arkadaşlar yokmu incir kürü kullanan??? sonuçlar neler???
merhaba,
denemiş biri olarak cevaplayayım; adetim bitince başlamıştım,ikinci adetimi göremedim,18 haftalık hamileyim :)) 3 ay normal yollarla denemiştik,sonra bu kürü uyguladım,ama direk ona mı bağlı bilemiyorum tabi.Umarım en kısa zamanda sen de hamile kalırsın.Sevgiler.
merhaba,
denemiş biri olarak cevaplayayım; adetim bitince başlamıştım,ikinci adetimi göremedim,18 haftalık hamileyim :)) 3 ay normal yollarla denemiştik,sonra bu kürü uyguladım,ama direk ona mı bağlı bilemiyorum tabi.Umarım en kısa zamanda sen de hamile kalırsın.Sevgiler.
Yarım litre kaynamakta olan klorsuz suya sekiz-dokuz adet kuru inciri ilave ediniz ve onbeş dakika ağzı kapalı olarak kaynatınız. Onbeş dakika tamamlandıktan sonra ılımasını bekleyiniz. Ilıdıktan sonra süzülür. Üçe veya ikiye bölerek öğünlerden on-onbeş dakika önce aç karnına içilir. Bu kürün uygulaması,
2x25U+7A
U= 25 gün uygulanır
A= 7 gün ara verilir
şeklindedir. Bu formülün anlamı, iki defa yirmibeş gün uygulanır ve her yirmibeş gün tamamlandığında yedi gün ara verilecektir. Toplam uygulama süresi elli gündür. Uygulama sürelerine yedi günlük aralar dahil değildir. Her defasında günlük hazırlanması gerekir. Kuru incirleri bir kere koparıp veya bıçakla bir kez kestikten sonra kaynamakta olan suya ilave ediniz. Kuru incirlerin dışında beyaz pudrası varsa soğuk su altında önce yıkayıp sonra ilave ediniz.
şeklinde uygulanıyo ve okuduğum kadarıyla yumurtlama problemi olanlar için çok işe yarıyormuş.
incir kürünü yaptığım ay hamile kaldım darısı sizlerin başına Rabbim ol dedikten sonra hepsi bahane işte...Allahım herkese nasip etsin
peki incir kürü uygularken ilişki sıklığınız neydi ve küre adetle birliktemi yoksa adet bittikten sonramı başladınız
bu inciri, kaynatmak yerine, yesek daha iyi değil mi acaba?
Canım bende bunu çok merak ediyorum fikri olan yok mü acaba .
öğünlerden önce derken 3 öğünde de mi? ben öğle arası bunu yapamam evde değilim ne yazıkki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?