Incir kürü yapanlar

Hamile kalabilmek icin incir Kürü yaptiniz mi?

• Yaptim, ise yaradi :-)

OY: 3 15,0%
  • Yaptim ise yaramadi :(

OY: 1 5,0%
  • Yapiyorum

OY: 8 40,0%
  • Yapacagim

OY: 8 40,0%

• Ankete Katılan
    20

FtmGn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2014
519
192
43
Selam kizlar..

sogun kürümü nihayet bitirdim ve bugun havuclu incir kürüne basladim.. tadi cooooooooooook ttali cok zor ictim..

incir kürünü deneyen oldu mu aranizda? basarili oldu m? ve ya ne gibi seyler oldu`?

Bir de ben kahvaltidan iki saat sonra ictim.. bazi yerlerde ac karnina yaziyor bazi yerlerde aksma yatarken.. nasil olmasi gerekiyor acaba

Bir de ben kahvaltidan iki saat sonra ictim.. bazi yerlerde ac karnina yaziyor bazi yerlerde aksma yatarken.. nasil olmasi gerekiyor acaba

Aç karnına sabah ve akşam cnm iç bende içiyorum bakalım hayırlısı olacak inş.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aç karnına sabah ve akşam cnm iç bende içiyorum bakalım hayırlısı olacak inş.

Ya ama gunde bi bardak dedi. Sen sabah yarim aksam yarim mi iciyorsun?

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Ya ama gunde bi bardak dedi. Sen sabah yarim aksam yarim mi iciyorsun?

Sabah akşam aç karnına 1 bardak içiyorum cnm

Sabah akşam aç karnına 1 bardak içiyorum cnm

Ozaman ben de oyle yapayim :) desene o tada gunde iki kez maruz kalacagim. Soganda burnumu kapatip iciyirdum. Bunda burnumu kapadim yine de tadi full agzimdaydu

ben canm oglumda içtiğim ay hamile kaldım eşimde keçiboynuzu kurunu içirdim Su an reglim bitsin baslicam

Benim zamsnlamsm yanlis oldu heralde ya. Regl bittikten bes gun sona basladim. Acaba diyom biraksam da birdahaki ay mi baslasam. Cunki catlama gunum yarin filan zaten esim cuma spermiograma gidecegi icin birdaha iliski olmicak cumartediye kadar

ben canm oglumda içtiğim ay hamile kaldım eşimde keçiboynuzu kurunu içirdim Su an reglim bitsin baslicam

Benim zamsnlamsm yanlis oldu heralde ya. Regl bittikten bes gun sona basladim. Acaba diyom biraksam da birdahaki ay mi baslasam. Cunki catlama gunum yarin filan zaten esim cuma spermiograma gidecegi icin birdaha iliski olmicak cumartediye kadar

Bırakma canm 21 gün yap .olmadı gelecek ay tekrar yaparsın

Bırakma canm 21 gün yap .olmadı gelecek ay tekrar yaparsın

Tadi da beni cok zorluyor. Sabahlari iciyirum. İnsallh devam edeyim di mi :) sen ikinci cocugu mu dusunuyorsun

Tadi da beni cok zorluyor. Sabahlari iciyirum. İnsallh devam edeyim di mi :) sen ikinci cocugu mu dusunuyorsun

Canım Ewet kısmetse 2. Çocuk düşünuorz .yani sen bilirsinde yarım bırakma .başla bi sorunun yoksa prolaktin yüksekliginde önermiyorlar.

Canım Ewet kısmetse 2. Çocuk düşünuorz .yani sen bilirsinde yarım bırakma .başla bi sorunun yoksa prolaktin yüksekliginde önermiyorlar.

İnsallah olur ozaman istedigin gibi. Eve duydum ama nezamsn yuksek sayiliyor bilmiyorum. Benimki beydi hatirlsmiorum ama baktim degerler normalde galiba 14 olabilir

ben iki sefer denedim 21 er gün ama nasip olmadı sende işe yarar inşallah.
veren rabbim diğerleri sadece sebep tabi...
benim bir tanıdığım 4 senedir onunda olmuyordu bebeği denediği ay hamile kaldı...

ben iki sefer denedim 21 er gün ama nasip olmadı sende işe yarar inşallah.
veren rabbim diğerleri sadece sebep tabi...
benim bir tanıdığım 4 senedir onunda olmuyordu bebeği denediği ay hamile kaldı...
Evet kismet isleri iste. Rabbim nasip etmezse olmuyor. Bazen insan umutsuzluga dusebiliyor tabiki

Evet kismet isleri iste. Rabbim nasip etmezse olmuyor. Bazen insan umutsuzluga dusebiliyor tabiki

her şey nasip eğer vakti saati gelmemişse ne yapsan olmuyor...
vakti gelmiş ise de en ufak şey sebep oluyor....

her şey nasip eğer vakti saati gelmemişse ne yapsan olmuyor...
vakti gelmiş ise de en ufak şey sebep oluyor....

Aynen ama iste insanoglu sabirsiz, ben dahil ben incirlurunu havuclu yapiyorum bir de 25 gun yaxiyordu. 15 gun sogan kuru yaptim. Benim afetim 32-35 gunde bir geliyor oyuzden pko dedi doktor. Birde sanirim esindr astenozospermi var henuz tam belli degil. Sen dr. a gittin mi?

Hepimize hayırlı evlatlar nasip eyle güzel Rabbim. Amiiin

ben bir kaç doktora göründüm bişey yok dediler en son gittiğim doktor pko var dedi ben de bilmiyorum kafamı karıştırdı bu ay yeniden bir doktora başlayacağım adet olunca gel hormon testi yapalım dedi bakalım o ne diyecek...
ben de havuç ekliyordum ama ilk başta değil 7 - 8 gün falan sadece incirli yapıyordum yumurta gelişimi için daha sonra havuç ekliyordum zaten havuç çatlatmaya yarıyormuş....

Sanmiorum ozaman bazen doktorlar abartiyor. Testi yaptirinca daha rahat hissedersin. Esin kontrole gitti mi?

Hepimize hayırlı evlatlar nasip eyle güzel Rabbim. Amiiin

canım incir kürü send eişe yaramış anladığım kadarıyla probleminiz neydi bende pco varda kararsız kaldım yapıpp yapmmk kpnusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…