• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Incir kürü yapanlar

Hamile kalabilmek icin incir Kürü yaptiniz mi?

• Yaptim, ise yaradi :-)

OY: 3 15,0%
  • Yaptim ise yaramadi :(

OY: 1 5,0%
  • Yapiyorum

OY: 8 40,0%
  • Yapacagim

OY: 8 40,0%

• Ankete Katılan
    20
canım incir kürü send eişe yaramış anladığım kadarıyla probleminiz neydi bende pco varda kararsız kaldım yapıpp yapmmk kpnusunda
ewet canım ilk hamileligimde işe yaradı.şimdi ikinciyi düşünyoruz. uyguladım geçen aylarda .sonra dr agitmiştim prolaktin testide istedi baya yüksek çıktı .cnım prlaktin ölçtür ondan sonra yap bence kürü benm gözüm korktu . açıkcası ama yumurta oluşumu sağlıyo bence çörekotu bal tarçın yap canım onuda tavsiye ediyorlar . benm sorunlar çok canım . prolaktinim yüksek , yumurta oluşmuyo yani dert çok Rabbim herkese nasip etsin inşallah evlat . banada cümlemizede hayırlısıyla inş

ben incir kürünü günde 3 defa içiyorum aç karnına umut işteee inş olur

ewet canım ilk hamileligimde işe yaradı.şimdi ikinciyi düşünyoruz. uyguladım geçen aylarda .sonra dr agitmiştim prolaktin testide istedi baya yüksek çıktı .cnım prlaktin ölçtür ondan sonra yap bence kürü benm gözüm korktu . açıkcası ama yumurta oluşumu sağlıyo bence çörekotu bal tarçın yap canım onuda tavsiye ediyorlar . benm sorunlar çok canım . prolaktinim yüksek , yumurta oluşmuyo yani dert çok Rabbim herkese nasip etsin inşallah evlat . banada cümlemizede hayırlısıyla inş
sağol canm cvp için inşalalh cnım yumurtan büyümüyormu seninde benmkisi gibi eğer öyleyse bende yapacağım buay prolaktnm geçenay normal seviyelerdeydi allah hayırlısından hepimize nasip eder inşalalh çok şükür allah 1 tanede olsa sana nasip etmiş maşalah hiç olmamsından 1 taneye razıyım

ben geçen ay kaynatmadan günde ortalama 6 kuru incir yedim. kaynatılmışını sevemedim :D yumurtlaık sayım sadece 4 normalde 8 falan olmalı dedi dr. o ay hamile kaldım. düşük yaptım(kalp ameliyatlısıyım ve kullandığım ilaçların da etkisi vardır mutlaka) ...bence işe yarıyor. yemeye başladıktan sonra kasık kramplarım falan başladı. doktor da hemen gebe kalmama şaşırdı zaten. tup bebek düşünülüyordu çünkü... bu ay yine yemeye başladım. inşallah hepimize iyi gelir.tek kötü yanı uyku yapması ve kramplar...ama olsun ...bebiş için her şeye değer...

sağol canm cvp için inşalalh cnım yumurtan büyümüyormu seninde benmkisi gibi eğer öyleyse bende yapacağım buay prolaktnm geçenay normal seviyelerdeydi allah hayırlısından hepimize nasip eder inşalalh çok şükür allah 1 tanede olsa sana nasip etmiş maşalah hiç olmamsından 1 taneye razıyım
Sanada tüm isteyenlerede nasip olsn ins canm .Ewet sağlıkli yumurta yok küçük kaliyo .bakalım gelecek ay iğneye baslicaz

Sanada tüm isteyenlerede nasip olsn ins canm .Ewet sağlıkli yumurta yok küçük kaliyo .bakalım gelecek ay iğneye baslicaz
bende adet olayım incir kürü yapıcam bakalım inşalah faydası olur ssenn adetlerin düzenlimiydi peki çok sağol cvp için amain allah razı olsun benimde iğne tedavisiyle büymştü yumurtam klomen fyada etmemişti iğne tedavisi oldum aşılama oldum tuttu ama 6 7 haftalıkken düştü

bende adet olayım incir kürü yapıcam bakalım inşalah faydası olur ssenn adetlerin düzenlimiydi peki çok sağol cvp için amain allah razı olsun benimde iğne tedavisiyle büymştü yumurtam klomen fyada etmemişti iğne tedavisi oldum aşılama oldum tuttu ama 6 7 haftalıkken düştü
Gecmis olsun canım adet ım düzenli herzaman hayırlısı Ins bu ay olur

Back