incir kürü ve havuç kürüyle gebe kalanlar fikirlerinize ihtiyacım var acill

htc_tfk

bize allah yeter
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2015
130
159
33
43
merhaba arkadaslar yaklaşık 7 gündür incir kürü ve havuç yapıyorum bu yöntemle hamile kalan arkadaslarımız varmıdır tecrübelerinize cok ıhtıyacım var bu kürlere cok ınandım yardımcı olursanız cok sevınırım

merhaba arkadaslar yaklaşık 7 gündür incir kürü ve havuç yapıyorum bu yöntemle hamile kalan arkadaslarımız varmıdır tecrübelerinize cok ıhtıyacım var bu kürlere cok ınandım yardımcı olursanız cok sevınırım
canım ben kalmadim eşimden kaynaklanan rahatsizliktan dolayı ama bu kür yumurta gelisimi icin cok faydali biliyorum eger yumurtalikla ilgili bir sorunun varsa mutlaka denemelisiniz

çok şükür hiç bir sorun yok yaklaşık yırmı aylık evlıyım bır düşüğüm oldu altı ay korunduk uc aydır denıyoruz tutduramadım bır türlü cok sabırsızım hemen olsun ıstıyorum yardımcı olur dıye içiyorum inş olur şu mübarek gunlerde bu ay ıns tutar dualarınıza cok ıhtıyacım var

Anlamın gelinin turya büyümesi ve çatlamadı ile ilgili problemlerı vardı iki yıldır klamen ovitrellee yaptırdı 3 defa ama yine tutmadı. İki ay incir kürüm ve havuç kaynaştığı içti maşallah hamile 6 aylık bi erkek cocuğu olacak inşallah darısı başımıza benim hiç problemim yoktu onun vardı bak onun ki oldu maşallah . Darısı bütün olmayanların başına inşallah :)

Merhaba, bende Mayıs ayında bu küre başlayacağım. Önceliğinde rahim temizlensin diye soğan kürü yapacağım hatta bugün işten sonra eve gidince başlayacağım. Şifa olur inşallah.

Bende 2 yılı geçti korunmuyorum bütün tedavi yöntemlerini denedim, geçen ay en son tüp oda olmadı bakalım bu kürler şifa olur inşallah.

merhaba arkadaslar bende yaklasık yumurtalama gunume kadar içdim yaklşasık 12-13 gün içdim bıraktım arada sogan soydum üzerine sumak dökerek yedım ac karnına bır kaç kez çünkü kist falan olur dıye , sımdı bıraktım cok sukur bır sıkayetım yok kadınsal olarak yenı basladım 3 aydır korunmuyoruz arada bal yıyorum üzerine çörek otu tarcın koyarak sabah aç karnına keçiboynuzu pekmez içiyorum eşime yedırıyorum bal pekmez sımdı bu ıncır kürü şöyle oluyor sekız on tane ıncırı temız suyla yaklasık 3 bardak suya atıyorsun once suyu kaynatıyorsun ıcıne atıyorsun dogruyorsun 20 dk kaynatıyorsun ılık olarak ıcıyorsun ve yanında havuc soyuyorsun yıne temız kaynamıs suya atıyorsun onuda ılıyınca ıncır suyunun ıcıne karısdırarak ıcıyorsun yaklasık 21 gün adetın besıncı gunu veya ıkıncı gunu baslaıyorsun yedı gün ara verıyorsun tekrar önemli olan burda her gun taze olarak ıcmek unutma emı canım kardeşim allahım hepimize tez zamanda kavusdursun bebeklerımızı sag salamet en büyük duam bu allahdan abska duam yok herkese şifa olsun ıns

arkadaslar hipotiroidi hastasıyım ve degerlerim 27ye kadar cıktı ama bu ay duzenli ilaç kullanıp yanında dereotu tükettim cok sukur 1 ayda 4.42ye dusurdum. onun dısında yumurtlama zamanımda incir+havuc kürünü 3-4 gün kullanıp bıraktım. ve stres yapmadım nasıl olsa tiroidden bu ay hamile kalmam diye zaten geciken adet döngülerim var vs. 38. gün yaptıgım test pozitif:KK46::21:...demem o ki kesinlikle stres yapmamak gerekiyormus tabi incir kürününde faydasını unutmamk lazım....Rabbim insallah en kısa zamanda size saglıklı bebekler nasip eder

Back
X