: ama dram duygusal fılmlerde aglayamıyorsan duyguların alınmıs olmasın sakın senın :1:
ya da dram fılmlerı senın fılmerın degıldır ,ne bılıyım korku macera fantastık suc bu tur fılmlerdır dıkkatını ceken .

Bence türk sinemasının nadir güzel filmlerinden biri.
Aşk Tesadüfleri Sever gibi çocuksu ya da basit değil.
Replikleri,müzikleri,konusu ve oyuncularıyla oldukça farklı..
Bazı sahneler özellikle insanı derinden etkiliyor.
Tavsiye olunur :68:

incir reçeline arkadaşarın zoruyla gitmiştim. ama hiç te pişman olmadım . aksine iyiki gelmişim dedim .
gerçekten duygulandırıp , insanın içine işleyen bi film:43:.
İzlemeyenlere izlemelerini tavsiye ederim . iyi iş çıkarmışLar . oyunculukda gayet iyiydi.

Hay ağzınıza sağlık yarın iftardan sonra gitmeyi düşünüyodum sizin fikirleriniz almak istemişti. Filmin cd si var ama sinemada izlemek istedim hep, o yüzden askıya almıştım. Vizyonda değil diye biliyodum ama tesadüf afişini gördüm sanırım tekrar vizyonda şuanda.

bende adamın cumlelerine takıldım:((((

Bir şeyler söylemem gerekiyor dimi ?

+ Gerekmiyor bir şey söylemek sana göre değil. Sen bir şey söylemeden gidersin dimi? Hemde öyle bir gidersin ki, bırak yaşamayı insanın nefes alması bile yarım kalır. Sen o kadar bir şey söylemeden gidersin ki üstüne milyonlarca şey söylenir. Sen bana bir şey söyleme, git. Sadece git.

- Gitmedim.

+ Yanlış. Sen hiç gelmedin…

- Bir şeyler söylemem gerekiyor dimi ?

+ Gerekmiyor bir şey söylemek sana göre değil. Sen bir şey söylemeden gidersin dimi? Hemde öyle bir gidersin ki, bırak yaşamayı insanın nefes alması bile yarım kalır. Sen o kadar bir şey söylemeden gidersin ki üstüne milyonlarca şey söylenir. Sen bana bir şey söyleme, git. Sadece git.

- Gitmedim.

+ Yanlış. Sen hiç gelmedin…

Hayatımda izlediğim en güzel filmlerden biriydi benim için. Etkisinde fazlaca kaldım.. Diyaloglar, müzikler, konu başlı başına bi harikaydı. İzlemeyenler, cok şey kaçırır...

Back
X