• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İncir kürü yapanlar !!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yasmincee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
101
75
98
31
Merhaba arkadaşlar bende yumurta çatlaması sorunu olduğu için İbrahim Saraçoğlu un önerdiği incir kürünü yapıyorum bu ay. Bunu deneyip hamile kalan var mı ? Ekstra bir de testere dişli aslan pençesi çayı içiyorum.

Ben incir kürü yapmadım ama bol bol incir yedim geçen ay. Olmazsa tedaviye başlayacaktık çünkü yumurtalarım büyüyemiyor ve çatlayamıyor kendiliğinden. Adet oldum tam tedaviye başlayacaktık doktor ultrasonda kist gördü. Yani yumurtam büyümüş büyümüş ama çatlayamayıp kist olarak kalmış. Öbür aya ertelendi tedavim. Elbette faydasın görenler de vardır ama bende daha kötü oldu maalesef. Görünce yazmak istedim

Ben incir kürü yapmadım ama bol bol incir yedim geçen ay. Olmazsa tedaviye başlayacaktık çünkü yumurtalarım büyüyemiyor ve çatlayamıyor kendiliğinden. Adet oldum tam tedaviye başlayacaktık doktor ultrasonda kist gördü. Yani yumurtam büyümüş büyümüş ama çatlayamayıp kist olarak kalmış. Öbür aya ertelendi tedavim. Elbette faydasın görenler de vardır ama bende daha kötü oldu maalesef. Görünce yazmak istedim

Denedim geçtiğimiz ay. Maalesef Bende de kist olmuş. O yüzden daha yapmayacağım

Back