incir kürüyle ne kadar zamanda hamile kaldınız??

• Konu Sahibi Konu Sahibi zmhk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zmhk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
42
0
36
İstanbul
arkadaşlar bebiş denemelerine 7 ay önce başladık. dr. sorunumuz olmadığını söyledi ama bi hareket yok malesef geçen hafta incir kürüne başladım, 2 ay sürüyor kür. yolum uzun yani.. incir kürüyle hamile kalan arkadaşlar kürü uygularkenmi bittikten sonramı hamile kaldınız??

arkadaşlar yokmu incir kürü kullanan??? sonuçlar neler???

merhaba,
denemiş biri olarak cevaplayayım; adetim bitince başlamıştım,ikinci adetimi göremedim,18 haftalık hamileyim :)) 3 ay normal yollarla denemiştik,sonra bu kürü uyguladım,ama direk ona mı bağlı bilemiyorum tabi.Umarım en kısa zamanda sen de hamile kalırsın.Sevgiler.

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.benim bi bebişim var 2. için uğraşıyoruz 8 aydır ve Allah isteyen herkese aratmadan versin inşallah

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin.benim bi kızım var 2. için uğraşıyoruz 7 aydır ve zaman geçtikçe ''acaba neden olmuyor'' sorusu kurcalıyor kafamı.Allah isteyen herkese alarmadan versin inşallah

Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya sekiz-dokuz adet kuru inciri ilave ediniz ve onbeş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Onbeş dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir. Bu kürün uygulaması,

2x25U+7A

U= 25 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir

şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.

şeklinde uygulanıyo ve okuduğum kadarıyla yumurtlama problemi olanlar için çok işe yarıyormuş.

teşekkür ederim.Soğan kürünü duymuştum ama bu daha yapılabilir bişey gibi..Bu ayda hamiş değilsem uygulamam lazım..

incir kürünü yaptığım ay hamile kaldım darısı sizlerin başına Rabbim ol dedikten sonra hepsi bahane işte...Allahım herkese nasip etsin

İnşallah olsa..7 aydır umutlanıyorum..Psikolojim bozulmaya başladı ve reiki 1.aşamayla tanıştım ve uyumlandım..Daha rahatım hamilelik konusunda ama istiyorum bu annelik duygusu yani..

incir kürünü yaptığım ay hamile kaldım darısı sizlerin başına Rabbim ol dedikten sonra hepsi bahane işte...Allahım herkese nasip etsin

peki incir kürü uygularken ilişki sıklığınız neydi ve küre adetle birliktemi yoksa adet bittikten sonramı başladınız

peki incir kürü uygularken ilişki sıklığınız neydi ve küre adetle birliktemi yoksa adet bittikten sonramı başladınız

normalde zaten yumurtlama günleri takip edilir,adetin ilk gününden sonra 14. gün diye hesaplanır,normal bi periyottaysa adet döngünüz,yani yaklaşık 28 günde bir oluyosanız.genelde de günaşırı ilişkiye girilmesini öneriyor doktorlar.bi de ilişkiden hemen sonra yataktan kalkmamak gerekiyor,spermlerin dışarı akmaması için,ben öyle yapıyodum,hatta belinin altına da ufak bir yastık koyarsan daha iyi olur.

Canım bende bunu çok merak ediyorum fikri olan yok mü acaba .

saraçoğluna göre suyunu içmek gerekiyormuş.haşladıktan sonra istenirse incirlerde yenebilirmiş ama denedim pek hoşuma gitmedi suyunu içmek daha katlanılabilir :)
ve sonunda bebişte olursa yemede yanında yat..

merhaba arkadaşlar artık iyice psikolojim bozulmaya başladı 4 yıldır evliyim adet düzensizliğim var ve hala bebeğimiz yok doktorlara göre herşey normalmiş psikolojikmiş diyorlar ama artık bunaldım herkesin bebeği oluyor da neden benim olmuyor
bu incir kürüne illa adet sonrası mı başlamak gerekiyor? bilgilendirebilir misiniz?

herhangi bizaman başlanabilir yazıor saraçoğlunun sitesinde soru cevap bölümünde.ben adetim bittikten sonra başladım.sonuçta 2 aylık bir kür bu ilk ay düzene soksa yumurtlamayı,yumurtaları ikinci ay olur inşallah bebişlerimizi elimize alırız Allahın izniyle

öğünlerden önce derken 3 öğünde de mi? ben öğle arası bunu yapamam evde değilim ne yazıkki??

iyi madem suyunu içelim.
sonra haşlanan incirleri atıyor muyuz?
o kadar çok inciri yersek, gebe olmadan alırız kiloları valla :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…